DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
Na dotaz
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

Chcete být dronařským fotografem, nebo filmařem roku?
Potřebujete být opravdovým profesionálem? Máte naši plnou technickou podporu včetně odborného školení.
Při zakoupení dronu od nás, obdržíte slevu 5000,- na proces SPECIFIC.
Řada DJI Mavic 3 disponuje špičkovým výkonem při pořizování snímků. Systém trojitého fotoaparátu Mavic 3 Pro představuje novou éru kamerových dronů, protože v sobě ukrývá tři snímače a objektivy s různou ohniskovou vzdáleností. Mavic 3 Pro je vybaven fotoaparátem Hasselblad a dvěma teleobjektivy.


Více info
Zdarma k tomuto produktu:
Letecká mapa TELINK
Tisk registračního štítku
53 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740455
Hmotnost958 g
Max. dosah (CE)8 km
Max. doba letu43 minut
Max. rychlostcca 68 km/h
Velikost senzoru4/3" CMOS Hasselblad
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

 

DJI Mavic 3 Pro

Zaostři na detail

 

 

Řada DJI Mavic 3 disponuje špičkovým výkonem při pořizování snímků. Systém trojitého fotoaparátu Mavic 3 Pro představuje novou éru kamerových dronů, protože v sobě ukrývá tři snímače a objektivy s různou ohniskovou vzdáleností. Mavic 3 Pro je vybaven fotoaparátem Hasselblad a dvěma teleobjektivy. Jedná se o dron vybavený třemi kamerami, který vám otevírá nové perspektivy snímání a umožňuje vám ještě více využívat tvůrčí svobodu, zachycovat fascinující scenérie, zkoumat možnosti tvorby fotografií a vytvářet filmová mistrovská díla.

 

Systém snímání

Bezkonkurenční snímání třemi vlajkovými kamerami

Jeden dron s kamerou, tři objektivy a nekonečná představivost. Mavic 3 Pro se systémem tří kamer s více ohniskovými vzdálenostmi může dosáhnout ještě rozmanitějšího způsobu snímání a plně vyjádřit kreativitu díky vynikajícím možnostem práce s více scénami. Klepnutím na displej můžete přepínat mezi různými ohniskovými vzdálenostmi a snadno začlenit odlišné kompoziční styly do různých scénářů.

 

 

4/3 CMOS Hasselblad kamera

24mm eq., f/2.8-f/11, 20 MP

1/1,3" CMOS střední telekamera

70mm eq., 3násobný optický zoom, f/2.8, 48 MP

1/2palcová CMOS telekamera

166mm eq., 7násobnýoptický zoom, 28násobný hybridní zoom, f/3.4, 12 MP

 

Paul Nicklen
Fotograf divokých zvířat a přírody

Pořizuji snímky ohrožené megafauny, abych inspiroval k ochraně křehkých ekosystémů. Je pro mě zásadní dodržovat vysoké standardy a zároveň vytvářet úžasné fotografie. Díky teleobjektivům Mavic 3 Pro mohu pořizovat fotografie ve vysokém rozlišení, aniž bych rušil divoká zvířata.

 

Jingyan
Tvůrce SkyPixel

Mavic 3 Pro obsahuje tři nejčastěji používané ohniskové vzdálenosti v kompaktním dronu, což mi umožňuje efektivnější a kreativnější práci. Nový 70mm objektiv mi umožňuje natáčet jedinečné scény a spolu se 166mm objektivem, který podporuje moji kreativitu, přináší úžasnou kvalitu obrazu a prostorovou kompresi.

 

Jason Charles Hill
Fotograf zaměřený na cestování a krajinu

Při své práci zkoumám netradiční místa všech kontinentů. Systém tří kamer mi umožňuje zachytit zajímavé příběhy a dokumentovat neprobádané a neznámé. Také 28násobný hybridní zoom modelu Mavic 3 Pro mi pomáhá zachytit divokou přírodu z bezpečné a etické vzdálenosti.

 

 

Hasselblad kamera, ohromující detaily

Mavic 3 Pro, který převzal Hasselblad 4/3 CMOS kameru z řady Mavic 3, znamená další krok v profesionální tvorbě. Kamera Hasselblad podporuje pořizování 12bitových fotografií ve formátu RAW s nativním dynamickým rozsahem až
12,8 stupňů, což přináší jedinečné detaily snímků. Vzhledem k tomu, že technologie Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) přesně věrně zachovává barvy, které vnímá lidské oko, získáte působivé snímky bez nutnosti náročné postprodukce nebo složitých barevných předvoleb.

 

 

Specifikace profesionálního videa

Nový 10bitový barevný režim D-Log M podporuje záznam až jedné miliardy barev. Dokonce i ve scénách s vysokým kontrastem, jako jsou východy a západy slunce, poskytuje přirozené barevné gradace s jemnými detaily pro komplexní vizuální zážitek. Režim D-Log M navíc snižuje náročnost barevné gradace, takže můžete naplno využívat efektivní postprodukci bez ztráty kvality a ostrosti obrazu.

Mavic 3 Pro Cine nabízí rozsáhlé možnosti profesionálním tvůrcům. Všechny tři kamery podporují kódování Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 a Apple ProRes 422 LT. Má také vestavěný 1TB SSD [5] a 10Gb/s lightspeed datový kabel, který profesionální tvorbu ještě více usnadňuje.

 

70mm střední teleobjektiv, dynamické možnosti snímání

Střední teleobjektiv je vhodný pro nejrůznější záběry a scény. Díky stlačení hloubky ostrosti a zaostření zvýrazňuje objekt a vytváří stabilní vizuální střed, což zajišťuje jedinečný prostorový dojem při pořizování záběrů. 

Univerzální specifikace videa

4K/60 fps

Užijte si vysokou kvalitu obrazu a prozkoumejte možnosti fotografování s ohniskovou vzdáleností 70 mm, která zvyšuje vizuální napětí.

10bitový D-Log M

Nový barevný režim D-Log M umožňuje zachytit záběry s vysokým dynamickým rozsahem a usnadňuje efektivnější gradaci barev.

HLG

Záznam v režimu HLG zachovává více detailů barev
a zvýraznění pro větší flexibilitu při postprodukci.

Hyperlapse

Pořizujte timelapse videa s 3násobným optickým zoomem a využijte jedinečné výhody prostorové komprese 70mm ohniskové vzdálenosti.

 

166mm teleobjektiv, používejte zoom

Vylepšený teleobjektiv má vyšší rozlišení a širší clonu f/3,4. Podporuje natáčení videa v rozlišení 4K/60 fps se 7násobným optickým zoomem a pořizování 12Mpx fotografií. Hybridní zoom dosahuje až 28násobného přiblížení.

 

4K/60 fps, kreativita s využitím teleobjektivu

Nemusíte létat zbytečně blízko. Bez problémů můžete pozorovat zvířata z dálky, aniž byste je tím rušili, nebo můžete bezpečně prozkoumávat zasněžené hory a budovy
a pořizovat vysoce kvalitní letecké snímky.

 

Létejte déle, získejte více záběrů

Špičkový výkon v oboru

Prodloužená doba letu

Mavic 3 Pro umožňuje až 43 minut letu [2], což vám dodá větší jistotu; můžete bez obav doletět dál a méně se starat o stav baterie. Proveďte každý krok, od plánování trasy letu až po kompozici záběru, a to vše během jediného letu.

 

Snímání překážek všemi směry a APAS 5.0

Mavic 3 Pro vám zajistí bezpečné létání a klidnou tvorbu. Osm širokoúhlých kamerových senzorů bez problémů spolupracuje s vysoce výkonným výpočetním motorem a přesně rozpoznává překážky ve všech směrech a plánuje bezpečnou letovou trasu tak, aby se jim vyhnul. [6]

 

Vlajková loď pro přenos videa

DJI O3+ umožňuje přenos na vzdálenost až 15 km [3] se stabilním signálem, což zajišťuje souvislejší obraz kamery. Dokáže přenášet živý HD přenos 1080p/60 fps
s vysokou snímkovou frekvencí, díky čemuž Mavic 3 Pro lépe reaguje na vaše ovládání a poskytuje živější obraz na monitoru.

Waypoint Flight

Funkce Waypoint Flight zvyšuje zážitek z automatického letu. Mavic 3 Pro automaticky naplánuje trasu letu na základě uživatelem přednastavených trasových bodů a dokáže trasu přesně zopakovat.

 

Tempomat

Nastavte si Mavic 3 Pro tak, aby letěl libovolným směrem bez neustálého mačkání ovládacích páček. Let na dlouhé vzdálenosti je tak bezproblémový a snižuje se chvění při ručním ovládání, čímž dosáhnete plynulejšího pohybu kamery.

 

Pokročilý RTH

Vylepšený návrat do výchozího bodu (RTH). Tato funkce automatického návratu umožňuje dronu Mavic 3 Pro automaticky určit bezpečnou a efektivní trasu letu zpět do výchozího bodu. Díky kombinaci výhod pokročilého RTH a tradičního RTH
se může Mavic 3 Pro snadno vyhnout překážkám na trase RTH.

 

Inteligentní funkce

Inteligentní tvorba, nekonečná inspirace

FocusTrack [7]

Kamera Hasselblad a středně velká kamera Mavic 3 Pro podporují funkci FocusTrack, která zahrnuje ActiveTrack 5.0, Spotlight a Point of Interest, což umožňuje stabilní sledování záběrů různými směry.

 

MasterShots [8]

Klepnutím povolíte funkci MasterShots a Mavic 3 Pro bude automaticky natáčet, upravovat, přidávat soundtrack a následně vytvářet filmové záběry.

 

QuickShots [8]

Funkce QuickShots umožňuje dronu Mavic 3 Pro provádět různé pohyby kamery, například Dronie, Rocket, Circle a Helix.

 

Panorama [8]

Mavic 3 Pro dokáže vytvořit 100Mpx bezztrátovou panoramatickou fotografii
a zachytí tak krajinu mnohem úchvatněji.

 

Rychlý přenos QuickTransfer

Rychlý přenos fotografií a videí do vašeho smartphonu bez nutnosti propojení
s dálkovým ovladačem.

 

LightCut

Připojte Mavic 3 Pro k aplikaci LightCut ve svém telefonu a prohlédněte si rychle náhledy klipů a upravte je jedním klepnutím pomocí umělé inteligence, aniž byste museli stahovat záznam, čímž ušetříte místo v telefonu. Vyzkoušejte šablony vytvořené speciálně pro MasterShots a bez námahy vytvářejte úžasná letecká videa.

 

Úpravy jedním klepnutím

LightCut dokáže rozpoznat jednotlivé náměty v záběrech, automaticky je upravit a vytvořit video v rozlišení 4K/60 fps. Dokáže také odstranit chybné struktury klipů MasterShots a okamžitě generovat videa pomocí speciálních šablon.

 

Mnoho šablon pro letecké záběry

Vyberte si z řady kreativních šablon, jako je dynamický tilt-shift, s hudbou a skvělými efekty, díky kterým vaše výtvory vyniknou.

 

Bezdrátové připojení

Připojte se k dronu řady Mavic 3 bezdrátově přes Wi-Fi a ušetřete si tak místo v telefonu díky rychlému náhledu a automatickým úpravám bez nutnosti výstupu záznamu z dronu.

 

 

 

Příslušenství

Rozmanité příslušenství, úchvatný let

DJI RC Pro

DJI RC Pro je bezkonkurenční volbou pro profesionální tvorbu s displejem
o svítivosti 1000 nitů, vysoce výkonným procesorem a podporou přenosu videa na vzdálenost 15 km.

 

DJI Mavic 3 Pro ND Filters Set

Sada obsahuje filtry ND8/16/32/64, které umožňují vytváření záběrů a snímků s delšími časy závěrky.

 

DJI Mavic 3 Pro Wide-Angle Lens [9]

Kompatibilní s Hasselblad kamerou Mavic 3 Pro, která poskytuje mimořádně široký úhel záběru 108° a zachycuje ještě mnohem více v každém záběru.

 

DJI Mavic 3 Series Intelligent Flight Battery

Umožňuje dronu Mavic 3 Pro až 43 minut letu.[2]

 

DJI Mavic 3 Series 100W Battery Charging Hub

Po připojení k 100W napájecímu adaptéru DJI USB-C může nabíjecí hub postupně nabíjet tři baterie pro zvýšení efektivity.

 

DJI 100W USB-C Power Adapter

Nabíjejte současně baterii a dálkový ovladač nebo mobilní zařízení díky portu USB-C.

 

DJI 65W Car Charger [9]

Nabíječka do auta je lehká a přenosná a je vybavena univerzálním portem. Může nabíjet baterii, dálkový ovladač, smartphone, notebook a další zařízení.

 

 

 

 

 

Porovnání vedle sebe

Který dron s kamerou je pro vás ten správný?

Mavic 3 Pro

Mavic 3 Classic

Mavic 3

Mavic 2 Pro

Mavic 3 Pro: 958 g

Mavic 3 Pro Cine: 963 g

895 g

895 g

907 g

4/3 CMOS Hasselblad kamera

1/1, 3palcová CMOS střední telekamera

1/2palcová CMOS telekamera

4/3 CMOS

Hasselblad kamera

4/3 CMOS Hasselblad kamera

1/2palcová CMOS telekamera

1palcová CMOS

Hasselblad kamera

Hasselblad kamera: 5,1K/50 fps

Střední telekamera/telekamera: 4K/60 fps

5,1K/50 fps
DCI 4K/120 fps

5,1K/50 fps
DCI 4K/120 fps

4K/30 fps

43 minut

46 minut

46 minut

31 miut

DJI O3+: do 15 km

Živý přenos 1080p/60 fps

 

DJI O3+: do 15 km

Živý přenos 1080p/60 fps

 

DJI O3+: do 15 km

Živý přenos 1080p/60 fps

 

OcuSync 2.0:
 do 10 km

Živý přenos 1080p/30 fps

 

 

 

* Testováno s výrobním modelem DJI Mavic 3 Pro v uzavřeném prostředí za příznivých podmínek s nerušeným bezdrátovým signálem. Skutečné výsledky se mohou lišit v závislosti na prostředí, způsobu použití a verzi firmwaru.
** Všechna videa a fotografie na této stránce byly pořízeny v přísném souladu s místními zákony a předpisy. Ukázky, včetně divokých zvířat, byly pořízeny z bezpečné vzdálenosti a jsou používány pouze jako referenční. Před létáním dodržujte místní zákony a předpisy a ujistěte se, že má dron příslušné certifikáty.
*** Mavic 3 Pro má certifikaci C2 a Mavic 3 Classic má certifikaci C1 od Agentury Evropské unie pro bezpečnost letectví (EASA).

 

1. Podporováno pouze kamerou DJI Mavic 3 Pro Cine.
2. Měřeno s Mavic 3 Pro letícím konstantní rychlostí 32,4 km/h za bezvětří na úrovni moře, dokud stav baterie nedosáhl 0 %. Údaje jsou pouze referenční. Během letu věnujte pozornost upozorněním RTH v aplikaci DJI Fly.
3. Měřeno ve venkovním, otevřeném prostředí, bez rušení a při dodržení podmínek FCC. Výše uvedené údaje ukazují nejvzdálenější komunikační dosah pro jednosměrné lety bez návratu. Během letu věnujte pozornost připomínkám RTH v aplikaci DJI Fly.
4. Funkce ActiveTrack není k dispozici při rozlišení videa vyšším než 4K nebo při snímkové frekvenci vyšší než 60 fps.
5. Skutečný dostupný úložný prostor může být snížen v důsledku konfigurace systému. Podrobnosti naleznete ve specifikacích modelu Mavic 3 Pro.
6. Dron NEPOUŽÍVEJTE za nepříznivých povětrnostních podmínek, včetně silného větru přesahujícího 13,8 m/s, sněžení, deště, mlhy, krupobití nebo blesků. S dronem NELÉTEJTE ve výšce 6000 m (19 685 stop) nebo vyšší nad mořem. S dronem NELÉTEJTE v prostředí, kde je teplota nižší než -10 °C (14 °F) nebo vyšší než 40 °C (104 °F). NEVZLÉTEJTE z pohybujících se objektů, jako jsou automobily nebo lodě. NELÉTEJTE v blízkosti odrazivých povrchů, jako je voda nebo sníh. V opačném případě nemusí kamerový systém pracovat správně. Pokud je signál GNSS slabý, létejte s dronem v prostředí s dobrým osvětlením a viditelností. Nízké okolní osvětlení může způsobit nesprávnou funkci kamerového systému. NELÉTEJTE poblíž oblastí s magnetickým nebo rádiovým rušením. Mezi známé zdroje magnetického nebo rádiového rušení patří hotspoty Wi-Fi, routery, zařízení Bluetooth, vysokonapěťová vedení, rozsáhlé vysílací stanice, radarové stanice, mobilní základnové stanice a vysílací věže. Při startu v pouštních nebo plážových oblastech zabraňte vniknutí písku do dronu. S dronem létejte v otevřených oblastech mimo dosah davů lidí. Budovy, hory a stromy mohou blokovat signál GNSS a ovlivňovat palubní kompas.
7. Telekamera 166 mm nepodporuje funkci ActiveTrack 5.0, ale funkce Spotlight a Point of Interest jsou podporovány.
8. Podporováno pouze Hasselblad kamerou DJI Mavic 3 Pro.
9. Prodává se samostatně.

 

 

 

Hmotnost958 gMax. doba letu43 minutMax. dosah (CE)8 kmMax. rozlišení20 Mpx / 5,1K (50)Max. rychlostcca 68 km/hVelikost senzoru4/3" CMOS HasselbladVýrobceDJI

Letadlo


Vzletová hmotnost letadla

Mavic 3 Pro: 958 g
Mavic 3 Pro Cine: 963 g

Rozměry ve složeném stavu (bez vrtulí):
231,1×98×95,4 mm (D׊×V)

Rozložený (bez vrtulí):
347,5 × 290,8 × 107,7 mm

Maximální rychlost výstupu
8 m/s

Maximální rychlost klesání
6 m/s

Max. horizontální rychlost (na úrovni moře, bez větru)
21 m/s

Maximální výška vzletu
6000 m

Maximální doba letu
43 minut

Měřeno v kontrolovaném testovacím prostředí. Konkrétní testovací podmínky jsou následující: let konstantní rychlostí 32,4 km/h v bezvětrném prostředí na úrovni moře, s vypnutým APAS, vypnutým AirSense, parametry kamery nastavené na 1080p/24fps, vypnutý režim videa a od 100 % úrovně baterie do 0 %. Výsledky se mohou lišit v závislosti na prostředí, skutečném použití a verzi firmwaru.

Maximální doba vznášení
37 minut

Měřeno v kontrolovaném testovacím prostředí. Konkrétní testovací podmínky jsou následující: vznášení se v bezvětrném prostředí na úrovni moře, s vypnutým APAS, vypnutým AirSense, parametry kamery nastavené na 1080p/24fps, vypnutý režim videa a od 100% úrovně baterie do 0%. Výsledky se mohou lišit v závislosti na prostředí, skutečném použití a verzi firmwaru.

Maximální letová vzdálenost
28 km

Max. rychlost větru odolnost
12 m/s

Maximální úhel náklonu
35°

Provozní teplota
-10° až 40° C (14° až 104° F)

Globální navigační satelitní systém
GPS + Galileo + BeiDou

Rozsah přesnosti vznášení
Vertikální:
±0,1 m (s polohováním vidění)
±0,5 m (s polohováním GNSS)

Horizontální:
±0,3 m (s polohováním vidění)
±0,5 m (s vysoce přesným polohovacím systémem)

Interní úložiště
Mavic 3 Pro: 8 GB (přibližně 7,9 GB volného místa)
Mavic 3 Pro Cine: 1 TB (přibližně 934,8 GB dostupného místa)



Kamera



Obrazový snímač
Hasselblad Fotoaparát:4/3 CMOS, efektivní pixely: 20 MP
Střední Tele kamera: 1/1,3palcový CMOS, efektivní pixely: 48 MP
Telekamera: 1/2palcový CMOS, efektivní pixely: 12 MP

Objektiv fotoaparátu Hasselblad
FOV: 84°
Ekvivalent formátu: 24 mm
Světelnost: f/2,8-f/11
Ohnisko: 1 m až ∞

Střední Tele kamera
FOV: 35°
Ekvivalent formátu: 70 mm
Světelnost: f/2,8
Ohnisko: 3 m až ∞

Tele kamera
FOV: 15°
Ekvivalent formátu: 166 mm
Světelnost: f/3,4
Ohnisko: 3 m až ∞

Video s rozsahem ISO
Normální a zpomalený pohyb:
100–6400 (normální)
400–1600 (D-Log)
100-1600 (D-Log M)
100–1600 (HLG)
Noc: 800-12800 (normální)
Fotografie: 100-6400

Rychlost závěrky
Kamera Hasselblad: 8-1/8000 s
Střední Tele kamera: 2-1/8000 s
Tele kamera: 2-1/8000 s

Maximální velikost snímku
Kamera Hasselblad: 5280 × 3956
Střední Tele kamera: 8064×6048
Telekamera: 4000×3000

Režimy fotografování

Hasselblad Camera
Jeden snímek: 20 MP
Sériové snímání: 20 MP, 3/5/7 snímků
Automatická expoziční řada (AEB): 20 MP, 3/5 snímků s krokem 0,7 EV
Časovač: 20 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Střední Tele kamera
Jeden snímek: 12 MP nebo 48 MP
Sériové snímání: 12 MP nebo 48 MP, 3/5/7 snímků
Automatická expoziční řada (AEB): 12 MP nebo 48 MP, 3/5 snímků s krokem 0,7 EV
Časovač:12 MP: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
48 MP: 7/10/15/20/30/60 s

Tele kamera
Jeden snímek: 12 MP
Sériové snímání: 12 MP, 3/5/7 snímků
Automatická expoziční řada (AEB): 12 MP, 3/5 snímků s krokem 0,7 EV
Časovač: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Formát fotografií
JPEG/DNG (RAW)

Rozlišení videa

Kamera Hasselblad
5,1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
H.264/H.265
5,1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120*/200*fps
* Snímkové frekvence záznamu. Odpovídající video se přehraje jako zpomalené video.

Střední Tele kamera
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
H.264/H.265
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60 snímků za sekundu

Tele kamera
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
H.264/H.265
4K: 3840×2160@24/25/30/50/60fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/50/60 snímků za sekundu
Video formát MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Maximální přenosová rychlost videa H.264/H.265: 200 Mb/s

Podporovaný souborový systém
exFAT

Barevný režim a metoda vzorkování

Fotoaparát Hasselblad
Normální:
8bitový 4:2:0 (H.264/H.265)
D-Log:
10bitový 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M:
10bitový 4:2:0 (H.265)

Střední Tele kamera
Normální:
8bitový 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M:
10bitový 4:2:0 (H.265)

Tele kamera
Normální:
8bitový 4:2:0 (H.264/H.265)

Digitální zoom (pouze v režimu normálního videa a režimu prozkoumání)
Kamera Hasselblad: 1–3×
Střední Tele kamera: 3-7×
Tele kamera: 7-28×

Gimbal

Stabilizátor
3osý mechanický gimbal (naklánění, rolování, otáčení)

Mechanický rozsah:
Tilt: -140° až 50°
Roll: -50° až 50°
Pan: -23° až 23°

Nastavitelný rozsah
Tilt: -90° až 35°
Pan: -5° až 5°

Maximální rychlost ovládání (náklon)
100°/s

Rozsah úhlových vibrací
vznášení bez větru: ±0,001°
Normální režim: ±0,003°
Sportovní režim: ±0,005°

Senzory

Typ snímání
Všesměrový systém binokulárního vidění doplněný infračerveným senzorem ve spodní části letadla

Dopředný rozsah měření:
0,5-20 m, Dosah detekce: 0,5-200 m, Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu ≤ 15 m/s, FOV: Horizontální 90°, Vertikální 103°

Rozsah zpětného měření:
0,5-16 m, Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu ≤ 12 m/s, FOV: Horizontální 90°, Vertikální 103°

Boční rozsah měření:
0,5-25 m, Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu ≤ 15 m/s, FOV: Horizontální 90°, Vertikální 85°,

Rozsah měření směrem nahoru:
0,2-10 m, Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu ≤ 6 m/s, FOV: Přední a zadní 100°, levý a pravý 90°

Rozsah měření směrem dolů:
0,3-18 m, Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu ≤ 6 m/s, FOV: Přední a zadní 130°, levý a pravý 160°

Provozní prostředí
Vpřed, vzad, vlevo, vpravo a nahoru: povrchy s rozeznatelnými vzory a odpovídajícím osvětlením (lux > 15)
Směrem dolů: povrchy s rozeznatelnými vzory, difúzní odrazivost > 20 % (např. stěny, stromy, lidé) a přiměřené osvětlení (lux > 15)

Přenos videa

Video přenosový systém
O3+

Kvalita živého náhledu:
Dálkový ovladač 1080p/30fps, 1080p/60fps

Provozní frekvence
2,400-2,4835 GHz
5,725-5,850 GHz

Výkon vysílače (EIRP)
2,4 GHz: < 33 dBm (FCC)< 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: < 33 dBm (FCC)< 30 dBm (SRRC)< 14 dBm (CE)

Maximální přenosová vzdálenost (bez překážek, bez rušení)
FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

Měřeno v nerušeném venkovním prostředí bez rušení. Výše uvedené údaje ukazují nejvzdálenější komunikační dosah pro jednosměrné lety bez návratu podle každého standardu. Během letu věnujte pozornost upomínkám RTH v aplikaci DJI Fly

Maximální přenosová vzdálenost (bez překážek, s rušením) Silné rušení:
Městská krajina, přibl. 1,5-3 km
Střední rušení: Předměstská krajina, cca. 3-9 km
Nízké rušení: Předměstí/moře, cca. 9-15 km

Data testována podle standardu FCC v prostředí bez překážek s typickým rušením. Používá se pouze pro referenční účely a neposkytuje žádnou záruku na skutečnou přenosovou vzdálenost.

Max. přenosová vzdálenost (překážky, s rušením)
Nízké rušení a překážky budovami: přibl. 0-0,5 km
Nízké rušení a překážky stromy: cca. 0,5-3 km

Data testována podle standardu FCC v prostředích s typickým nízkým rušením. Používá se pouze pro referenční účely a neposkytuje žádnou záruku na skutečnou přenosovou vzdálenost.

Maximální rychlost stahování O3+:
5,5 MB/s (s dálkovým ovladačem DJI RC-N1)
15 MB/s (s DJI RC Pro)
5,5 MB/s (s DJI RC)
Wi-Fi 6: 80 MB/s*

* Měřeno v laboratorním prostředí s malým rušením v zemích/oblastech, které podporují 2,4 GHz i 5,8 GHz, se záznamem uloženým do interního úložiště. Rychlosti stahování se mohou lišit v závislosti na skutečných podmínkách.

Nejnižší latence
130 ms (s dálkovým ovladačem DJI RC-N1)
120 ms (s DJI RC Pro)
130 ms (s DJI RC)
V závislosti na aktuálním prostředí a mobilním zařízení.

Anténa
4 antény, 2T4R

Akumulátor

Kapacita baterie
5000 mAh


Hmotnost
335,5 g

Jmenovité napětí
15,4V

Maximální nabíjecí napětí
17,6V

Typ
Li-ion 4S

Energie
77 Wh

Teplota nabíjení
5° až 40° C (41° až 104° F)

Doba nabíjení
Přibl. 96 minut
Použijete-li přiložený datový kabel přenosné nabíječky DJI 65W.

Cca. 70 minut
Použijete-li DJI 100W USB-C napájecí adaptér a DJI Mavic 3 Series 100W Battery Charging Hub.


Nabíječ baterií



Vstup nabíječky DJI 65W:
100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2 A
DJI 100W USB-C napájecí adaptér:
100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2,5 A

Výstup nabíječky DJI 65W:
USB-C:
5 V, 5 A
9 V, 5 A
12 V, 5 A
15 V, 4,3 A
20 V, 3,25 A
5-20 V, 3,25 A
USB-A:
5 V, 2 A
DJI 100W USB-C napájecí adaptér:
Max. 100 W (celkem)
Při použití obou portů je maximální výstupní výkon jednoho portu 82 W a nabíječka dynamicky přiděluje výstupní výkon obou portů podle zatížení.

Jmenovitý výkon
Přenosná nabíječka DJI 65W: 65W
DJI 100W USB-C napájecí adaptér: 100W


Rozbočovač pro nabíjení baterie

Vstup USB-C: 5-20 V, max 5 A
Výstupní port baterie: 12-17,6 V, max 5 A
Jmenovitý výkon nabíjecího rozbočovače baterie: 65 W
Rozbočovač pro nabíjení baterie (100 W): 100 W

Typ nabíjení
Tři baterie nabíjené za sebou.

Kompatibilita
DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery

Vstup nabíječky do auta
Vstup do auta: 12,7-16 V, 6,5 A, jmenovité napětí 14 V (DC)
Výstup USB-C:
5 V, 5 A
9 V, 5 A
12 V, 5 A
15 V, 4,3 A
20 V, 3,25 A
5-20 V, 3,25 A
USB-A:
5 V, 2 A
Jmenovitý výkon 65 W
Teplota nabíjení 5° až 40° C (41° až 104° F)


Úložiště


Doporučené microSD karty
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 128GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 256GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 512GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk High Endurance 128GB V30 microSDXC
SanDisk High Endurance 256GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 512GB V30 A2 microSDXC
Samsung EVO Plus 512GB V30 A2 microSDXC
Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Samsung PRO Plus 512GB V30 A2 microSDXC

DJI Mavic 3 Pro1
DJI RC1
DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery1
DJI Mavic 3 Low-Noise Propellers (pair)1
DJI 65W Portable Charger1
DJI Mavic 3 Pro Storage Cover1
USB 3.0 Type-C Cable1
DJI RC Spare Control Sticks (pair)1
Aplikace
            Download
Aplikace DJI Fly byla navržena tak, aby byla jednoduchá a velmi intuitivní. Kompatibilní pro Mavic Mini, Mavic Air 2, DJI Mini 2, DJI FPV, DJI Air 2S
Software a ovladače
PopisParametryObsah baleníPříslušenstvíKe staženíGalerie
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše