DJI Goggles Integra
Na dotaz
DJI Goggles Integra
DJI Goggles Integra
DJI Goggles Integra
DJI Goggles Integra
DJI Goggles Integra
DJI Goggles Integra

DJI Goggles Integra

Ponořte se do světa s DJI Goggles Integra a rozšiřte možnosti produktů DJI Avata a DJI RC Motion 2.  Mějte nad letem naprostou kontrolu a užijte si pohlcující let z pohledu první osoby
Více info
11 790 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740450
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI Goggles Integra






Ponořte se do světa s DJI Goggles Integra a rozšiřte možnosti produktů DJI Avata a DJI RC Motion 2.  Mějte nad letem naprostou kontrolu a užijte si pohlcující let z pohledu první osoby


Kombinace pro pohodlí

Lehké brýle DJI Goggles Integra mají integrovaný design kombinující hlavový most a baterii do jednoho celku. Díky tomu nepotřebujete otravné kabely a brýle si bez námahy nasadíte i sundáte. Vestavěný bateriový hlavový most je lehký, vyvážený a pohodlně se nosí. [2]
DJI Goggles Integra lze používat při nabíjení a zůstanou napájeny i během letů s dronem s plně nabitou baterií. Létat díky tomu můžete celý den.

  • Celková váha Cca. 410 g
  • Skládací design antény 
  • Maximální provozní doba dvě hodiny [3]




HD displej


DJI Goggles Integra jsou vybaveny dvěma HD Micro-OLED obrazovkami, které poskytují věrné barvy a detaily světel a stínů. Vysoká obnovovací frekvence obrazovky zaručuje zábavu z letu plynulejším a fascinujícím způsobem.

  • Technologie displeje: Micro-OLED
  • Rozlišení obrazovky: 1080p
  • Maximální jas: 700 nitů
  • Maximální obnovovací frekvence obrazovky: 100 Hz [4]
  • Podporované formáty CODEC: H.264 a H.265


Certifikace TÜV Rheinland Low Blue Light
DJI Goggles Integra představuje HD kvalitu zobrazení a zároveň chrání vaše oči.


Ultranízká latence, plynulý a stabilní přenos videa


DJI Goggles Integra jsou vybaveny přenosem videa DJI O3+, který se může pochlubit latencí pouhých 30 ms. [5] Brýle automaticky přepínají mezi frekvenčním pásmem 2,4 GHz a 5,8 GHz, aby udržely stabilní signál pro plynulý, pohlcující zážitek ze sledování HD s minimálním rušením. [6]
Nová technologie SyncSmooth zajišťuje hladký a plynulý přenos videa pro vysokorychlostní letecké fotografování. [7] Efekt sledování obrazu brýlí, který se zarovná s rámcem přenosu videa, je optimalizován tak, aby se snížila latence a kolísání přenosu videa. Sledování záběrů pomocí DJI Goggles Integra je také příjemnější pro oči, účinně snižuje únavu zraku a případné závratě.

  • Nejnižší latence přenosu videa: 30 ms
  • Automatický výběr frekvenčního pásma: 2,4 GHz nebo 5,8 GHz


Sdílejte oblohu

Připojte DJI Goggles Integra s aplikací DJI Fly na vašem smartphonu a zobrazte pohled z kamery v reálném čase současně na vaše brýle a smartphone. Sdílejte pohled s přáteli a užijte si společně úžasný a pohlcující let



1. DJI Goggles Integra podporuje přenos videa DJI O3+ s DJI Avata nebo DJI O3 Air Unit.
2. Zkušenosti s nošením a sledováním se mohou u jednotlivých uživatelů lišit.
3. Měřeno při okolní teplotě 25 °C (77 °F), jas obrazovky na 4, připojení k DJI Avata, režim přenosu videa nastavený na 1080p/100fps, sledování hlavy vypnuté a baterie brýlí plně nabitá a neaktivní napájení externích zařízení, jako jsou chytré telefony.
4. Obnovovací frekvence obrazovky se mění se snímkovou frekvencí přenosu videa. Může přepínat mezi 100 Hz a 60 Hz, aby se přizpůsobil aktuální snímkové frekvenci přenosu videa.
5. Měřeno pomocí přenosu videa 1080p/100fps, testováno venku v otevřeném prostředí bez rušení.
6. Frekvenční pásmo 5,8 GHz je v některých zemích/oblastech zakázáno. Před letem zkontrolujte a dodržujte místní zákony a předpisy.
7. Algoritmus synchronizace snímků pro DJI Goggles Integra byl optimalizován z předchozích modelů, aby se zlepšil přenos videa a snížila se zraková únava a závratě.

VýrobceDJI
PopisPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše