Pozvánka na workshop konaný dne 26.4.2018


Profesionálním pilotem dronu na zkoušku v DJI ACADEMY


V roce 2018 pro Vás pořádáme naše tradiční workshopy s tématikou dronů. Po slavnostním uvedení Mavic Air v únoru, chystáme opravdu jedinečnou akci! Workshop zaměřený na všechny zájemce o provozování leteckých prací za pomocí dronů. Přijďte se přesvědčit na vlastní kůži, že natáčení z ptačí perspektivy stojí za to! Létejte s nohama na zemi ale hlavou v oblacích……

Pokud tedy uvažujete o podnikání v oblasti provádění leteckých prací - dráze profesionálního pilota UAV, nebo pokud jste na vážkách při rozhodování o rozšíření svého fotografického a filmového vybavení, pak je tento workshop určen právě pro vás!

Budeme se Vám věnovat celých 6 hodin! Máme pro Vás zajištěné letiště pro vyzkoušení kompletní flotily dronů od DJI! Pokud již máte základní zkušenosti s řízením dronů, můžete si vyzkoušet ovládání profesionálních dronu DJI. Lze si nafotit a nafilmovat zkušební záběry s tou nejlepší technikou, která je k dispozici. Stejně tak ti, kteří s drony nikdy nelétali, mohou okusit pocit z řízení té nejlepší letecké techniky.

V naší společnosti vlastníme veškeré stroje od DJI a v den TELINK workshopu budou k dispozici jen a pouze pro Vás! Společně se zkušenými piloty týmu TELINK si budete moci vyzkoušet vše, včetně profesionálních a průmyslových dronů INSPIRE 2, MATRICE 600, MATRICE 210 RTK. Pochopitelně bude k dispozici nabíjecí a servisní zázemí, občerstvení.

S každým dronem od DJI lze provádět profesionální letecké práce, pouze na odlišné kvalitativní úrovni. Je pouze na zákazníkovi, aby si vybral správný stroj a všichni ze společnosti TELINK, spol. s r.o. mu s výběrem rádi pomohou.

 

Vlastní program workshopu:

13.00 – 16.00 hodin… venkovní workshop - praktické ukázky výkonosti profesionálních dronů, naprogramovaných letů, fail safe módu, testování dronů DJI

17.00 – 19.00 hodin… přednášková místnost, příprava profesionálního pilota v naší letecké škole DJI ACADEMY, informace o novinkách DJI pro rok 2018

 
Místo:

Venkovní workshop bude probíhat na soukromém letišti 7 km od DJI Authorized Retail Store – TELINK, spol.s r.o.

Přednáška a prezentace novinek DJI bude probíhat v Czech Photo Centre; Na Zlatě 1, Praha 13 (v těsné blízkosti naší prodejny DJI Authorized Retail Store)

 

 

Drony DJI, které budou k dispozici v letovém stavu: 

AGRAS MG-1 

Matrice 600

Matrice 210 RTK       

Inspire2 + X5S (X7)   

Phantom 4 Pro+

Mavic Pro Platinum 

Mavic Air      

Spark             



Přihlášení účastníka workshopu je platné až po potvrzení společností TELINK, spol. s r.o. 

Pro zachování časového harmonogramu může pořadatel redukovat počet účastníků dle vlastních potřeb

Uzávěrka přihlášek je v pátek 20.4.2018

Na uvedený workshop je vstup ZDARMA

           
Přihlašování bylo ukončeno