Rozhodujete se pro pro pořízení nové akční kamery, stabilizátoru na mobilní telefon, nebo váháte nad pořízením nového dronu Mavic 2 PRO? Máme pro Vás velikonoční akci, která Vám třeba v rozhodování pomůže

DJI Mavic 2 PRO + akumulátor ZDARMA

38 990,-

DJI Mavic 2 Pro je kompaktní dron s kamerou HASSELBLAD L1D-20C s 1" CMOS čipem a objektivem 28mm, který umožňuje fotografovat v rozlišení 20 Mpix a nahrávat ve 4K (30fps).




DJI Mavic 2 PRO (Smart Controler) + akumulátor ZDARMA

51 990,-

DJI Mavic 2 Pro je kompaktní dron s kamerou HASSELBLAD L1D-20C s 1" CMOS čipem a objektivem 28mm, který umožňuje fotografovat v rozlišení 20 Mpix a nahrávat ve 4K (30fps). Model je vybaven novým ovladačem DJI Smart Controller s vestavěným 5,5" displejem.








DJI Osmo Action

7690,-

Vodotěsná akční kamera s rozlišením videa 4K/60fps, se špičkovou stabilizací obrazu a dvěma displeji pro dokonalé nahrávání videa a pořizování fotek.





DJI Osmo Pocket

7990,-

OSMO Pocket je kapesní stabilizátor s vestavěnou kamerou, který kombinuje mobilitu a stabilitu v jednom zařízení. Je vybaven kamerou pořizující fotografické snímky v rozlišení 12MPx a video v rozlišení 4K/60fps. Vestavěná dotyková obrazovka zobrazuje živý náhled z kamery a umožňuje veškeré nastavení kamery a závěsu.





DJI Osmo Mobile 3
2290,-

Ruční skládací stabilizátor mobilního telefonu, umožňující natáčení dokonale stabilních video snímků a pořizování perfektnich fotografií po dobu až 15 hodin. Stabilizátor je kompatibilní s aplikací DJI MIMO.





Ronin-S základní set

12 290,-

Dokonalá stabilizace pro DSLR a bezzrcadlovky. Nový jednoruční stabilizátor od DJI.





Ronin-S Standard kit

16 590,-

Dokonalá stabilizace pro DSLR a bezzrcadlovky. Nový jednoruční stabilizátor od DJI.




TELLO Iron Man

3190,-

Tello Iron Man Edition - nový micro selfie dron vyrobený firmou Ryze Tech ve spolupráci s firmami DJI a Intel. Malý, 80g vážící dron je vybaven vestavěnou HD kamerou, která pořizuje videa s rozlišením 720/30p a fotky s rozlišením 5MPx, s možností FPV náhledu v HD kvalitě a přenosem na vzdálenost 100m. Dron lze programovat pomocí jednoduchého programu Scratch nebo vytvářet nový software pomocí SDK.