DJI Pocket 2 Creator Combo
Na dotaz
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo
DJI Pocket 2 Creator Combo

DJI Pocket 2 Creator Combo

Lehce se vám vejde do kapsy a můžete jej nosit kamkoliv chcete. Malý fotoaparát DJI Pocket 2 vám pomůže zvěčnit nezapomenutelné okamžiky a zážitky. Je vybaven pokročilou stabilizací obrazu, takže nebude problém s ním pořídit perfektně ostré fotografie a plynulá videa i při rychlejším pohybu. Dává vám tak svobodu k mistrovské tvorbě vytvořené pouze jednou rukou.


Více info
10 490 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740059
Velikost senzoru1/1,7"
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI Pocket 2

Nádherné záběry přímo ve vaší kapse

Lehce se vám vejde do kapsy a můžete jej nosit kamkoliv chcete. Malý fotoaparát DJI Pocket 2 vám pomůže zvěčnit nezapomenutelné okamžiky a zážitky. Je vybaven pokročilou stabilizací obrazu, takže nebude problém s ním pořídit perfektně ostré fotografie a plynulá videa i při rychlejším pohybu. Dává vám tak svobodu k mistrovské tvorbě vytvořené pouze jednou rukou.

- Kapesní velikosti
- 3osá stabilizovaná kamera
- ActiveTrack 3.0
- AI Editor
- Vynikající kvalita obrazu
- DJI Matrix Stereo

Kapesní fotoaparát se stabilizátorem, velké momenty

DJI Pocket 2 je dostatečně malý a ergonomický na to, aby pohodlně padnul do přímo do ruky, tašky nebo kapsy, takže jej můžete nosit opravdu kamkoliv. Díky jeho vlastnostem můžete zdokumentovat celou svou cestu nebo nenadálé okamžiky, které v určitou chvíli upoutají vaši pozornost.

Rychlé zachycení jednou rukou

Proč se zdržovat přípravou složité aparatury? Své zážitky můžete začít fotografovat či natáčet během jedné vteřiny. 

Půvabné efekty

Už dlouho se pokoušíte o pěknou profilovku, ale stále to není ono? Glamour Effects vám umožní vytvářet ty nejlepší selfie. Pocket 2 se pyšní úhlovým pohledem 93° a umožňuje flexibilnější zachycení a perfektně složené záběry pro sociální sítě.

Panorama s vysokým rozlišením

Jak široký by měl být pořádně širokoúhlý záběr? S Pocket 2 bez problémů zachytíte třeba celé horské pásmo s 180° panoramatem nebo skupinové selfie s 3×3 panoramatem. Nebudete věřit, jak může tak malý fotoaparát zachytit tak široký záběr.

ActiveTrack 3.0

Potřebujete, aby se objektiv fotoaparátu vždy díval tam, kde právě jste? Žádný problém. Bez ohledu na to, jak se pohybujete, Pocket 2 vás a vaše přátele udrží v záběru s ActiveTrack 3.0.

Timelapse

Mysleli jste, že k profesionálním časosběrným záběrům potřebujete drahou techniku? Ale kdepak. Pocket 2 s funkcí Timelapse přemění hodiny v sekundy. Motionlapse přidá hladký pohyb kamery. Hyperlapse používá EIS k udržení stabilního rámce vašeho záběru.

Story mode

Což takhle si vyrobit krátké filmové upoutávky a ochutnávky? Režim Story využívá videí a hudebních šablon k vytváření poutavých minifilmů pomocí pár kliků.

AI Editor

Nejste profík na tvorbu filmových mixů nebo vám jejich tvorba připadá zbytečně vyčerpávající? I na to Pocket 2 myslel. AI Editor automaticky kombinuje vaši tvorbu s přechody a hudbu a vytváří tak hodnotný obsah, o který se můžete s ostatními podělit.

Vylepšený stabilizátor fotoaparátu: Motoricky ovládaná stabilizace

Hollywoodská třída stabilizace

Jaké tajemství je skryto za výbornou ostrostí a plynulostí záběrů DJI Pocket 2? Hlavní zásluhu má 3osý stabilizátor, který zajišťuje plynulé záběry v pohybu. Tato technologie se stejně dobře hodí pro kreativní fotografie, jako jsou ruční snímky s dlouhou expozicí.

Kvalita obrazu, kterou si zamilujete

- 1/1,7" senzor
- 64MP fotografie
- 4K/60fps video
- Hybridní AF 2.0

Ještě nevíte, jak nejlépe archivovat vaše vzpomínky a zážitky? DJI Pocket 2 je vybaven fotografickými a video schopnostmi, které umožňují vytvářet cenný obsah a uchová vaše okamžiky navždy.

HDR video

Kdo by nechtěl, aby jeho fotografie a videa vypadala opravdově? Skutečný život je přece plný barev, tak proč je všem neukázat? S HDR videem Pocket 2 odděluje úrovně expozice podle oblastí a vrství obraz tak, aby záběry obsahovaly detaily jako ve skutečnosti.

8x Zoom

Ne nadarmo se říká, že krása je v detailech. Pokud toužíte po skutečných detailech, pak vězte, že Pocket 2 vás nezklame. Při pořizování snímků v rozlišení až 64 Mpx zachytí stabilizovaný fotoaparát ostré snímky přiblížené až 8x.

Neuvěřitelné video, pohlcující zvuk

Kdo by chtěl špičkové video s průměrným zvukem? Asi nikdo. Naštěstí je tu technologie DJI Matrix Stereo, která zaznamená zvuk s tolika skutečnými detaily, že vám umožní znovuprožití vašich okamžiků.

Stereo záznam

Aby zvukový záznam byl nejen kvalitní, ale i prostorový, kolik mikrofonů k tomu potřebujete? Jeden, dva, nebo snad dokonce tři? Pocket 2 jde na jistotu a přináší rovnou čtyři mikrofony na rukojeti, které umožňují záznam dokonale prostorového zvuku.

Soundtrack

Jak zajistit, aby zvuk byl dobře slyšitelný i při nestálém úhlu při snímání pohybujícího se objektu? Pocket 2 přizpůsobuje směr audio-zaostření tím směrem, kde se snímaný objekt právě nachází, díky čemuž je zvuk videa lépe slyšet.

Přiblížení zvuku

Pokud rádi zoomujete vzdálenější objekty, pak potřebujete zajistit, aby zvuková stopa zůstala věrná realitě. Proto se u Pocket 2 s přiblížením zoom přibližuje rovněž vzdálený zvuk, z něhož se vytváří dynamičtější zvuková stopa.

Směrové audio

Zajistit stabilní úroveň slyšitelnosti při různých úhlech snímání bývá obtížné. Ne tak s Pocket 2, který umožňuje nahrávat zvuk ve třech odlišných zvukových vzorech, finální výsledek je pak lépe přizpůsoben scéně.



Příslušenství, které vám pomůže být kreativní

a) Mini Control Stick: Použitím přenosného joysticku jednoduše ovládáte směr kamery a zoomu.
b) Do-It-All Handle: Je možné připojit jako rozšíření rukojeti a současně přináší vestavěný modul Wi-Fi a Bluetooth, audio konektor, bezdrátový přijímač mikrofonu, externí reproduktor a držák stativu.
c) DJI bezdrátový mikrofon s předním sklem: Bezdrátově zaznamenává křišťálově čistý zvuk a eliminuje hluk větru.
d) Širokoúhlý objektiv: Zvyšte FOV fotoaparátu na 110° bez zkreslení obrazu.
e) Držák telefonu: Umožňuje bezpečnější propojení mezi Pocket 2 a připojeným telefonem. Vestavěný držák stativu a nástavec Cold Shoe pro osvětlení z něj činí robustní vlogovou soupravu.
f) Nabíjecí pouzdro: Má kapacitu na 1,5 nabití a zároveň slouží jako úložný prostor pro microSD karty a ND filtry.
g) Vodotěsné pouzdro: Pro plynulé podvodní záběry použijte vodotěsné pouzdro do hloubky až 60 m.
h) Kryt: Chrání stabilizátor a má vyhrazené přihrádky pro adaptéry k telefonu, širokoúhlý objektiv, DJI Pocket 2 Micro Tripod a DJI Pocket 2 Mini Control Stick.
i) Držák stativu: Používá základnu s 1/4" závitem pro montáž libovolného standardního stativu.
j) Micro Tripod: Složte stativ do přenosného tvaru a užijte si stabilitu Pocket 2, ať jste kdekoliv.

Příslušenství Osmo Pocket, které je kompatibilní s DJI Pocket 2:

k) Prodlužovací tyč: Obsahuje vestavěnou ovládací páčku a tlačítka na rukojeti, která umožňují kontrolu nad pohybem stabilizátoru, nahrávkami a režimy stabilizátoru.
l) Sada ND filtrů: Připevněno k objektivu pomocí magnetu, aby se snížilo příchozí sluneční světlo o 1/4, 1/8, 1/16 a 1/32.
m) Ovládací kolečko: Vestavěný číselník ovládá otáčení a náklon kloubu stabilizátoru a dvě funkční tlačítka umožňují vylepšenou kompozici snímku.

Poznámky:

1. EIS je k dispozici pouze pro hyperlapse a je automaticky povolen.
2. Hybridní AF 2.0 kombinuje detekci kontrastu a automatické zaostřování s fázovou detekcí, což umožňuje fotoaparátu udržovat zaostření rychleji a efektivněji.
3. 8x zoom je k dispozici pro 64Mpx fotografie. 4x zoom je k dispozici pro 16MPx fotografie a 1080p video. 3x zoom je k dispozici pro 2,7K video. 2x zoom je k dispozici pro 4K video.

Max. rozlišení4k/64MPxVelikost senzoru1/1,7"VýrobceDJI
  • Fotografie 64 MP
  • stabilní video rychlostí až 4K 60 snímků za sekundu

  • ActiceTrack 3.0,
  • Zoom,
  • Panorama,
  • Timelapse,
  • and HDR Video,
  • 4 mikrofony,
  • Soundtrack,
  • 1/1.7-Inch Sensor,
  • Hybrid AF 2.0

Obsah balení
  • 1x DJI Pocket 2
  • 1x DJI Pocket 2 Obal
  • 1x DJI Pocket 2 Mini Control Stick
  • DJI Pocket 2 držák na stativ (1/4")
  • 1x popruh na zápěstí
  • 1x Nabíjecí kabel USB splitteru DJI (typ A na typ C)
  • 1x sada nálepek DJI
  • 1x Adaptér Osmo Pocket Smartphone (Lightning a USB-C)
  • 1x Držák DJI Pocket 2 Do-It-All
  • 1x Bezdrátový vysílač mikrofonu DJI + čelní sklo bezdrátového mikrofonu
  • 1x Mikro stativ DJI Pocket 2
  • 1x Širokoúhlý objektiv DJI Pocket 2
Stabilizátor DJI Pocket 21
Joystick1
Pouzdro na DJI Pocket 21
Adaptér na tripod1
Popruh na zápěstí1
Lightning adapter1
USB-C adapter1
Nabíjecí kabel1
DJI Mikrofon1
Násada na mikrofon proti větru1
Rukojeť1
Širokoúhlý objektiv1
Tripod1
Aplikace
            Download
Aplikace DJI Mimo byla navržena tak, aby byla jednoduchá a velmi intuitivní. Kompatibilní pro Osmo Action, Osmo Pocket, Pocket 2, Osmo Mobile series
PopisParametryObsah baleníPříslušenstvíKe staženíČasté dotazyGalerie
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše