DJI Ronin 4D-8K
Na dotaz
DJI Ronin 4D-8K
DJI Ronin 4D-8K
DJI Ronin 4D-8K
DJI Ronin 4D-8K
DJI Ronin 4D-8K
DJI Ronin 4D-8K

DJI Ronin 4D-8K

Naše nejpokročilejší technologie jsou v DJI Ronin 4D integrovány do jednoho špičkového a komplexního kinematografického řešení, které nabízí průkopnickou flexibilitu sólo kameramanům i neomezené možnosti pro koordinované natáčení. Tato výkonná filmová kamera nové generace byla navržena a vyrobena tak, aby se stala budoucností filmové tvorby.
Více info
316 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zbožíDJIRON4D8K
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI Ronin 4D-8K

 

4osá filmová kamera 

DJI Ronin 4D

Budoucnost přichází

Filmové zobrazení | 4osá stabilizace | LiDAR ostření | Bezdrátový přenos a ovládání 

Naše nejpokročilejší technologie jsou v DJI Ronin 4D integrovány do jednoho špičkového a komplexního kinematografického řešení, které nabízí průkopnickou flexibilitu sólo kameramanům i neomezené možnosti pro koordinované natáčení. Tato výkonná filmová kamera nové generace byla navržena a vyrobena tak, aby se stala budoucností filmové tvorby.

 

 

1. Integrovaný design: Budoucností je vše v jednom

Integrace a modularita, obě realizované v jedné kameře

DJI Ronin 4D nabízí zcela unikátní design. Jeho pevné tělo je vyrobeno z uhlíkových vláken a slitiny hliníku a hořčíku, a spojuje v sobě zobrazovací, stabilizační a zaostřovací systémy, stejně jako bezdrátový přenos a ovládání. Díky tomu se vyhnete časově náročnému nastavování a můžete rychleji začít natáčet. Užijte si kompaktní pohodlí spolu s rozsáhlými možnostmi modulárního příslušenství.

 

Hlavní tělo

Zenmuse X9-8K Gimbal kamera

Objektiv DL 35mm f/2,8

Horní rukojeť

Hlavní monitor s vysokým jasem

Ruční rukojeti 

Rozšiřující deska 4D (SDI/XLR/TC)

4D video vysílač

Přihrádka na baterie TB50

Inteligentní baterie TB50

Dálkoměr LiDAR

Ostřící motor X9

 

2. Filmový zobrazovací systém: Navrženo pro profesionály

Procesní výkon

Ronin 4D je vybaven Zenmuse X9, špičkovou full-frame kamerou DJI. Je také vybaven CineCore 3.0, nejnovějším systémem DJI pro zpracování obrazu. Tento systém využívá proprietární DJI čip pro pokročilou architekturu procesoru, která na filmové kameře nabízí extrémně vysoký výpočetní výkon. CineCore 3.0 umožňuje Ronin 4D interní záznam Apple ProRes RAW, ProRes 422 HQ a H.264 videa. Umožňuje také nahrávání videa v rozlišení až 8K/75fps a 4K/120fps, čímž poskytuje několik možností tvorby na profesionální úrovni.

 

Rozlišení

 

DCI video v rozlišení 8K (8192×4320)/60fps zachovává každý drobný detail, od bohatého listí po inspirativní architekturu, od textury pokožky až po prameny vlasů, to vše v bezchybné kvalitě. Pro ty, kteří potřebují výstup v rozlišení 4K, nabízí nahrávání v rozlišení 8K nebývalé kreativní možnosti s větší flexibilitou pro ořez, opětovné skládání a stabilizaci videí v postprodukci.

Vysoké ISO 

Zenmuse X9 podporuje duální nativní ISO (X9-8K: 800/4000; X9-6K: 800/5000), které zaznamená snímky s vynikajícími detaily a minimálním šumem, ať už natáčíte večerní panorama města, pláž nebo scénu osvětlenou slabým světlem svíček. .

 

Dynamický rozsah

 

Zenmuse X9 s více než 14 kroky dynamického rozsahu poskytuje přirozené přechody světel a stínů ve složitých světelných podmínkách, jako jsou scény v protisvětle a na přímém slunečním světle. Tyto tradičně obtížné scény lze nyní zachytit snadno a s jistotou.

 

DJI Color Science

 

Díky systému DJI Cinema Color System (DCCS) a robustnímu výpočetnímu výkonu, který poskytuje CineCore 3.0, dokáže Zenmuse X9 dát obrazům filmový vzhled zachováním autentických a přesných barev. Podporuje také průmyslový standard pracovního postupu ACES pro bezproblémovou kompatibilitu s barevnými tóny jiných filmových kamer.

 

Vestavěné ND filtry s rozsahem 9 stop

 

X9 má vestavěné 9stopové vysoce kvalitní ND filtry (ND 2 až ND 512, nebo ND 0,3 až ND 2,7), které lze rychle a snadno přepínat díky vnitřnímu motorizovanému systému. Tyto filtry byly také navrženy tak, aby odpovídaly barvám Ronin 4D a doplňovaly je. 

DL objektivy

Standardní DL bajonet X9 podporuje tři kompaktní full-frame objektivy. Pouzdra jsou vyrobena z lehkých monokokových uhlíkových vláken, takže každý objektiv váží pouhých 180 g. V budoucnu bude k dispozici více DJI objektivů.

Vyměnitelné bajonety

X9 podporuje výměnné bajonety pro objektivy, včetně vlastního DJI bajonetu DL, stejně jako bajonetů třetích stran, jako je Leica M, Sony E a další. Ultraširokoúhlé objektivy s velkou světelností f/0,95, elektronickým zoomem, makro a anamorfní objektivy, které jsou kompatibilní s tradičními filmovými kamerami, budou na X9 také fungovat a poskytnou flexibilitu při volbě objektivu.

 

Bezdrátové ovládání

 

Ať už používáte objektivy s manuálním nebo automatickým ostřením, díky vyhrazeným modulům namontovaným na X9 můžete dosáhnout bezdrátového ovládání objektivu a dokonce i automatického ostření.

 

 

3. 4osý stabilizační systém: Stabilní ve všech ohledech

4osá stabilizace

DJI Ronin 4D přidává k tradičnímu 3osému gimbalu osu Z, která účinně snižuje vertikální chvění kamery a nabízí výkon stabilizace na stejné úrovni jako dolly. Čtyři osy spolupracují se snímačem ToF směřovaným dolů, předními a spodními duálními vizuálními senzory, vestavěným IMU, barometrem a pokročilým novým algoritmem, a společně povyšují stabilizaci na zcela novou úroveň.

 

 

Když se toto kompaktní tělo spojí s výkonnými stabilizačními schopnostmi, jsou nyní složité pohyby kamery, jejichž dosažení bylo dříve velmi nákladné, snadno dosažitelné.

 

Integrovaná gimbal kamera

Ronin 4D integruje zobrazovací a stabilizační systémy, přičemž v gimbal kameře ponechává pouze snímač a nezbytné optické komponenty. Naklápěcí osa gimbalu využívá duální symetrické motory, zatímco osa otáčení i osa náklonu jsou navrženy s dodatečným tlumičem tuhosti.

 

Kompaktní a přenosný systém gimbalu umožňuje zahájit natáčení bez nutnosti zdlouhavého ručního vyvažování. To také poskytuje stabilní záběry i s objektivy, kterým se během používání posouvá těžiště.

 

Díky vysoce integrovanému tělu a robustní síle motoru nabízí Ronin 4D dosud nejlepší stabilizační a sledovací výkon z celé řady Ronin při neuvěřitelně nízké hmotnosti. Navíc se může stisknutím tlačítka přepnout do sportovního režimu, což umožňuje gimbalu rychle reagovat na pohyby kameramana.

 

Podporuje také bezdrátové ovládání gimbalu a všestranné montážní konfigurace pro různé scénáře snímání.

 

 

ActiveTrack Pro

Patentované počítačové vidění DJI, technologie hlubokého učení a robustní výpočetní výkon CineCore 3.0 se snoubí v ActiveTrack Pro, který umožňuje záběry se sledováním v kino standardu, a to i na jediný záběr. Tato technologie také umožňuje sledování objektů z větší vzdálenosti a nabízí úpravu kompozice s nepřetržitým automatickým zaostřováním, aby byly objekty během záběrů se sledováním zaostřené.

4. Zaostřovací systém LiDAR: Nesrovnatelná přesnost

LiDAR Waveform

DJI Ronin 4D usnadňuje manuální ostření více, než kdy předtím. Vizualizovaná technologie podpory zaostření zobrazuje body vzdálenosti na hlavním a vzdálených monitorech ve zjednodušeném pohledu shora dolů. To poskytuje inovativní a intuitivní LiDAR Waveform pro rychlou lokalizaci zaostřovacích bodů a umožňuje úpravu zaostření s extrémní přesností. I uživatelé s malými nebo žádnými zkušenostmi se mohou rychle naučit manuálnímu ostření.

 

 

LiDAR měření dosahu 

The LiDAR Range Finder can cast up to 43,200 ranging points within a 10-meter detection range. Compared with phase detection autofocus (PDAF), Ronin 4D’s LiDAR Focusing System can focus faster, without compromising the image quality or relying on the surface texture of the subject. This is especially useful in low-light environments and results in exceptional focusing capabilities compared to other cinema cameras. 

LiDAR dálkoměr dokáže seslat až 43 200 bodů v dosahu 10 metrů. Ve srovnání s autofokusem s fázovou detekcí (PDAF) dokáže zaostřovací systém LiDAR Roninu 4D zaostřit rychleji, aniž by došlo ke snížení kvality obrazu nebo by bylo nutné se spoléhat na povrchovou strukturu objektu. To je zvláště užitečné v prostředí se slabým osvětlením a ve srovnání s jinými kinematografickými kamerami to přináší výjimečné možnosti zaostřování.

Autofokus

S novým zaostřovacím systémem LiDAR je Ronin 4D schopen udržet zaostření, i když dojde k silnému rozmazání pohybu způsobeného rychle se pohybujícími objekty. S nainstalovaným ostřícím motorkem je automatické ostření dostupné i u manuálních objektivů. Nepřetržité automatické ostření na objekty lze aktivovat společně s ActiveTrack Pro, což je zvláště výhodné pro samostatné uživatele.

 

 

Automatické manuální ostření

Režim automatického manuálního ostření (AMF) vám poskytuje přesnost a flexibilitu ručního ostření s pohodlím automatického ostření. Zaostřovací kolečko se bude při změně zaostřovacího bodu synchronizovaně otáčet, ale kameraman může v jakémkoliv bodě převzít ruční ovládání. Zaostřovací kolečko na pravé rukojeti má dokonce dynamické tlumení s elektromagnetickou technologií. To dá kameramanům fyzický pocit změny zaostření a poskytne  intuitivnější a modernější zážitek při ostření, který v dnešním průmyslu nemá konkurenci.

5. Bezdrátový přenosový a řídicí systém – všestranný za hranice představivosti

Výkon přenosu videa

Ronin 4D využívá zcela novou technologii DJI O3 Pro Video Transmission, nabízející přenosový dosah 20 000 stop, který by byl u tradičních řešení nepředstavitelný. Kromě 2,4 GHz a 5,8 GHz podporuje frekvenční pásmo DFS a 256bitový šifrovací algoritmus AES, který dokáže vysílat signál FHD 1080p / 60 sn./s na více vzdálených monitorů současně, s výrazně vylepšeným zabezpečením, stabilitou a schopností zabránit rušení.

 

Patentovaný čip DJI napájí zobrazovací systém, video vysílač a přijímač a vzdálený monitor Ronin 4D. Tyto komponenty dohromady tvoří efektivní bezdrátový přenosový systém, přičemž každé spojení je explicitně optimalizováno tak, aby poskytovalo end-to-end ultra nízkou přenosovou latenci.

Integrovaný design

4D Video vysílač lze přímo namontovat na Ronin 4D a napájet jej z baterie hlavního těla. Díky vestavěnému bezdrátovému video přijímači má 7palcový vzdálený monitor s vysokým jasem 1500 nitů, vysoce jasný dotykový displej s širokým barevným gamutem, který může vysílat signály HDMI i SDI prostřednictvím rozšiřujícího modulu. Jeho kompaktní a lehké tělo poskytuje optimální přenosnost a efektivní nastavení, takže uživatelé mohou okamžitě začít natáčet.

Koordinované natáčení

Vzdálený monitor s vysokým jasem podporuje jeden vysílač s více přijímači pro video a audio. K dispozici jsou dva režimy přenosu. Prvním z nich je režim Broadcast, který nestanovuje žádné omezení počtu přijímačů a je vhodný pro monitorování s velkými štáby. Druhým je režim Control, který podporuje koordinovaný provoz dvou přijímačů.

 

Vzdálený monitor s vysokým jasem lze připojit k ručním rukojetím  Ronin 4D, DJI Master Wheels, DJI Force Pro nebo novému DJI Three-Channel Follow Focus. To umožňuje vysoce přesné dálkové ovládání ostření a pohybů gimbalu, spouštění a zastavování záznamu a úpravy nastavení kamery tak, aby vyhovovaly nejvyšším standardům koordinovaného natáčení. Kromě toho se díky vestavěnému gyroskopickému senzoru může monitor změnit na dálkový ovladač pohybu gimbalu Ronin 4D

Režim ovládání zrcadla

Režim Mirror Control Mode poskytuje vysoce jasnému vzdálenému monitoru identické ovládací rozhraní jako u hlavního monitoru, včetně všech pokročilých funkcí, jako je přehrávání zdrojového materiálu, specifikace videa a nastavení gimbalu, které lze vzdáleně upravovat, i když je Ronin 4D namontován na rozšiřující platformy, jako je jeřáb, cable cam nebo držák na vozidlo.

Nezávislé nahrávání a přehrávání

Vzdálený monitor s vysokým jasem má vestavěný slot pro kartu microSD, která podporuje nezávislé nahrávání videa rychlostí až 1080p / 60 sn./s. Při použití několika propojených vzdálených monitorů může každý monitor přehrávat materiál samostatně, aniž by rušil ostatní monitory.

6. Záleží na detailech: Překonává ve všech směrech

Sledování

Hlavní monitor s vysokým jasem: 5,5palcový 1000nitový nastavitelný displej lze nainstalovat na různá místa na hlavním těle.

Asistence expozice: Expoziční křivka, falešné barvy a zebra.

Pomoc při ostření: LiDAR Waveform, náhled (clony a barev) a přiblížení při ostření (2× a 4×).

Překryvné nástroje: Přizpůsobitelná vodítka záběru, bezpečná zóna a středová značka. 

Náhled barev: Podporuje přizpůsobitelný vstup LUT.

Vícenásobné nezávislé monitorování: nahrávání videa, hlavní monitor, hlavní HDMI a kanály vzdáleného monitoru mohou načíst nezávislé LUT.

Úložiště

Ronin 4D má vestavěný slot CFexpress Type-B spolu s rozšiřujícím portem USB 3.1 Type-C pro nahrávání přímo na externí mediální disk. Nabízí také interní záznam videí s nejvyšší specifikací pomocí DJI PROSSD 1TB, který lze přímo připojit k počítači pomocí kabelu USB-C pro přístup k médiím bez tradiční čtečky SSD. Tyto možnosti úložiště poskytují řešení pro vysokou efektivitu nákladů i pro ty, kteří chtějí bezkonkurenční kombinaci výkonu a stability.

Nahrávání zvuku

Ronin 4D je vybaven vestavěnými mikrofony, které podporují dvoukanálový 24bitový záznam zvuku. Poskytuje také 3,5 mm jack a XLR mikrofonní porty pro další řešení audio vstupu.

Výdrž baterie

Stejně jako Ronin 2 a Inspire 2 používá DJI Ronin 4D inteligentní baterie TB50, které nabízejí až 2,5 hodiny natáčení a lze je plně nabít za pouhých 1,5 hodiny. Je podporováno také automatické zahřívání, které zajišťuje spolehlivou funkčnost v extrémně chladných podmínkách.

Porty hlavního těla

Port hlavního monitoru: Připojte se k hlavnímu monitoru pomocí určeného kabelu.

3,5mm stereo konektor: Monitorujte zvuk v reálném čase.

Konektor pro mikrofon: Pro 3,5 mm mikrofonní nebo linkový vstup.

Výstupní port HDMI Type-A: Podporuje výstup 1080p / 60 sn./s.

Port napájení: Podporuje napájení 12 V až 30 V.

Port časového kódu: Pro vstup a výstup časového kódu.

Port SDI: Podporuje výstup signálu 3D-SDI.

XLR Port: Pro mikrofonní a linkový vstup, podporuje 48V fantomové napájení.

Porty vzdáleného monitoru

3,5mm stereo konektor: Monitorujte zvuk v reálném čase.

Slot pro kartu microSD: Pro interní záznam videa.

Vstupní port HDMI typu A: Podporuje vstup 1080p / 60 sn./s.

Port typu C: Pro živé vysílání UVC a aktualizace firmwaru.

Vstupní port napájení: Vstup napájení 6,8 V až 17,6 V (včetně vstupu a výstupu CAN a připojení k DJI Master Wheels a DJI Force Pro).

Výstupní port HDMI Type-A: Podporuje výstup 1080p/60fps.

Port SDI: Výstup signálu 3D-SDI.

 

Obecné     Poznámka
  Rozměry hlavního těla (délka x šířka x výška) 235×115×160 mm  
Celkové rozměry (délka x šířka x výška) 309×290×277 mm* Měřeno s 6K Combem, plně rozloženém, s hlavním monitorem připevněném a vypnutou osou Z.
Váha gimbalu Cca 1.04 kg  
Váha těla Cca 1.45 kg
Celková váha Cca 4.67 kg (po nainstalování všech modulů, kromě objektivu a paměťové karty)
Maximální operační čas Cca 150 minut* Měřeno s plně nabitou baterií TB50 a Roninem 4D ve nehybném, vyváženém stavu, neaktivní osou Z a nepřetržitém nahrávání v RAW. Pohyby gimbalu nebo používání osy Z redukují operační čas.
Inteligentní funkce ActiveTrack Pro, Automatické ostření (podporuje rozpoznání lidského obličeje/těla)  
Teplota pro skladování -20° to 60° C
Teplota pro používání -10° to 40° C
Kamera      
  Velikost senzoru 35mm full-frame CMOS senzor  
Základní bajonet pro objektiv DX Mount, podpora pro další vyměnitelné bajonety
Podporované bajonety DL Mount (standard), M Mount, a E Mount
DL objektiv DJI DL 24mm F2.8 LS ASPH
DJI DL 35mm F2.8 LS ASPH
DJI DL 50mm F2.8 LS ASPH
Dynamický rozsah 14+ stop
Vyvážení bílé Manuální 2,000-11,000 Kelvin a úpravy odstínu, podporuje AWB
Gamma D-Log, Rec.709, HLG
Rozsah EI X9-8K: EI 200-12800, Dual Native ISO 800/4000
X9-6K: EI 200-12800, Dual Native ISO 800/5000
Rychlost závěrky Elektronická závěrka 1/24s-1/8000s
ND Zabudované 9-stop ND filtry:
Čistý, 2 (0.3), 4 (0.6), 8 (0.9), 16 (1.2), 32 (1.5),64 (1.8), 128 (2.1), 256 (2.4), 512 (2.7)
Ovládání ostření* Automatické ostření, Manuální ostření, Automaticky manuální ostření Automatické ostření na manuálních objektivech vyžaduje DJI Zenmuse X9 ostřící motor.
X9-6K maximální bitrate 6008×3168, 48fps
RAW 3.4Gbps
 
X9-8K maximální bitrate 8192×4320, 60fps
RAW 3.95Gbps
Podporovaný systém souborů exFAT
Formát nahrávání Apple ProRes RAW HQ/Apple ProRes RAW
Apple ProRes 422 HQ/Apple ProRes 422*
H.264 (4:2:0 10-bit)
Bude podporováno po budoucí aktualizaci firmwaru.
Typ úložiště DJI PROSSD 1TB, CFexpress 2.0 Type B, USB-C SSD  
DJI PROSSD 1TB formát nahrávání Žádné omezení formátu
Formát nahrávání CFexpress 2.0 Type B* ProRes 422 HQ:
6K: 23.976/24/25/29.97/30fps
C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120fps
2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120fps

H.264:
C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120fps
2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60/72/96/100/120fps
Prosím použijte doporučené CFexpress karty.
Formát nahrávání USB-C SSD* ProRes 422 HQ:
C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60fps
2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60fps

H.264:
C4K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60fps
2K: 23.976/24/25/29.97/30/48/50/59.94/60fps
Prosím použijte doporučené USB-C SSD.
Zabudovaný mikrofon Zabudované stereo s 2 kanály  
Formát zvuku LPCM 2-ch, 24-bit 48kHz
Gimbal      
 
Mechanický rozsah
Pan: ±330°  
Tilt: -75° až 175°
Roll: -90° až 230°
Rozsah osy Z: cca 130mm* Rozsah stabilizace osy Z se může měnit na základě regime osy Z a podle užití.
Ovladatelný rozsah
Pan: ±285°  
Tilt: -55° to +155°
Roll: ±35°
Maximální rychlost ovládání (°/s) DJI Master Wheels nebo DJI Force Pro:
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s
Pan: 360°/s
Ronin 4D ruční držák:
Tilt: 120°/s
Roll: 120°/s
Pan: 120°/s
Maximální zatížení Z-osy 2000 g (včetně 1040 g gimbalu)
Vibrační rozsah ±0.01°
LiDAR měřič vzdálenosti
     
  Váha 88 g  
Rozměry (délka x šířka x výška) 71×47×34 mm
Operační teplota -10° až 40° C
Přesnost měření LiDAR 0.3-1m (±1%)
1-10m (±1.5%)
FOV* 30cm až 3m @>18% reflektivitou 60° (horizontální) × 45° (vertikální)
30cm to 10m @>18% reflectivity 60° (horizontální) × 7° (vertikální)
Hodnocení bezpečnosti Class 1 (IEC 60825-1:2014) (bezpečné pro lidské oči)
Operační prostředí Používejte v prostředí s disperzními reflektivními plochami (>10%, jako třeba zdi, stromy osoby atd.)
NEPOUŽÍVEJTE v prostředí s hutnou mlhou, NEMIŘTE na ani skrz skleněné povrchy.
Vlnová délka laseru 940 nm
Šířka jednotlivých pulzů V cirkulaci vycházejí 2 typy pulzů: 5ns a 33.4ns.
Maximální síla laseru 6 W
Hlavní monitor      
  Velikost obrazovky 5.5 palců (úhlopříčně)  
Rozlišení 1920×1080
Obnovovací frekvence 60Hz
Maximální jas 1000 cd/m²
Obrazovka Otočná LCD dotyková obrazovka
Baterie      
  Typ baterie TB50 inteligentní baterie  
Kapacita 4280 mAh
Energie 97.58 Wh
Voltáž 22.8 V
Maximální nabíjecí voltáž 26.1 V
Maximální síla nabíjení 180 W
Rozsah nabíjecí teploty 5° až 40° C
Doba nabíjení Cca 1.5 hodin (se standardním 86W adaptérem)
DJI O3 Pro přenos videa
     
  Maximální dosah přenosu 20,000 stop (cca 6 km, v souladu s FCC)* Bez překážek, bez rušení.
Maximální rozlišení a snímkovací frekvence přenosu 1920×1080 @60fps  
Minimální End-to-End latence 100 ms or 68 ms* 100ms je měřeno v 4K/24fps, 68ms je měřeno v 4K/60fps.
Bezdrátová frekvence
Non DFS frequency band:
2.400-2.483 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz:
 
DFS Frequency Band*:
5.250-5.350 GHz
5.470-5.600 GHz
5.650-5.725 GHz
Některé frekvence nemusí být dostupné na základě regionu, kde byl monitor aktivován.
Síla vysílání (EIRP) 2.400-2.4835 GHz:
≤33 dBm (FCC); ≤20 dBm (SRRC/CE/MIC)
5.150-5.250 GHz
<23 dBm (FCC/SRRC/CE/MIC)
5.250-5.350 GHz:
<30 dBm (FCC); <23 dBm (SRRC/CE/MIC)
5.470-5.600 GHz, 5.650-5.725 GHz:
<30 dBm (FCC);<23 dBm (CE/MIC)
5.725-5.850 GHz:
<33 dBm (FCC); <14 dBm (CE); <23 dBm (SRRC)
 
Maximální Bandwidth 40 MHz
Maximální bitrate 50 Mbps
Rozhraní      
 
Hlavní tělo
3.5mm TRS Jack pro stereo vstup × 1 (podporuje mikrofon, mikrofony na phantomové napájení a jiné)  
3.5mm výstupní stereo Jack × 1
USB3.1 Type-C Data Port × 1
6-pin 1B DC-IN (DC 12-30 V) × 1
Nástavec pro baterii s portem (female) × 1
4D Expansion Plate Data Port (female) × 1
Port hlavního monitoru s vysokým jasem × 1
Port ručních držáků × 2
Port horního držáku × 1
Port HDMI Type-A video výstup × 1* V současné době podporuje HDMI 1.4 a bude podporovat HDMI 2.0 v budoucí aktualizaci firmwaru.
X9 Gimbal LiDAR měřič vzdálenosti/Ostřící motor × 2  
Nástavec baterie TB50
Port pro nabíjení baterie × 1
Port baterie TB50 × 1
4D Video vysílač
     
  Rozměry 89×21×137 mm  
Port 4D Video vysílače
4D Expansion Plate Data Port (male) × 1
SMA Antenna konektor × 4
USB 3.1 Type-C Data Port × 1
Battery Mount Power Port (female) × 1
Battery Mount Power Port (male) × 1
Bezdrátový monitor
     
  Rozměry 216×58×166 mm (včetně klece na monitor)  
Velikost obrazovky 7 palců (úhlopříčně)
Maximální jas 1500 cd/m²
Rozlišení obrazovky 1920×1200
Obnovovací frekvence 60Hz
Maximální životnost baterie Cca 2 hodiny* Měřeno s 50% jasem s baterií DJI WB37.
Operační teplota 0° až 40° C  
Teplota pro skladování -20° C až 60° C
Systém napájení DJI WB37 Battery/Baterie řady NP-F (vyžaduje adaptér NP-F baterie)
Port bezdrátového monitoru
3.5mm Stereo Jack × 1
Slot microSD × 1* Tento port v současné době není k dispozici. Po budoucí aktualizaci bude podporovat interní nahrávání.
Port vstupu HDMI Type-A × 1* Tento port v současné době není k dispozici. Bude podporovat HDMI 1.4 po budoucí aktualizaci firmwaru.
Vysokorychlostní port bezdrátového monitoru (female) × 1  
Port příslušenství bezdrátového monitoru × 1
Datový port USB 3.1 Type-C × 1
Expansion port bezdrátového monitoru
Rozšiřující vysokorychlostní port bezdrátového monitoru (male) × 1
Port na výstup videa HDMI 1.4 Type-A × 1
6-pin 1B DC-IN (DC 6.8-17.6 V) × 1
3G-SDI (Level A) BNC port pro výstup videa × 1

 

   

  

X9-6K Recording Specifications Sensor FPS          
Codec Resolution Image Area 23,976 24 25 29,97 30 48 50 59,94 60 72 75 96 100 120       Aspect Ratio 17:9 Aspect Ratio 2.39:1
ProRes RAW
6K Full Frame               Full Frame 35.7×18.8 mm 35.7×14.9 mm
4K Super 35 -   Super 35 24.3×12.8 mm 24.3×10.2 mm
     
ProRes 422 HQ
6K Full Frame               6K 6008×3168 6008×2512
4K
Full Frame             4K 4096×2160 4096×1712
Super 35 -   2K 2048×1080 -
2K
Full Frame -          
Super 35 - - -          
           
H.264
4K
Full Frame                    
Super 35 -          
2K
Full Frame -          
Super 35 - - -          
                                           
                                           
X9-8K Recording Specifications Sensor FPS          
Codec Resolution Image Area 23,976 24 25 29,97 30 48 50 59,94 60 72 75 96 100 120       Aspect Ratio 17:9 Aspect Ratio 2.39:1
ProRes RAW
8K Full Frame           Full Frame 36×19 mm 36×15.1 mm
5.5K Super 35             Super 35 24.5×13 mm -
     
ProRes 422 HQ
8K Full Frame                       8K 8192×4320 8192×3424
4K
Full Frame             4K 4096×2160 -
Super 35             2K 2048×1080 -
           
H.264
4K
Full Frame                    
Super 35                    

body

Kamera Zenmuse X9-8K1
Tělo stabilizátoru1
LiDAR Range Finder1
DL Mount1
Levá rukojeť1
Pravá rukojeť1
Horní držák1
Vysoce svítivý monitor1
PROSSD 1TB (SSD disk)1
Držák PROSSD disku1
Držák akumulátoru TB501
Napájecí adaptér1
Nabíjecí adaptér akumulátoru TB501
AC Power Cable8
USB-A - USB-C kabel1
USB-C - USB-C kabel1
Základní deska1
Prodloužené joysticky k rukojeti1
3mm hex klíč s kuličkou1
10mm 1/4"-20 šroub3
Plochý šroubovák1
Krytka pro DL Mount1
Krytka pro kameru X91
Krytka pro DX Mount1
Krytka objektivu DX Mount1
Krytka gimbalu Ronin 4D1
Akumulátor TB501
LiDAR Range Finder / Focus Motor kabel1
PopisParametryObsah baleníPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše