DJI RS 3 Pro Combo
Na dotaz
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo
DJI RS 3 Pro Combo

DJI RS 3 Pro Combo

DJI RS 3 Pro, rozšiřující výkonné funkce řady Ronin, je pokročilou, komplexní platformou rozšíření kamer, která tvůrcům videí i profesionálním týmům poskytuje koordinovaná řešení pro natáčení. S DJI RS 3 Pro není nic nemožné.

Více info
23 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740320
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI RS 3 Pro

Nic není nemožné


DJI RS 3 Pro, rozšiřující výkonné funkce řady Ronin, je pokročilou, komplexní platformou rozšíření kamer, která tvůrcům videí i profesionálním týmům poskytuje koordinovaná řešení pro natáčení. S DJI RS 3 Pro není nic nemožné.

Profesionální design

Zvládne i velké užitečné zatížení

RS 3 Pro disponuje prodlouženými rameny os z uhlíkových vláken, díky čemuž poskytuje více prostoru pro vyvážení pro profesionálních kamer, takže se perfektně hodí pro kamery jako jsou Sony FX6 nebo Canon C70 s objektivy 24-70 mm f/2,8, což rozšiřuje kreativní možnosti.


Nová prodloužená spodní rychloupínací destička [1] zajišťuje stabilnější upevnění kamery a je vhodná pro instalaci podpěry objektivu pro bezpečnější uchycení sestavy.


Aby byl proces vyvažování snazší, byl přidán knoflík pro jemné doladění osy náklonu, který umožňuje přesnější pohyb kamery vpřed nebo vzad, s přesností dokonce až na milimetry. Díky komponentům potaženým Teflonem® lze RS 3 Pro vyvážit s menším třením a nižším odporem, a to i při montáži těžkých kamer.


Automatické zamykání os

RS 3 Pro vám umožňuje začít rychle natáčet, abyste nikdy nezmeškali jediný záběr. Jednoduše stiskněte a podržte tlačítko napájení a všechny tři osy se automaticky odemknou a rozbalí, což vám umožní začít natáčet během několika sekund. Stiskněte tlačítko napájení jednou a osy se automaticky uzamknou a přejdou do režimu spánku, díky čemuž bude přenos výrazně efektivnější. Stiskněte a podržte tlačítko napájení a RS 3 Pro se automaticky složí a uzamkne.


Velkokapacitní užitečné zatížení

Optimalizovaný konstrukční design RS 3 Pro zajišťuje, že jeho hmotnost zůstává, stejně jako u RS 2, pouhých 1,5 kg (to zahrnuje gimbal, bateriový grip a dvouvrstvé rychloupínací destičky), zatímco jeho nosnost je robustních 4,5 kg, díky čemuž poskytuje účinnou podporu v lehkém těle.


Zkontrolujte kompatibilitu kamery


Bezdrátové ovládání závěrky

Díky technologii Dual-Mode Bluetooth je RS 3 Pro schopen dosáhnout efektivního a spolehlivého bezdrátového ovládání závěrky. [2] Po úvodním spárování přes Bluetooth můžete ovládat natáčení videa a pořizování fotografií pouhým stisknutím tlačítka nahrávání na stabilizátoru. Dříve spárovaná kamera se při každém dalším použití automaticky znovu připojí, což vám ušetří čas.


Zkontrolujte kompatibilitu kamery


Okamžité přepínání režimu

Pouhým posunutím nového přepínače Režimu Gimbal můžete přepínat mezi režimy Pan follow, Pan and Tilt follow a FPV. U režimu FPV lze také zvolit mezi 3D Roll 360, Portrait nebo Custom, což vám umožní připravit vaše vybavení a rychle začít natáčet.


Čím větší, tím lepší

Velký, vestavěný 1,8palcový plně barevný dotykový OLED displej zvětšuje velikost obrazovky o 28 % ve srovnání s RS 2, takže nastavování parametrů, kontrola stavu snímání a zaměřování sledovaných objektů je neuvěřitelně pohodlné. [3] Díky přepracovanému uživatelskému rozhraní je navíc každé nastavení intuitivnější a přesnější. OLED displej také nabízí vyšší jas než obrazovka LCD u RS 2, má nižší spotřebu energie a je lepší pro venkovní použití.


Profesionální stabilizace

Elegantní konstrukce z uhlíkových vláken

Ramena RS 3 Pro jsou zkonstruována z vrstvených plátů neřezaných uhlíkových vláken, stejně jako tomu bylo u Ronin 2. Díky tomu jsou lehčí a pevnější než materiál ze spojovaných uhlíkových vláken použitý u RS 2, což zvyšuje pevnost a snižuje hmotnost, takže odolá ještě náročnějším prostředím natáčení.


Další vývoj RS stabilizace 

Díky třetí generaci stabilizačních algoritmů RS poskytuje RS 3 Pro výrazně vyšší stabilitu v jakékoli situaci. Data z laboratorních vzorků ukazují, že RS 3 Pro poskytuje 20% zvýšení stability oproti RS 2, bez námahy zvládá záběry z nízkých úhlů, natáčení za běhu nebo přepínání mezi vysokými a nízkými polohami.


Porovnání dat testování stabilizace


Získejte dokonale plynulé výsledky

Když je aktivován režim SuperSmooth, RS 3 Pro zvýší točivý moment motoru, aby se dále zlepšila stabilizace, a umožní tak pořídit stabilní záběry i v situacích s rychlým pohybem nebo při použití objektivů s ohniskovou vzdáleností ekvivalentní 100 mm.


Profesionální ostření

LiDAR asistent

Pro usnadnění ostření je u RS 3 Pro použita technologie ostření LiDAR známá z Ronin 4D. Nový LiDAR Range Finder (RS) dokáže promítnout 43 200 zaměřovacích bodů na vzdálenost 14 metrů. [4]


Je také vybaven vestavěnou kamerou s ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 30 mm a širokým zorným polem 70°, který vyhovuje potřebám ostření ve většině situací.


Ve srovnání s konvenční technologií ostření se systém ostření LiDAR nemusí spoléhat na povrchovou strukturu objektu. To je užitečné zejména v prostředí se slabým osvětlením nebo komplikovaných situacích s více objekty a výsledkem je výjimečně stabilní zaostření.


Podporuje režimy Wide i Mode. V režimu Wide hledáček automaticky detekuje objekt a zaostří. V režimu Spot mohou uživatelé objekt označit ručně nebo na něj klepnout.


Zcela nový ostřící motor

Motor DJI RS Focus Motor nové generace (2022) poskytuje třikrát silnější točivý moment (až 1 N·m) a snižuje hlučnost o 50 %. To přináší plynulejší ostření a snižuje vliv na záznam zvuku. Má také rychloupínací strukturu, která pro rychlejší použití umožňuje snadnou montáž bez jakýchkoli nástrojů.


Cinematický autofocus

Spojení zaostřovacího systému LiDAR Range Finder s novým zaostřovacím motorem mimo jiné umožňuje používat cinematické automatické zaostřování na manuálních objektivech. Jedním stisknutím tlačítka M na gimbalu rychle a bez námahy přepnete mezi manuálním ostřením a automatickým ostřením.


Po kalibraci manuálních objektivů lze do zaostřovacího motoru uložit několik kalibračních profilů objektivů, takže není třeba je před dalším použitím znovu kalibrovat. Některé filmové objektivy [5] lze dokonce připojit přímo k zaostřovacímu motoru pro automatické zaostřování bez nutnosti kalibrace.


Uživatelé mohou také LiDAR Range Finder a zaostřovací motor připojit přímo ke kameře a pracovat s nimi nezávisle na gimbalu, což umožní automatické ostření na manuálních objektivech i s externí baterií. [6]


ActiveTrack Pro

Sledování objektů u série Ronin nebylo nikdy přesnější a citlivější.

ActiveTrack Pro nové generace může přímo číst snímky z kamery zabudované v LiDAR Range Finder, aniž by potřeboval Ronin Image Transmitter (dříve známý jako Ronin RavenEye Image Transmitter). LiDAR Range Finder kromě toho obsahuje samostatně vyvinutý čip identický s čipem z Ronin 4D, který zvyšuje výpočetní výkon ActiveTrack Pro více než 60krát ve srovnání s ActiveTrack 3.0 na Ronin Image Transmitter.


Při použití ActiveTrack Pro můžete objekt přímo sledovat nebo označit na dotykové OLED obrazovce RS 3 Pro. [7] Latence živého vysílání je snížena na pouhých 40 ms, tedy o 60 % méně než u vysílače Ronin Image Transmitter, což umožňuje svižné sledování, i když se objekt pohybuje rychle. Díky  akcelerátoru neuronové sítě dokáže identifikovat a sledovat cíle, i když je jich mnoho a jsou daleko.

Profesionální přenos videa

Rychlá montáž

RS 3 Pro je možné spárovat se zcela novým DJI Transmission a nabídnout tak řešení přizpůsobené konkrétnímu natáčení. DJI Video Transmitter může být napájen přímo z RS 3 Pro a lze jej pohodlně namontovat na spodní část pomocí adaptéru, bez potřeby další baterie, což snižuje zátěž pro vaše ruce.


Bezdrátový přenos s dlouhým dosahem

O3 Pro Video Transmission umožňuje až 6km dosah [8] přenosu videa a zvuku s ultra nízkou latencí, stejně jako automatické frekvenční přeskakování mezi pásmy 2,4 GHz, 5,8 GHz a DFS, což poskytuje působivě stabilní a nerušené vzdálené monitorování.


Koordinované natáčení

DJI High-Bright Remote Monitor podporuje živé vysílání v rozlišení 1080p/60fps, ale také jeden vysílač s více přijímači. V režimu Control lze současně použít dva přijímače pro společné ovládání gimbalu RS 3 Pro, ostření a parametrů kamery pro komplexní příjem, monitorování a ovládání.


Profesionální bezdrátové ovládání

Ovládání gimbalu a ostření [9]

High-Bright Remote Monitor Dálkový monitor s vysokým jasem lze pro ovládání gimbalu a přesné zaostřování použít s rukojetí Ronin 4D Hand Grips, DJI Master Wheels nebo DJI Force Pro.


Je také vybaven vestavěným gyroskopickým senzorem, který dokáže bez dalšího příslušenství proměnit vzdálený monitor na samostatný pohybový ovladač pro RS 3 Pro pro dosažení složitějších pohybů kamery z jedoucího vozidla nebo na jeřábu.



Plynulé bezdrátové ovládání kamery

Když je RS 3 Pro namontován na nosiče, jako je jeřáb, cable cam nebo přísavný držák vozidla, režim Mirror Control umožní bezproblémové bezdrátové ovládání odkudkoli na scéně. Tento režim umožňuje přímé ovládání základního menu bezzrcadlovek Sony [5] prostřednictvím vzdáleného monitoru, to vše bez nutnosti fotoaparát odpojovat.



Profesionální ekosystém

Rozsáhlá rozšiřitelnost

Díky dvěma portům RSA/NATO a portu baterie lze RS 3 Pro připojit k různému příslušenství, jako jsou Twist Grip Dual Handle, Tethered Control Handle a nová rukojeť DJI Briefcase Handle, takže flexibilně splní různé požadavky natáčení.


Řešení pro jakýkoli scénář

S protokolem DJI RS SDK mohou nyní výrobci třetích stran a jednotliví vývojáři vytvářet přizpůsobená řešení pro RS 3 Pro. Ať už natáčíte z jedoucího vozidla, s jeřábem či Steadicamem, s cable cam či sliderem, RS 3 Pro vám nabídne komplexní řešení natáčení a větší kreativní možnosti.

Auto

Jeřáb

Steadicam

Cable Cam

Slider


O DJI RS SDK

DJI RS SDK vytváří ekosystém společně s vývojáři.

DJI RS SDK je vývojářský protokol, který DJI poskytuje vývojářům a výrobcům hardwaru třetích stran, aby mohli DJI RS 3 Pro vybavit dalšími funkcemi pro složitější scénáře.


Typické vlastnosti

Nastavení pozice gimbalu

Ovládání rotace gimbalu

Informace o motoru a postavení

Ovládání ostření kamery a snímání


Použití

1. Sestavte si virtuální studiový systém, se kterým můžete používat PC nebo konzoli k ovládání RS 3 Pro. Podporuje také online ovládání více gimbalů, což umožňuje jednotlivým operátorům snadno spravovat několik zařízení.

2. Namontujte RS 3 Pro na slider a propojte je pomocí programování pro čtyřrozměrné ovládání. Trať snímání si můžete přizpůsobit tak, abyste bez námahy dosáhli výrazných pohybů kamery.

Související soubory ke stažení

Dokumentace DJI RS SDK

DJI RS SDK Demo Software

Schéma externího rozhraní DJI RS 3 Pro

Dokumentace SDK

SDK Demo Software

Schéma externího rozhraní DJI RS 3 Pro

DJI RS SDK

DJI RS SDK je aktuálně k dispozici pouze v angličtině a čínštině. Pokud máte požadavky nebo dotazy, navštivte prosím fórum DJI, kde najdete další podrobnosti.


Ronin Image Transmitter [10]

RS 3 Pro podporuje dvě oficiální řešení přenosu videa. Kromě DJI Transmission poskytuje Ronin Image Transmitter živé HD vysílání, dálkové ovládání gimbalu a kamery, ActiveTrack 3.0, Force Mobile a mnoho dalších funkcí, které nezávislým kameramanům a malým týmům přináší komplexní monitorování a ovládání.


Nová Briefcase Handle [10]

Přepracovaná rukojeť Briefcase Handle je pro pohodlné skladování skládací a je dodávána s novou ergonomickou rukojetí, která usnadňuje a urychluje instalaci a přepínání do režimu Briefcase. Vestavěný adaptér a montážní otvory 1/4"-20 lze pro ulehčení natáčení připojit k externím monitorům, díky čemuž bude pohyb kamery při nízkém úhlu intuitivnější.


Zobrazit práci   View Interview



Poznámky:


1. K dispozici pouze při nákupu komba.

2. Podrobné informace o podporovaných modelech kamer naleznete v seznamu kompatibilních kamer.

3. Vyžaduje se pro použití s LiDAR Range Finder (RS) nebo Ronin Image Transmitter.

4. Testováno v prostředí bez jasných světel. Za normálních podmínek snímání je detekční vzdálenost lidských objektů 7 metrů.

5. Podrobné informace o podporovaných modelech kamer naleznete v technickém listu.

6. Při použití s RS 3 Pro je stále nutná kalibrace manuálních objektivů.

7. Použitelné pouze ve světlých prostředích s předměty, které mají rozlišitelné vlastnosti a/nebo povrchovou texturu.

8. Měřeno v režimu Control s vyhověním FCC ve standardním prostředí bez rušení.

9. High-Bright Remote Monitor, Ronin 4D Hand Grips, DJI Master Wheels a DJI Force Pro se prodávají samostatně.

10. Dostupné prostřednictvím nákupu komba nebo samostatného nákupu.

VýrobceDJI

Specifikace


Možnosti propojení / připojení
Porty RSA/NATO
Montážní otvor 1/4"-20
Cold Shoe
Port pro přenos videa/zaostřovací motor (USB-C)
Port ovládání kamery RSS (USB-C)
Port motoru zaostření (USB-C)

Baterie
Model: BG30-1950 mAh-15,4V
Typ: LiPo 4S
Kapacita: 1950 mAh
Energie: 30 Wh
Max. Doba provozu: 12 hodin [1]
Doba nabíjení: Přibl. 1,5 hodiny (při použití 24W nabíječky; doporučuje se používat nabíječky s protokolem QC 2.0 nebo PD)
Doporučená teplota nabíjení: 5° až 40° C (41° až 104° F)

Konektivita
Bluetooth 5.0
Nabíjecí port (USB-C)

Požadavky aplikace Ronin
iOS 11.0 nebo vyšší
Android 7.0 nebo vyšší

Jazyky podporované dotykovou obrazovkou
angličtina, zjednodušená čínština, tradiční čínština, němčina, francouzština, korejština, japonština, španělština, portugalština (Brazílie), ruština, thajština

Pracovní výkon

Testované užitečné zatížení
4,5 kg (10 liber)

Maximální řízená rychlost otáčení
Pan: 360°/s
Náklon: 360°/s
Rolování: 360°/s

Mechanický rozsah
Osa pánve: plynulé otáčení o 360°
Osa otáčení: -95° až +240°
Osa náklonu: -112° až +214°

Mechanické a elektrické vlastnosti

Provozní frekvence
2,400-2,484 GHz

Napájení Bluetooth vysílače
<8 dBm

Provozní teplota
-20° až 45° C (-4° až 113° F)

Hmotnost
Gimbal: Přibl. 1 143 g (2,51 lb)
Grip: Přibl. 265 g (0,58 lb)
Prodloužená rukojeť/stativ (kov): Přibl. 226 g (0,49 lb)
Horní a spodní rychloupínací destičky: Přibl. 107 g (0,23 lb)

Rozměry gimbalu
Složený: 268×276×68 mm (D׊×V, bez fotoaparátu, gripu a prodloužené rukojeti/stativu)
Rozložený: 415×218×195 mm (D׊×V, výška včetně rukojeti a bez prodloužené rukojeti/stativu)

Obrazový vysílač DJI Ronin

Spojení
Napájení/komunikační port (USB-C)
Port HDMI (Mini HDMI)
Port ovládání kamery RSS (USB-C)
Expanzní port
Cold Shoe

Provozní frekvence
2,400-2,484 GHz
5,725-5,850 GHz

Hmotnost
126 g (0,27 lb)

Rozměry
Délka: 82×63×24 mm (D׊×V)

Výkon vysílače (EIRP)
2,400–2,484 GHz:
<25 dBm (FCC)
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,725–5,850 GHz:
<25 dBm (FCC/SRRC)
<14 dBm (CE)

Baterie
Kapacita: 2970 mAh
Kompatibilní nabíječka: 5 V/2 A
Doba nabíjení: Přibl. 2,5 hodiny
Provozní doba: Přibl. 3,5 hodiny

Přenosový rozsah
200 m (SRRC/FCC) [2]
100 m (CE) [2]

Latence
60 ms

Provozní proud/napětí
900 mA/3,7 V

Provozní teplota
0° až 45° C (32° až 113° F)

DJI LiDAR Range Finder (RS)

Port příslušenství
Cold Shoe
Montážní otvor 1/4"-20
Port USB-C
Datový port USB-C Power/CVBS/CAN

Obrazový snímač
Rozlišení: 448×298 na dotykové obrazovce RS
FOV: 57,4° (horizontálně), 44,6° (vertikálně), 70,1° (úhlopříčně)
Snímková frekvence: 30 snímků za sekundu
Ohnisková vzdálenost: Ekvivalent 30 mm

ToF senzor
Rozlišení: 240×180
Dosah snímání: 0,5 až 14 m [3]
FOV: 57,4° (horizontálně), 44,6° (vertikálně), 70,1° (úhlopříčně)
Frekvence: 25 Hz
Ohnisková vzdálenost: ekvivalent 30 mm
Chyba vzdálenosti: 1 %

Strojové učení
Frekvence: 30 Hz
Sledování předmětů: Dokáže rozpoznat až pět předmětů současně a vybrat si jeden, který chcete sledovat
Inteligentní identifikace objektu: Lidská tvář, hlava a tělo

Elektrické vlastnosti
Příkon: 6,8W
Vstup: 7 až 16 V

Provozní teplota
-20° až 45° C (-4° až 113° F)

Mechanické vlastnosti
Rozměry: 66×57×24 mm (D׊×V)
Hmotnost: Přibl. 130 g (0,28 lb)
Výška montážní desky: 30 mm

Objektivy, které nepotřebují kalibraci
DZOFILM Vespid Cyber ​​35 mm
DZOFILM Vespid Cyber ​​50 mm
DZOFILM Vespid Cyber ​​75 mm

Poznámky
1. Měřeno se zařízením ve vodorovném a stacionárním stavu, gimbal vyvážený, tři osy v aktivním stavu a baterie napájející pouze gimbal.
2. V otevřeném prostředí bez překážek nebo rušení.
3. V prostředích s úrovní jasu 80 000 luxů nebo nižší.
Gimbal DJI RS3 Pro1
Přepravní pouzdro1
BG30 Grip (akumulátor)1
USB-C Nabíjecí kabel (40 cm)1
Podpora objektivů (prodloužená)1
Tripod / Prodloužená rukoeť1
Rychloupínací destička (Arca-Swiss/Manfrotto)1
Briefcase Handle1
Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)2
Snížená rychloupínací destička (prodloužená)1
Držák na telefon1
Focus Motor (2022)1
Focus Motor Rod Mount Kit Combo1
Focus Gear Strip1
Ronin Image Transmitter (Raveneye)1
Lens-Fastening Strap1
Sada šroubů1
USB-C Power Cable (20 cm)1
Mini-HDMI to HDMI Cable (20 cm)1
Mini-HDMI to Mini-HDMI Cable (20 cm)1
Mini-HDMI to Micro-HDMI Cable (20 cm)1
Hook-and-Loop Strap1
PopisParametryObsah baleníPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše