DJI Osmo Action 3 Standard Combo
Na dotaz
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Posuňte jakékoli dobrodružství za hranice s Osmo Action 3. Vyznačuje se rychloupínací konstrukcí pro snadnou horizontální a vertikální montáž a plnobarevnými dotykovými obrazovkami na přední a zadní straně pro snadné ovládání parametrů a přehrávání. Díky dalším průlomům v oblasti odolnosti proti chladu, výdrži baterie a voděodolnosti nebyl nikdy lepší čas na akci.

Více info
6 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740362
Hmotnost145g
Rozměry70×44×31,8 mm
Velikost senzoru1/1,7palcový CMOS
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Osmo Action 3

Vydejte se za hranice



posuňte jakékoli dobrodružství za hranice s Osmo Action 3. Vyznačuje se rychloupínací konstrukcí pro snadnou horizontální a vertikální montáž a plnobarevnými dotykovými obrazovkami na přední a zadní straně pro snadné ovládání parametrů a přehrávání. Díky dalším průlomům v oblasti odolnosti proti chladu, výdrži baterie a voděodolnosti nebyl nikdy lepší čas na akci.

 


Natáčení v dokonalém rozlišení - 4K/120fps

Každý okamžik se může stát vrcholem. Natáčejte v rozlišení až 4K/120 snímků za sekundu [4] a zachyťte vaše zážitky s dynamickými a neuvěřitelně plynulými detaily.



 

155° Superširokoúhlé zorné pole

Příležitosti jsou široce otevřené. Díky mimořádně širokému záběru je každá scéna přitažlivější, pohlcující a lépe zapamatovatelná.

 

1/1,7” snímač, optimální kvalita obrazu

 

Kalibrace teploty barev

Zažijte věrné barvy. Snímač teploty barev Action 3 inteligentně upravuje vyvážení bílé a AE (automatická expozice) pro vysoce přesné barvy. A to i v prostředí se složitým osvětlením, jako je potápění hluboko pod hladinou.

 

4K HDR

Podívejte se i na ten nejmenší detail. HDR video vám umožní zachytit jemné detaily světel a stínů. Dokonce i v prostředí s vysokým kontrastem zachycuje záznam v rozlišení 4K jemné odstíny i drobné světelné přechody. Stabilizační režimy lze zapnout rovněž při natáčení ve 4K HDR, aby se účinně eliminovalo přirozené chvění fotoaparátu.

 

Rychloupínací design

Připevnění je bezpečné a efektivní


Vysoká odolnost proti nárazu pro spolehlivé spojení. [5] Inovativní rychloupínací design Action 3 zvyšuje odolnost proti nárazu kombinací Silné magnetické síly a přídavné polohovací sponě. Díky tomu zvládnete natočit jakékoliv scény. [5] Rychloupínání snadno odpojíte a je také dostatečně flexibilní, aby bylo možné rychle změnit umístění kamery nebo vyměnit příslušenství.



 

Na výšku? Kdykoliv!

Nasaďte si své Osmo Action 3 jak chcete. Horizontální a vertikální ochranný rám vám umožní fotografovat na výšku během několika sekund. Stačí jej odpojit, otočit a znovu připojit.


Vysoká odolnost v mrazu

Odolnost vůči mrazu: -20°C

Kdo se bojí nízkých teplot? Nepřetržitý záznam po dobu až 150 minut při teplotách až -20 stupňů Celsia. [6] Kamera Action 3 zvládne pracovat v horku i při velmi nízkých teplotách.

O 160 minut prodloužená životnost baterie [7]

Výdrž baterie vydrží stejně dlouho jako vy chcete natáčet. Limity kapacity baterie byly s Action 3 posunuty ještě dále, aby bylo možné ji používat o 2,5 hodiny více. Zachyťte všechna dobrodružství na jedno nabití.




Rychlé nabíjení

Přestaňte čekat na energii. Action 3 je první akční kamera, která přirozeně podporuje technologii rychlého nabíjení. Za pouhých 18 minut ji lze nabít až na 80 % kapacity, [8] což vystačí přibližně na dvě hodiny natáčení. [8]

 

Skutečně komplexní stabilizační systém

 

RockSteady 3.0

Nejnovější verzi RockSteady EIS pohání nová generace inteligentního stabilizačního algoritmu, která dokáže účinně eliminovat chvění kamery ve všech směrech. Podporuje použití při nahrávání rychlostí až 4K/120fps a poskytuje stabilní a pohlcující FPV pohled.


HorizonSteady

Tato funkce chytré stabilizace pomáhá eliminovat chvění fotoaparátu ve všech směrech a dokonce i horizontálně koriguje náklon v libovolném úhlu. To znamená, že horizont na záznamu je udržován v rovině i když kamerou otáčíte o 360°. Navíc můžete aktivovat HorizonBalancing, který koriguje horizontální náklon v rozsahu ±45° a podporuje nahrávání videí v kvalitě 4K/60fps.

 

 


Bezstarostná tvorba

Vodotěsnost 16m [3]

Pojďte hlouběji. Tělo kamery je plně optimalizováno pro použití v hloubkách až 16 metrů, takže nepotřebujete s sebou vozit další příslušenství.



Sklo s vysokou pevností

Odolné proti pádu a hydrofobní. Přední obrazovka, zadní obrazovka a ochranný kryt objektivu jsou vyrobeny z vysoce pevného skla Gorilla Glass, které je nejen odolné proti opotřebení a poškrábání, ale také je odolné proti pádu z výšky 1,5 metru. [5] Tyto tři skla jsou navíc vybaveny hydrofobním povlakem, [9] který rychle odpuzuje vodu, aniž by to ovlivnilo kvalitu obrazu.



Ovládání

Funkce, které prostě dávají smysl

 

Duální dotykové obrazovky

Přední dotykový displej. Přední obrazovka je vhodná pro vlogování a selfie a podporuje běžně používané funkce dotykového ovládání. Už žádné otáčení fotoaparátu za účelem úpravy parametrů, přepínání režimů nebo přehrávání videa.

Když fotoaparát přepnete mezi horizontální a vertikální orientací, uživatelské rozhraní se tomu přizpůsobí. Dotykové obrazovky jsou také dostatečně citlivé, aby je bylo možné snadno ovládat mokrýma rukama.

Hlasová výzva

Intuitivní ovládání, i když nevidíte na obrazovky. Krátce stiskněte tlačítko Quick Switch a fotoaparát pomocí hlasového příkazu zvolí aktuální režim fotografování. I když je kamera nainstalována na přilbě nebo na jiném špatně viditelném místě, můžete přesně vybrat požadovaný režim a být si jisti, že nikdy nezmeškáte okamžik, který chcete zaznamenat. Do seznamu režimů fotografování můžete dokonce přidat až pět sad uživatelských parametrů.

 

Hlasová kontrola [10]

Ovládejte kameru na dálku pouze svým hlasem. Ideální pro natáčení, při kterém jsou vaše ruce zaneprázdněné, Action 3 rozpoznává hlasové příkazy s vysokou mírou rozpoznávání, což vám umožní zůstat v záběru.

 

 

Nahrávání zvuku

Živé záběry, pozoruhodný zvuk



Stereo nahrávání

Výjimečný zvukový výkon znamená špičkové možnosti pro nahrávání. Směr nahrávání lze upravit pro cílenější a přesnější záznam zvuku. Skrytý mikrofon ve spodní části akční kamery Action 3 dokonce potlačuje hluk větru, což vám dává větší jistotu při nahrávání zvuku ve větrných podmínkách nebo při rychlé jízdě.

 

Připojte externí mikrofony

Action 3 je kompatibilní s mikrofonem DJI Mic, který je přenosný, snadno se montuje a má přenosovou vzdálenost až 250 metrů. [11]  Action 3 může také připojit další externí mikrofony pomocí univerzálního 3,5 mm kabelu typu C.

 

Udělejte z Action 3 webovou kameru

Action 3 lze použít jako webovou kameru pro dynamičtější komunikaci. Ať už na schůzky, kurzy nebo jen chatování s přáteli, snadno přepínejte mezi více perspektivami a použijte stereo zvuk pro jasnější konverzace.

 

DJI Mimo

Upravujte, sdílejte a prozkoumávejte

 

InvisiStick pro lyžování [12]

Aplikace DJI Mimo odemyká výkon vašeho smartphonu, abyste mohli z Action 3 vytěžit maximum. Využívá Cloud Computing a algoritmy AI k odstranění selfie tyče pro záběry na lyžích a snowboardu, takže získáte dechberoucí profesionální snímky.

 

Živý přenos Wi-Fi

Action 3 podporuje platformy pro živý přenos a několik rozlišení, ze kterých si můžete vybrat. Spojte se celým světem tváří v tvář kdykoli. Své živé přenosy vysíláte a zároveň nahráváte.

 

 

LightCut video editor

Připojte, synchronizujte a upravujte videa snadno

 

Aplikace LightCut video editor je důkladně optimalizována pro použití s Action 3. Dokáže automaticky vybrat klipy a inteligentně je přiřadit k exkluzivním šablonám, aby upravila videa připravené ke sdílení. 

Úpravy jedním klepnutím

LightCut podporuje přímé spojení s Action 3 pro rychlé a pohodlné náhledy záběrů. Po natáčení jednoduše nechte umělou inteligenci, aby vybrala vaše nejdůležitější momenty a vytvořila 4K HD videa.

Nabito šablonami

Vyberte si z řady zábavných šablon navržených pro rychlé záběry. Ať už je to jízda na kole, snowboarding nebo potápění -  epické drobné úpravy máte na dosah ruky.

 

 

Komplexní příslušenství, nekonečná funkčnost [13]

Horizontální-Vertikální ochranný rám

Tento rám chrání kameru před nárazy a zároveň podporuje také rychlé přepínání mezi horizontální a vertikální polohou. Bezproblémově funguje také s prodlužovacími tyčemi (až 1,5 metru) pro nekonečné možnosti otáčení a obrácené perspektivy.

Multifunkční pouzdro na baterie

Pojme tři baterie a dvě microSD karty. Inteligentně a rychle nabíjí až tři baterie. Společně s těmito bateriemi jej lze použít jako powerbanku pro nabíjení jiných zařízení, jako je například váš telefon.

Sada prodlužovací tyče 1,5 m

Tato prodlužovací tyč je kompaktní, snadno se drží a je nastavitelná od 0,3 do 1,5 metru. Umožňuje snadné pořizování selfie a jiných kreativních úhlů. 1/4" závitový otvor na spodní straně podporuje další rozšířenÍ

Osmo Action sada cyklistického příslušenství

Obsahuje držák na hrudní popruh Osmo Action a držák na řídítka Osmo Action pro připevnění kamery k hrudi nebo k řídítkům, což vám umožní plně se soustředit na jízdu.

Osmo Action sada potápěčského příslušenství

Zahrnuje vodotěsné pouzdro Osmo Action 3, plovoucí rukojeť DJI, pojistný šroub a vložky proti zamlžování pro vytváření videa pod vodou. Pouzdro funguje v hloubkách až 60 metrů, což poskytuje bezpečnější a flexibilnější zážitek z fotografování pod vodou.

 

Lepicí základní sada

Tato sada má velkou lepicí plochu se silnou spojovací silou. Díky velké ploše 3M pásky ve spodní části, [14] lze kameru bezpečně upevnit na surfová prkna, snowboardy a další sportovní vybavení nebo povrchy, díky čemuž je vhodná pro nejrůznější akční natáčení.

DJI mikrofon

Dvoukanálový bezdrátový mikrofon DJI nabízí vynikající výkon při nahrávání zvuku pro čistší a realističtější zvuk, který dodá vašemu záznamu nový rozměr.

Plovoucí rukojeť DJI

Má protiskluzovou rukojeť, která se pohodlně drží. Dutý design drží kameru nad vodou, takže můžete natáčet bez obav ze ztráty zařízení. Univerzální port lze snadno nastavit a připevnit k vodotěsnému pouzdru.

 

30W USB-C nabíječka

Umožňuje rychlé nabíjení s příkonem 30W. Společně s multifunkčním pouzdrem na baterie je nabíjení vysoce efektivní.

Ochranný kryt objektivu

Kryt je vyroben z vysoce pevného skla Gorilla Glass, které je odolné proti opotřebení a poškrábání. Dále zabraňuje vniknutí nečistot, takže je čočka plně chráněna. Díky AF povlaku, [9] je kryt čočky hydrofobní a odolný vůči oleji pro snadné čištění.

Vodotěsné pouzdro

Poskytuje vodotěsnou ochranu v hloubkách až 60 metrů, [3] dává potápěčům větší svobodu v prozkoumávání a lovení. Používá také vysoce pevné sklo pro čistší a jistější zážitek ze sledování.

Držák na hrudní popruh

Vytváří intenzivně pohlcující pohled z první osoby. Pohodlné nošení, s nastavitelným úhlem sklonu kamery.

 

Držák na řídítka

Podporuje 360° otočný pohled pro víceúhlové natíčení. Snadno se montuje, není potřeba žádné nářadí. Průměr držáku je nastavitelný, takže je vhodný pro různé průměry řidítek.

 

Držák na bradu přilby

Poskytuje ohromující perspektivu z první osoby díky poloze kamery, která napodobuje linii pohledu uživatele, a to i v členitém terénu. Snadno se montuje a rozkládá, funguje na většině bezpečnostních přileb.

Držák na přísavku [15]

Nastavitelný design s dvojitým kulovým kloubem, podporuje otáčení do stran o 360°. Vyznačuje se robustní přilnavostí, která podporuje natáčení při cyklistice a nepoškozuje ani neovlivňuje povrch, na kterém je držák přichycen.

 

 

Poznámky pod čarou

1. Při prvním použití tohoto produktu je k aktivaci nutná aplikace DJI Mimo.
2. Horizontálně-vertikální ochranný rám je vyžadován pro vertikální záznam.
3. Před použitím zavřete kryt baterie a kryt portu a utáhněte ochranný kryt objektivu. Vodotěsné pouzdro se doporučuje instalovat pro
dlouhodobé natáčení pod vodou nebov prostředí s vysokým tlakem vody. Osmo Action 3 a jeho vodotěsné pouzdro plní standard IP68. Fotoaparát nepoužívejte v horkých pramenech ani jej nevystavujte korozivním kapalinám.
4. Vysoká snímková frekvence 120 snímků za sekundu platí pro specifikace videa 1080p, 2,7K 16:9 a 4K 16:9.
5. Abyste předešli riziku poškození, neházejte, nenarážejte ani nemačkejte tento výrobek.
6. Testováno v laboratorním prostředí -20° C (-4° F) při nahrávání videa 1080p/30fps s vypnutým EIS a vypnutými obrazovkami a mělo by být používáno pouze pro referenci.
7. Testováno v laboratorním prostředí při teplotě 25 °C (77 °F) při záznamu videa 1080p/30fps s deaktivovaným EIS a vypnutými obrazovkami a mělo by být používáno pouze pro referenci.
8. Testováno v laboratorním prostředí -20° C (-4° F) při použití 30W USB-C nabíječky DJI s deaktivovanou funkcí fotografování/nahrávání videa a vypnutými obrazovkami. Mělo by být použito pouze pro referenci.
9. Hydrofobnost přední obrazovky, zadní obrazovky a ochranného krytu objektivu je dosaženo pomocí AF povlaku, který může být ovlivněn poškrábáním.
10. Tato funkce funguje optimálně v tichém prostředí a při použití jasné a přesné výslovnosti.
11. Vyhovuje FCC a testováno ve venkovním otevřeném prostředí bez rušení.
12. InvisiStick je vhodný pouze pro lyžování. Výsledky se mohou lišit při použití při jiných činnostech.
13. Některé doplňky se prodávají samostatně.
14. Ideální teplotní rozsah nástavce je -10° až 40° C (14° až 104° F). Nepřipevňujte na zakřivené povrchy a ujistěte se, že povrch připevnění je čistý. Po nanesení se doporučuje nástavec přitlačit na 10 sekund a před použitím nechat 30 minut působit.
15. Tento produkt lze připevnit pouze na hladké, rovné, neporézní povrchy a je vhodný pouze pro činnosti bez nárazu. Pokud je připevněn na vnější stranu karoserie automobilů, motocyklů nebo jiných vozidel, používejte jej pouze na rovných cestách a při rychlostech pod 80 km/h (50 mph). Doporučuje se také používat s bezpečnostním popruhem, aby se zabránilo nehodám nebo ztrátě.

 

 

 

 

Hmotnost145gMax. rozlišení12MP / 4KRozměry70×44×31,8 mmVelikost senzoru1/1,7palcový CMOSVýrobceDJI

Všeobecné


Rozměry
(D׊×V) 70×44×31,8 mm

Hmotnost
145 g

Voděodolný
16m (1) bez vodotěsného pouzdra, 60m s vodotěsným pouzdrem

Počet mikrofonů
3

Dotykové obrazovky
Přední obrazovka: 1,4 326 ppi 320 × 320
Zadní obrazovka: 2,25 326 ppi 360 × 640

Jas přední/zadní obrazovky:
750±50 cd/m²"

Podporované SD karty
microSD (až 256 GB)

Doporučené microSD karty
Doporučené modely
SanDisk Extreme 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3
SanDisk Extreme Pro 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3
Kingston Canvas Go!Plus 64GB UHS-I Speed Grade 3
Kingston Canvas Go!Plus 128GB UHS-I Speed Grade 3
Kingston Canvas React Plus 64GB UHS-II Speed Grade 3
Kingston Canvas React Plus 128GB UHS-II Speed Grade 3
Kingston Canvas React Plus 256GB UHS-II Speed Grade 3
Samsung Pro Plus 256GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3"

Fotoaparát

Senzor
1/1,7palcový CMOS

Objektiv
FOV: 155°

Světelnost:
f/2,8

Ekvivalent formátu:
12,7 mm

Rozsah ostření:
0,3 m až ∞

ISO rozsah
Foto: 100-12800.
Video: 100-12800

Rychlost elektronické závěrky
Foto: 1/8000-30 s.
Video: 1/8000 s na limit snímků za sekundu

Maximální rozlišení fotografie
4000×3000

Zoom
Digitální zoom

Foto:
4x

Video:
2x (> 60 snímků za sekundu),
3x (≤ 60 snímků za sekundu, HorizonSteady zapnuto)
4x (≤ 60 snímků za sekundu, HorizonSteady vypnuto)

Zpomalený pohyb/časosběr:
Není k dispozici

Režimy fotografování
Jednotlivý: 12 MP
Odpočítávání: Vypnuto/0,5/1/2/3/5/10 s

Standardní nahrávání
4K (4:3): 4096×3072@24/25/30/48/50/60fps
4K (16:9): 3840×2160@100/120fps
4K (16:9): 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
2.7K (4:3): 2688×2016@24/25/30/48/50/60fps
2.7K (16:9): 2688×1512@100/120fps
2.7K (16:9): 2688×1512@24/25/30/48/50/60fps
1080p (16:9): 1920×1080@100/120/200/240fps
1080p (16:9): 1920×1080@24/25/30/48/50/60fps

Zpomalený pohyb
4K: 4x (120fps)
2.7K: 4x (120fps)
1080p: 8x (240fps), 4x (120fps)

Hyperlapse
4K/2.7K/1080p: Auto/×2/×5/×10/×15/×30

Časosběr
4K/2.7K/1080p@30fps

Intervals:
0.5/1/2/3/4/5/6/7/8/10/13/15/20/25/30/40 s

Duration:
5/10/20/30 mins, 1/2/3/5 hours, ∞

Stabilizace EIS (2):
RockSteady 3.0
HorizonBalancing
HorizonSteady

Maximální přenosová rychlost videa
130 Mbps

Podporovaný souborový systém
exFAT

Formát fotografie
JPEG/RAW

Formát videa
MP4 (H.264/HEVC)

Vestavěná kapacita úložiště
Kamera nemá vestavěné úložiště, ale kapacitu úložiště lze rozšířit vložením microSD karty.

Audio výstup
8 kHz; AAC

Baterie


Typ
LiPo 1S

Kapacita
1770 mAh

Energie
6.8 Wh

Napětí
3.85 V

Provozní teplota
-20° až 45° C (-4° až 113° F)

Teplota nabíjení
5 ° až 40 ° C (41 ° až 104 ° F)

Provozní doba
160 minut (3)

Připojení


Provozní frekvence Wi-Fi
2.400-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz

Protokol Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac

Přenosový výkon Wi-Fi (EIRP)
2.4 GHz: < 16 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5.1 GHz: < 14 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: < 14 dBm (FCC/CE/SRRC)

Provozní frekvence Bluetooth
2.400-2.4835 GHz

Přenosový výkon Bluetooth (EIRP)
< 4 dBm

Protokol Bluetooth
BLE 5.0

Poznámky pod čarou
1. Před použitím zavřete kryt baterie a kryt portu a utáhněte ochranný kryt objektivu. Vodotěsné pouzdro se doporučuje nainstalovat pro dlouhodobé fotografování pod vodou nebo v prostředí s vysokými nárazy nebo tlakem vody. Osmo Action 3 a její vodotěsné pouzdro má stupeň vodotěsnosti IP68. Fotoaparát nepoužívejte v horkých pramenech ani jej nevystavujte korozivním kapalinám.
2. EIS není podporován v režimech Slow Motion a Timelapse. HorizonSteady je k dispozici pouze při rozlišení videa 1080p (16:9) nebo 2,7K (16:9) se snímkovou frekvencí 60 snímků za sekundu nebo nižší. HorizonBalancing je k dispozici pouze při rozlišení videa 1080p (16:9), 2,7K (16:9) nebo 4K (16:9) se snímkovou frekvencí 60 snímků za sekundu nebo nižší.
3. Testováno v laboratorním prostředí při teplotě 25 °C (77 °F) při záznamu videa 1080p/30fps s deaktivovaným EIS a vypnutými obrazovkami a mělo by být používáno pouze pro referenci.
Osmo Action 31
Osmo Action 3 Extreme Battery1
Horizontálně - vertikální ochranný rámeček1
Ochranný kroužek na objektiv2
Rychloupínací držák1
Samolepící adhezivní držák1
Upínací šroub1
USB-C - USB-C kabel1
Nálepky DJI logo1
Aplikace
            Download
Aplikace DJI Mimo byla navržena tak, aby byla jednoduchá a velmi intuitivní. Kompatibilní pro Osmo Action series, Osmo Pocket series, Osmo Mobile series
PopisParametryObsah baleníPříslušenstvíKe staženíGalerie
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše