DJI Mini 3 Pro
Na dotaz
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro

Miniaturní, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a stejně tak přenosný. Váží méně než 249g a s vylepšenými bezpečnostními prvky nejen splňuje předpisy, ale je také nejbezpečnějším ve své řadě. Díky 1/1,3palcovému snímači a špičkovým funkcím znovu definuje, co znamená létat s Mini.


Více info
Zdarma k tomuto produktu:
Letecká mapa TELINK
Tisk registračního štítku
15 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740296
Hmotnostméně než 249g
Max. dosah (CE)6 km
Max. doba letu34 minut
Max. rychlost57 km/h
Velikost senzoru1/1,3" CMOS
Průměrné hodnocení100 %
Hodnoceno 1×
Přidat hodnoceníZobrazit recenze (1)


DJI Mini 3 Pro


Létejte Mini, tvořte ve velkém




Pozoruhodně Mini


Miniaturní, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a stejně tak přenosný. Váží méně než 249g a s vylepšenými bezpečnostními prvky nejen splňuje předpisy, ale je také nejbezpečnějším ve své řadě.[1] Díky 1/1,3palcovému snímači a špičkovým funkcím znovu definuje, co znamená létat s Mini.


Plný výkonu


Mini 3 Pro se pyšní zcela novým vzhledem, který je optimalizován tak, aby z každého letu získal co nejvíce. Díky větším vrtulím, aerodynamickému náklonu těla a výkonnému systému snímání překážek aerodynamický design umožňuje delší dobu letu a vyšší bezpečnost.


Přepracovaný gimbal nabízí širší rozsah otáčení pro snímky z nízkých úhlů a True Vertical Shooting, což přináší nekonečné kreativní příležitosti. Každý aspekt tohoto faceliftu byl pečlivě zvážen, aby se Mini posunul do dosud nevídaných výšin.


Složte a vyražte


Pro tvůrce na cestách je bezproblémové používání klíčové. Mini 3 Pro váží méně než 249 g, a tak nevyžaduje registraci ve většině zemí a regionů. [1] Skládací a kompaktní design také usnadňuje jeho nošení na túry, den na pláži nebo improvizovaný víkend. Buďte připraveni zachytit dechberoucí záběry, kdykoli udeří inspirace.


Skvělá výdrž ve vzduchu


Zachyťte a prozkoumejte více ze svého okolí, díky prodloužené době letu až 34 minut. Inteligentní letová baterie DJI Mini 3 Pro je ultralehká a má dostatek energie, aby pokryla vaše potřeby.


To jsi natočil s Mini?!


Létejte ve dne i v noci


Zachyťte jemnost světla a stínů na celodenním výletě.
Natáčejte čistě a tiše, i když nadejde večer.
Vychutnejte si každý okamžik, oddejte se svému tvůrčímu procesu a důvěřujte Mini 3 Pro, že zachytí váš svět.


Pro – a myslíme to vážně


DJI Mini 3 Pro vyniká v široké škále světelných podmínek, takže budete vždy připraveni tvořit. 1/1,3palcový CMOS snímač má duální nativní ISO a podporuje přímý výstup HDR záběrů.[3] Každý snímek je obohacen o vyšší dynamický rozsah, který odhalí více detailů ve světlech i stínech.

Užijte si nejvyšší standardy letecké fotografie díky větším 2,4μm pixelům a cloně f/1,7. S větším množstvím dostupného světla budou vaše snímky vypadat věrně i v situacích se slabým osvětlením.
Správná letecká fotografie
Posuňte svůj obsah na novou úroveň díky ohromujícímu 4K/60fps videu a 48Mpx RAW fotografiím. Obdivujte bohatou čistotu každého obrázku, dokonce i při přiblížení. Nebo zpomalte věci, když se svět stává hektickým, díky dramatickému zpomalenému 1080p/120fps videu.


Mimořádná barevnost


Režim D-Cinelike Color poskytuje více vizuálních informací, nabízí bohatší barevné možnosti a větší flexibilitu při úpravách.


Klid při letu


Další úroveň bezpečnosti


Létejte po obloze s jistotou. DJI Mini 3 Pro je plně vylepšen, takže podporuje aktivní snímání překážek a stabilní přenos videa.


Třísměrné snímání překážek


DJI Mini 3 Pro je naše dosud nejbezpečnější Mini. Je vybaven předními, zadními a spodními senzory s dvojitým viděním a zcela novým designem těla dronu, díky čemuž nabízí širší rozsah snímání a vyšší bezpečnost.


Zmínili jsme APAS 4.0?


Pokročilý asistenční systém pro piloty (APAS 4.0) [4] detekuje v reálném čase objekty v dráze letu dronu. To umožňuje DJI Mini 3 Pro vyhýbat se překážkám, a to i v komplikovaných prostředích.


Čistě a stabilně, od města po údolí


DJI Mini 3 Pro se může pochlubit špičkovým systémem přenosu videa DJI O3. Zajišťuje živý 1080p/30fps přenos na vzdálenost až 12 km. [5] Od výhledů na město až po venkovské dobrodružství, budete mít vždy ostrý a spolehlivý živý přenos.


Užijte si plynulé létání a citlivé ovládání díky dálkovému ovladači DJI RC-N1 nebo novému DJI RC. Oba ovladače nabízejí maximální přenosovou rychlost videa 18 Mb/s při ultra nízké latenci 120 ms.


Okamžité sdílení


Rozviňte svou kreativitu


Zachyťte nezapomenutelný obsah a okamžitě sdílejte svá dobrodružství z cest. DJI Mini 3 Pro nabízí širokou škálu inteligentních funkcí, takže můžete do jakéhokoli videa přidat ohromující momenty a kreativitu.


To je chytré!
True Vertical Shooting


Zkusme to znovu, tentokrát na výšku. Můžete rychle přepínat mezi režimy na šířku a na výšku pouhým klepnutím. Přepracovaný gimbal kamery se otáčí o 90°, takže nemusíte dělat kompromisy v kvalitě obrazu. True Vertical Shooting vám poskytne detailní záběry, které jsou okamžitě připraveny pro sociální média.

FocusTrack [6]


Najděte kreativní způsoby, jak sledovat zvolený objekt pomocí FocusTrack. Sada zahrnuje ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0, tři výkonné nástroje pro vyprávění příběhů.


MasterShots


MasterShots mění hru pro každého začínajícího leteckého fotografa. Jednoduše vyberte objekt zájmu a Mini 3 Pro provede sekvenci profesionálních manévrů a následně vygeneruje krátké filmové video. Existuje dobrý důvod, proč je tato funkce u fanoušků oblíbená.


Timelapse


Zrychlete čas a pouhými několika klepnutími vytvořte nápadné časosběrné nebo hyperlapsové video. Zachyťte dopravu nebo valící se mraky a vneste do svých videí trochu dramatu.


QuickTransfer


Mini 3 Pro je okamžitě připraven ke sdílení vašich výtvorů a podporuje vysokorychlostní stahování Wi-Fi rychlostí až 30 Mb/s.


Panorama


Zachyťte rozlehlost jakékoli krajiny pomocí 180°, širokoúhlých, vertikálních a sférických panoramatických snímků.


Digital Zoom


Přibližte se k objektu svého zájmu pomocí 4× digitálního zoomu. To vám umožní zachytit scény, aniž byste někoho rušili, a prozkoumat záběry z dálky.



Pozvedněte své Mini na maximum


Rozšiřte svou tvorbu i let s těmito praktickými doplňky.


DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus [7]
S maximální dobou letu 47 minut [2] vám Inteligentní letová baterie Plus poskytne více času při každém vzletu.


DJI RC [8]
Dejte svému telefonu volnost s DJI RC. Tento lehký dálkový ovladač má vestavěnou obrazovku navrženou přímo pro DJI Mini 3 Pro. S předinstalovanou aplikací DJI Fly se můžete soustředit na létání a šetřit baterii svého telefonu.


Two-Way Charging Hub [7]
Toto praktické nabíjecí příslušenství pojme a nabije tři baterie v řadě. Vezměte si jej s sebou pro nabíjení dálkového ovladače, chytrého telefonu nebo jiných zařízení, když je potřeba je dobít.


ND Filters Set [7]
Přizpůsobte se měnícím se světelným podmínkám pomocí filtrů ND16/64/256 a buďte vždy připraveni na dokonalý záběr.


Wide-Angle Lens [7]
Získejte větší záběr s širokoúhlým objektivem DJI Mini 3 Pro, který rozšíří zorné pole ze 75° na 100° při nahrávání videí (16:9).




Poznámky:
* Před letem si prosím zkontrolujte a přísně dodržujte místní zákony a předpisy.
** Testováno s produkčním modelem DJI Mini 3 Pro v kontrolovaném prostředí. Skutečná zkušenost se může lišit v závislosti na prostředí, použití a verzi firmwaru.
*** Všechna videa a fotografie na této stránce byly pořízeny v přísném souladu s místními zákony a předpisy.
**** DJI Mini 3 Pro je nutné před použitím aktivovat v aplikaci DJI Fly.
1. Standardní hmotnost dronu (včetně inteligentní letové baterie DJI Mini 3 Pro, vrtulí a karty microSD). Skutečná hmotnost produktu se může lišit v důsledku rozdílů v materiálech šarže a vnějších faktorů. V některých zemích a oblastech není registrace vyžadována. Před použitím zkontrolujte místní pravidla a předpisy.
2.Měřeno při konstantní rychlosti 21,6 km/h za bezvětří. S Intelligent Flight Battery DJI Mini 3 Pro může dron létat až 34 minut. 
3. HDR video nepodporuje nahrávání videa rychlostí vyšší než 30 snímků za sekundu.
4. APAS 4.0 není k dispozici při nahrávání videa 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2,7K/50fps, 2,7K/60fps a 1080p/120fps.
5. V souladu s FCC a bez překážek ve venkovním otevřeném prostoru.
6. FocusTrack není k dispozici při nahrávání 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2,7K/50fps, 2,7K/60fps, 1080p/48fps, 1080p/50fps/1008fps a 1008fps/100fps video.
7. Prodává se samostatně. Dostupnost se může lišit.
8. Vyžaduje zakoupení DJI Mini 3 Pro (verze DJI RC).

Hmotnostméně než 249gMax. doba letu34 minutMax. dosah (CE)6 kmMax. rozlišení48 Mpx / 4KMax. rychlost57 km/hVelikost senzoru1/1,3" CMOSVýrobceDJI

Dron


Vzletová hmotnost [1] 
<249 g

Rozměry (D׊×V)
Složený: 145 × 90 × 62 mm
Rozložený: 171 × 245 × 62 mm
Rozložený (s vrtulemi): 251 × 362 × 70 mm
Diagonální délka: 247 mm

Maximální rychlost stoupání
5 m/s (Režim S) 3 m/s (Režim N)2 m/s (Režim C)

Maximální rychlost klesání
5 m/s (Režim S) 3 m/s (Režim N) 1.5 m/s (Režim C)

Maximální rychlost (na úrovni moře, za bezvětří) [2]
16 m/s (Režim S)
10 m/s (Režim N)
6 m/s (Režim C)

Maximální servisní strop nad hladinou moře [3]
S inteligentní letovou baterií: 4000 m

Maximální doba letu
34 minut (s inteligentní letovou baterií, měřeno při letu rychlostí 21,6 km/h za bezvětří)

Maximální doba vznášení
30 minut (s inteligentní letovou baterií, za bezvětří)

Maximální letová vzdálenost
18 km (s inteligentní letovou baterií a měřeno při letu rychlostí 43,2 km/h za bezvětří)

Maximální odolnost proti rychlosti větru
10,7 m/s (Úroveň 5)

Maximální úhel náklonu
Přední: 40°,
Zadní: 35° (Režim S)25° (Režim N)25° (Režim C)

Maximální úhlová rychlost (ve výchozím nastavení)*
130°/s (Režim S)
75°/s (Režim N)
30°/s (Režim C)* V aplikaci lze nastavit až 250°/s

Provozní teplota
0° až 40° C (32° až 104° F)

Globální navigační satelitní systém (GNSS)
GPS + Galileo + BeiDou

Operační frekvence[4]
2,400-2,4835 GHz5,725-5,850 GHz

Výkon vysílače (EIRP)
2,4 GHz:
<26 dBm (FCC),
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,8 GHz:
<26 dBm (FCC/SRRC),
<14 dBm (CE)

Rozsah přesnosti vznášení
Vertikální:
±0,1 m (s určováním polohy kamerovým systémem)
±0,5 m (s určováním polohy pomocí GPS)
Horizontální:
±0,3 m (s určováním polohy kamerovým systémem)
±0,5 m ( s vysoce přesným systémem určování polohy)

Snímací systém


Přední
Rozsah přesného měření: 0,39–25 m
Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu <10 m/sFOV: Horizontální 106°, Vertikální 90°

Zadní
Rozsah přesného měření: 0,36–23,4 m
Efektivní rychlost snímání: Rychlost letu <10 m/sFOV: Horizontální 58°, Vertikální 73°

Spodní
ToF efektivní výška měření: 0,1–8 mDosah přesného vznášení: 0,5–12 mDosah vznášení zrakového senzoru: 0,5–30 m

Pomocné spodní světlo
Ne

Provozní prostředí
Difúzní reflexní povrch s jasným vzorem a odrazivostí >20 % (jako je cementová dlažba) Přiměřené osvětlení (lux >15, např. běžné osvětlené prostředí s vnitřní zářivkou)

Gimbal


Mechanický rozsah
Náklon / Tilt: -135° až 80°
Bočení / Roll: -135° až 45°
Otáčení / Pan: -30° až 30°

Ovladatelný rozsah
Náklon / Tilt: -90° až 60°

Stabilizace
3osý mechanický gimbal (tilt, roll a pan)

Maximální rychlost ovládání (náklon)
100°/s

Rozsah úhlových vibrací
±0,01°

Kamera


Senzor
1/1,3palcový CMOS
Efektivní pixely: 48 Mpx

Objektiv
FOV: 82,1°Ekvivalent formátu: 24 mm
Světelnost: f/1,7
Rozsah ostření: 1 m až ∞

Rozsah ISO
Video:
100-6400 (automaticky)
100-6400 (manuálně)

Foto:
100-6400 (automaticky)
100-6400 (manuálně)

Rychlost závěrky
Elektronická závěrka:
2-1/8000 s

Maximální velikost obrázku
4:3:
8064 × 6048 (48 Mpx)
4032 × 3024 (12 Mpx)

16:9:
4032 × 2268 (12 Mpx)

Režimy fotografování
Jednotlivé snímky
Interval: JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 sJPEG + RAW: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Automatická expoziční řada (AEB): 3/5/7 odstupňovaných snímků při 2/3 EV
BiasPanorama: Sférické, 180°, Śirokoúhlé a Vertikální

Formát fotografie
JPEG/DNG (RAW)

Rozlišení videa
4K: 3840 × 2160 @ 24/25/30/48/50/60 fps
2.7K: 2720 × 1530 @ 24/25/30/48/50/60 fps
FHD: 1920 × 1080 @ 24/25/30/48/50/60 fps
Slow Motion: 1920 × 1080 @ 120fps

Formát videa
MP4/MOV (H.264/H.265)

Maximální přenosová rychlost videa
150 Mb/s

Rozsah zoomu
4K: 2×
2.7K: 3×
FHD: 4×

Režimy QuickShot
Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang a Asteroid

Barevné profily
Normal
D-Cinelike

Podporovaný systém souborů
FAT32 (≤32 GB)
exFAT (>32 GB)

Přenos videa


Video přenosový systém
DJI O3

Kvalita živého náhledu
1080p/30fps

Operační frekvence [4]
2,400-2,4835 GHz
5,725-5,850 GHz

Komunikační šířka pásma
1,4 MHz / 3 MHz / 10 MHz / 20 MHz / 40 MHz

Latence (v závislosti na podmínkách prostředí a mobilním zařízení)
Dron + dálkový ovladač: Přibl. 120 ms

Maximální přenosová rychlost videa
Dron + dálkový ovladač: 18 Mb/s

Maximální přenosová rychlost stahování [5]
DJI O3: Dálkový ovladač RC-N1 a RC DJI: 5,5 MB/sWi-Fi 5: Max. 30 MB/s

Rozsahy přenosu signálu (FCC) [6]
Silné rušení (městská krajina): Přibl. 1–3 km
Střední rušení (příměstská krajina): Přibl. 6 km
Nízké rušení (předměstí/moře): Přibl. 12 km

Antény
4 antény, 2T4R

Přenos zvuku
Ne

Inteligentní letová baterie


Kapacita
2453 mAh

Hmotnost
80,5 g

Napětí
7,38 V

Limit nabíjecího napětí
8,5 V

Typ baterie
LiPo 2S

Energie
18,1 Wh

Maximální nabíjecí výkon
37 W

Doba nabíjení
64 minut (s 30W nabíječkou)

Rozsah teplot nabíjení
5° až 40° C (41° až 104° F)

Doporučená nabíječka
DJI 30W USB-C Charger nebo jiné nabíječky USB Power Delivery

Paměťové karty


Vyžaduje se rychlostní třída UHS-I 3 nebo vyšší.

Seznam doporučených microSD karet naleznete níže.
SanDisk Extreme 64GB V30 A1 micro
SDXCSanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 64GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 256GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 400GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk High Endurance 256GB V30 microSDXC
SanDisk Max Endurance 32GB V30 microSDHC
SanDisk Max Endurance 128GB V30 microSDXC
SanDisk Max Endurance 256GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Lexar High Endurance 64GB V30 microSDXC
Lexar High Endurance 128GB V30 microSDXC
Lexar 667x 64GB V30 A1 microSDXC
Lexar 633x 256GB V30 A1 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 128GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 256GB V30 A2 microSDXC
Samsung Pro Plus 128GB V30 A2 microSDXCSamsung EVO Plus 512GB microSDXC

Dálkový ovladač DJI RC-N1


Výkon vysílače (EIRP)
2,400-2,4835 GHz:
<26 dBm (FCC),
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,725-5,850 GHz:
<26 dBm (FCC),
<23 dBm (SRRC),
<14 dBm (CE)

Maximální podporovaná velikost mobilního zařízení
Délka: 180 mm, Šířka: 86 mm, Výška: 10 mm

Podporované typy portů
Lightning,
Micro-USB (Type-B),
USB-C

Video Transmission System
DJI O3

Maximální výdrž baterie
6 hodin (bez nabíjení jakéhokoli mobilního zařízení)
4 hodiny (při nabíjení mobilního zařízení)

Provozní teplota
-10° až 40° C (14° až 104° F)

DJI RC Model RM330


Systém pro přenos videa
DJI O3

Výkon vysílače (EIRP)
2,400-2,4835 GHz:
<26 dBm (FCC);
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,725-5,850 GHz:
<26 dBm (FCC),
<23 dBm (SRRC),
<14 dBm (CE)

Kapacita úložiště
Úložnou kapacitu DJI RC lze zvýšit pomocí microSD karty. Uživatelé mohou ukládat obrázky a videa na kartu a exportovat je do počítače nebo jiných zařízení.

Výstupní port videa
Ne

Maximální výdrž baterie Cca.
4 hodiny

Provozní teplota
-10° až 40° C (14° až 104° F)

Doporučené microSD karty


SanDisk Ultra A1 U1 16GB
SanDisk Extreme U3 16GB
SanDisk Ultra A1 U1 32GB
SanDisk Extreme A1 U3 32GB
Kingston A2 V30 U3 64GB
SanDisk Extreme A2 V30 U3 64GB
SanDisk Extreme Pro A2 V30 U3 64GB
SanDisk High Endurance V30 U3 64GB
Kingston A2 V30 U3 128GB
SanDisk Extreme A2 V30 U3 128GB
SanDisk Ultra A1 U1 200GB
Kingston A2 V30 U3 256GB
SanDisk Extreme A2 V30 U3 256GB
SanDisk Extreme PRO A2 V30 U3 256GB
SanDisk Extreme A2 V30 U3 512GB

Wi-Fi


Protokol
802.11 a/b/g/n

Výkon vysílače (EIRP)
2,400-2,4835 GHz:
<23 dBm (FCC),
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,150-5,250 GHz:
<23 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)

5,725-5,850 GHz:
<23 dBm (FCC/SRRC),
<14 dBm (CE)

Bluetooth


Protokol Bluetooth
4.2

Výkon vysílače (EIRP)
2,400-2,4835 GHz:
<10 dBm

Nabíjecí rozbočovač


Kompatibilní nabíječka
DJI DJI 30W USB-C Charger nebo jiné nabíječky USB Power Delivery

Kompatibilní baterieDJI
DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery,
DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus

Vstup
5 V, 3 A
9 V, 3 A
12 V, 3 A

Výstup (USB)
Maximální napětí:
5 V,
Maximální proud:
2 A

Typ nabíjení
Tři baterie se nabíjejí postupně

Aplikace


Aplikace pro mobilní zařízení
DJI Fly

Požadovaný operační systém
iOS v11.0 nebo novějšíAndroid v6.0 nebo novější

Poznámky


1. Standardní hmotnost dronu (včetně inteligentní letové baterie, vrtulí a microSD karty). Skutečná hmotnost produktu se může lišit v důsledku rozdílů v materiálech šarže a vnějších faktorů. V některých zemích a oblastech není registrace vyžadována. Před použitím zkontrolujte místní pravidla a předpisy. Tyto specifikace byly stanoveny pomocí testů provedených s nejnovějším firmwarem. Aktualizace firmwaru mohou zvýšit výkon, proto důrazně doporučujeme aktualizaci na nejnovější firmware.
2. Maximální rychlost letu podléhá dynamickým místním omezením. Při létání prosím dodržujte místní zákony a předpisy.
3. Zvýšení hmotnosti dronu může ovlivnit pohon letu. Když dron používá Intelligent Flight Battery Plus, nemontujte další užitečné zatížení, jako je kryt vrtule nebo příslušenství třetích stran, abyste předešli nedostatku pohonu.
4. Kvůli omezením místní politiky a předpisů je frekvenční pásmo 5,8 GHz v současné době zakázáno v některých zemích, mimo jiné v Japonsku, Rusku, Izraeli, Ukrajině a Kazachstánu. Při provozu v těchto místech používejte frekvenční pásmo 2,4 GHz. Před použitím vždy zkontrolujte místní pravidla a předpisy, protože se mohou časem změnit.
5. Měřeno v laboratorním prostředí s malým rušením v zemích/oblastech, které podporují 2,4 GHz i 5,8 GHz. Se záběry uloženými na vestavěném SSD nebo interním úložišti. Rychlosti stahování se mohou lišit v závislosti na skutečných podmínkách.
6. Data jsou testována podle standardů FCC v prostředí bez překážek typického rušení. Slouží pouze jako reference a neposkytuje žádnou záruku na skutečnou vzdálenost letu. Maximální jednosměrná komunikační vzdálenost DJI Mini 3 Pro v zemích/oblastech různých standardů: FCC: Spojené státy americké, Austrálie, Kanada, Hongkong, Tchaj-wan, Chile, Kolumbie, Portoriko a další oblasti. Maximální dosah přenosu: 12 kmSRRC: Pevninská Čína. Maximální dosah přenosu: 6 kmCE: Velká Británie, Rusko, Francie, Německo, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko, Macao, Nový Zéland, Spojené arabské emiráty a další regiony. Maximální dosah přenosu: 6 kmMIC: Japonsko. Maximální dosah přenosu: 6 km

DJI Mini 3 Pro1
Ovladač DJI RC-N11
DJI RC-N1 RC kabel (USB Type-C) 1
DJI RC-N1 RC kabel (Lightning) 1
DJI RC-N1 RC kabel (Micro-USB)1
DJI Mini 3 Pro akumulátor1
Náhradní vrtule (pár)1
Kryt na gimbal1
Type-C to Type-C PD Cable1
Šroubovák na vrtule1
Šrouby na vrtule1
Aplikace
            Download
Aplikace DJI Fly byla navržena tak, aby byla jednoduchá a velmi intuitivní. Kompatibilní pro Mavic Mini, Mavic Air 2, DJI Mini 2, DJI FPV, DJI Air 2S
Software a ovladače
23.03.2023
Recenze je převzata z heureka.cz
PopisParametryObsah baleníPříslušenstvíKe staženíGalerieRecenze
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše