DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
Na dotaz
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

DJI Avata (zde v balení Pro View Combo vč. brýlí DJI Goggles 2 ) je obratný ve stísněných prostorách. Každý aspekt jeho konstrukce byl vytvořen pro to, aybste byli odvážní. Vestavěný ochranný kryt vrtulek znamená, že pokud se Avata dostane do kontaktu s nějakým objektem, dokáže se odrazit, zůstat ve vzduchu a pokračovat v letu. DJI Avata je vybavený 1/1,7palcovým CMOS snímačem a podporuje 4K ultraširokoúhlý záznam s clonou f/2,8. Spolu s vysoce kvalitním zobrazovacím výkonem přináší výjimečné záběry, které udrží vaše publikum na hraně sedadel. DJI Goggles 2 jsou nyní menší, lehčí a vybavené obrazovkami Micro-OLED, takže při navigaci na obloze zažijete čistý výhled. Hlavní funkce nových Goggles 2 přenos obrazu v 1080p při 100fps a latencí < 30ms.



Více info
35 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740344
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI Avata

Zrozen k létání

Pohlcující letový zážitek Intuitivní ovladač pohybu 4K stabilizované video
Velikosti dlaně a agilní Vestavěný kryt vrtule Přenos HD s nízkou latencí

DJI Avata

Kde se agilita setkává s houževnatostí

Kompaktní a lehký DJI Avata je hbitý ve stísněných prostorách. Každý aspekt jeho designu byl vytvořen tak, abyste byli odvážní. Vestavěný kryt vrtule znamená, že pokud se Avata dostane do kontaktu s předmětem, může se odrazit, zůstat ve vzduchu a může pokračovat v letu.


DJI Goggles 2

Posaďte se na sedadlo pilota

Užijte si komfort a pohodlí další úrovně
s brýlemi DJI Goggles 2. Nyní menší, lehčí
a vybavené obrazovkami Micro-OLED, takže při navigaci po obloze zažijete výjimečnou jasnost. DJI Avata také podporuje DJI FPV Goggles V2. [1]


DJI Motion Controller

Získejte cit pro létání

S DJI Motion Controller je intuitivní let ve vašich rukou. [1] Stiskněte spoušť a otočte zápěstím dopředu nebo zahněte za roh. Ovládací prvky se snadno používají a poskytují zcela jedinečný způsob létání.


Perfektní balení

DJI Goggles 2 jsou kompaktní a ultrapřenosné. Skládací anténa a lehká konstrukce umožňují snadné skladování, pohodlné nošení a jsou vhodné pro dlouhodobé používání. [2] Díky dvouhodinové výdrži baterie a super rychlému nabíjení můžete být vždy připraveni na pohlcující let

1080p Micro-OLED obrazovky

Pociťte každý let s DJI Avata a Goggles 2. Dvě HD Micro-OLED obrazovky nabízejí ohromující jasnost a obnovovací frekvenci až 100 Hz. [3] Brýle představují plynulé živé vysílání na celé obrazovce před vašima očima a vytvářejí tak pohlcující svět neomezeného potenciálu.

Dioptrická korekce

DJI Goggles 2 nabízí nastavení dioptrií od +2,0 D do -8,0 D pro optimalizované sledování
a pohodlí. [4][5] Uzamkněte nastavovací knoflík, abyste zafixovali dioptrii na místě a zabránili tak náhodným dotykům během používání nebo skladování


Průlom ve vizuálech FPV

DJI Avata je vybaven 1/1,7 palcovým snímačem CMOS a podporuje ultraširokoúhlý záznam 4K
s clonou f/2.8. Spolu s vysoce kvalitním zobrazovacím výkonem přináší výjimečné vizuální efekty, které udrží vaše publikum na kraji svých sedadel.


155° Super široké zorné pole

Většina kamerových dronů nabízí v nejlepším případě 84° zorné pole. DJI Avata se svým super širokým 155° zorným polem nakopne věci. [7] Tato rozšířená perspektiva je blíže tomu, co vidíme na vlastní oči,
a vytváří působivé, hyper-pohlcující vizuály.


Hladké natáčení

Díky RockSteady 2.0 a HorizonSteady udržujte své záběry stabilní při letu směrem dolů
a potápění. [8] Tyto vlajkové technologie otevírají svět filmových možností tím, že omezují chvění fotoaparátu
a zajišťují plynulé ultra-HD video.

Agilní ve střižně

Ponořte se do světa barev fotografováním v režimu D - Cinelike. Vylepšete své záběry pomocí pokročilého třídění barev v post - editaci a proměňte svůj výtvor v mistrovské dílo.

Stoupat a prozkoumat

Znovu objevte své okolí s naprostou svobodou a najděte neuvěřitelné způsoby, jak zachytit video. Flexibilita DJI Avata v různých scénářích otevírá svět kreativních možností.

Důvěra zrozená z bezpečí


Systém snímání překážek směrem dolů

Kromě vestavěného krytu vrtule má Avata binokulární vidění směrem dolů a infračervené snímání ToF pro ještě větší bezpečnost. Tyto senzory detekují překážky pod nimi a umožňují Avatovi provádět let v nízkých nadmořských výškách nebo v interiéru. [10]


Kdo řekl, že bezpečnost není zábava?

Užijte si zážitek s menší úzkostí z letu. Tlačítko nouzové brzdy pohybového ovladače vám umožní klepnutím na tlačítko zastavit na desetník. A s podporou RTH získáte další ochranu, když je baterie vybitá nebo vypadne signál.


Obsah baleni:
1x DJI Avata
1x DJI Avata Intelligent Flight Battery
3x DJI Avata Propellers (Pair)
1x DJI Avata Power Adapter
1x DJI Avata Gimbal Protector
1x Type-C to Type-C PD Cable
1x Screwdriver
4x Screws (M2×7)
1x OTG Cable
1x DJI Motion Controller
1x Lanyard
1x DJI Goggles 2
1x DJI Goggles 2 Battery
1x DJI Goggles 2 Eyeglass Frames (Pair)
1x DJI Goggles 2 Screen Protector
1x DJI Goggles 2 Headband
1x DJI Goggles 2 Power Cable
1x DJI Goggles 2 Dual-Band Antenna (Pair)
Neobsahuje nabíječku. Můžete použít vlastní USB-C nabíječku. Doporučuje se používat přenosnou nabíječku DJI 65W (prodává se samostatně), autonabíječku DJI 65W (prodává se samostatně) nebo jiné NAbíječky USB PD
VýrobceDJI
DJI Avata1
PopisObsah baleníPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše