DJI RS 3 Mini
Na dotaz
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini, vůbec první verze Mini v řadě RS, je malý, lehký ruční stabilizátor s velkou nosností. Podporuje běžné kombinace bezzrcadlovek a objektivů a zdědil vynikající stabilizační výkon řady RS 3. Se stabilizátorem DJI RS 3 Mini rozvinete svůj fotografický potenciál a dosáhnete profesionální tvorby bez námahy.
Více info
9 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740425
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI RS 3 Mini

Lehkost pohybu

795 g (1,75 lbs) Lehká konstrukce [1]

Podpora A7 + 24-70 mm F2,8 GM

Ovládání závěrky přes Bluetooth

Stabilizační algoritmus RS 3. generace

Nativní vertikální snímání

1,4" barevný dotykový displej


DJI RS 3 Mini, vůbec první verze Mini v řadě RS, je malý, lehký ruční stabilizátor s velkou nosností. Podporuje běžné kombinace bezzrcadlovek a objektivů a zdědil vynikající stabilizační výkon řady RS 3. Se stabilizátorem DJI RS 3 Mini rozvinete svůj fotografický potenciál a dosáhnete profesionální tvorby bez námahy.


Lehký a spolehlivý

Převratný objev v kompaktním těle

RS 3 Mini má inovovaný design, který zahrnuje menší konstrukci, integrovanou baterii a možnost snímání na výšku. Kompaktní a přenosné tělo se snadno vejde do tašky přes rameno, což vám umožní cestovat nalehko. Při používání je RS 3 Mini přibližně o polovinu menší než RS 3 Pro, takže je vhodnější pro delší používání.

Velmi lehký, snadno ovladatelný

RS 3 Mini váží v režimu na výšku pouze 795 g, což je přibližně o 50 % méně než RS 3 Pro a o 40 % méně než RS 3. [1] Při fotografování ve vodorovné poloze váží pouhých 850 g (1,8 lbs). Díky soustředěnému středu vyvážení je navíc stabilnější
a ergonomičtější při fotografování v ruce.

Výkonný bez námahy

RS 3 Mini má nosnost až 2 kg, což z něj dělá nejlepší přístroj ve své kategorii vzhledem k jeho hmotnosti, takže snadno zvládne i větší sestavy, jako je Sony A7S3 + objektiv 24-70 mm F2,8 GM. Podporuje běžné full frame nebo APS-C bezzrcadlovky, což umožňuje širokou škálu kombinací fotoaparátů a objektivů. [2] Díky motorům s vysokým točivým momentem dokáže RS 3 Mini udržet stabilní snímání při zoomování na maximální ohniskové vzdálenosti u většiny objektivů bez nutnosti opětovného vyvážení.

Kontrola kompatibility fotoaparátu

Standardní bezzrcadlovky s full frame snímačem

Sony

Canon

Nikon

Panasonic

A7S3/A7M4/A7C + FE 24-70mm F2.8

EOS R5 + RF 24-70mm F2.8

Z7 II + Z 24-70mm F2.8

S5 + L 20-60mm F3.5-5.6


Běžné bezzrcadlovky APS-C

Sony

Canon

Nikon

Fuji

A6400 + E 16-50mm F3.5-5.6

EOS R7 + RF 15-30 mm F4.5-6.3

Z50 + Z 28mm F2.8

X-T30 II + XC 15-45mm F3.5-5.6

Připravený pro kino 

Profesionální stabilizace

Díky stejnému vynikajícímu stabilizačnímu algoritmu RS 3. generace jako RS 3 Pro dokáže RS 3 Mini dosáhnout stabilizace obrazu na profesionální úrovni. Ať už běžíte, pořizujete záběr z nízkého úhlu nebo fotografujete v režimu svítilny, vaše snímky zůstanou stabilní.

Rozmanité pohyby kamerou

Jedinečné rozměry a funkce RS 3 Mini poskytují dostatek příležitostí k dosažení rozmanitých pohybů kamery. Zároveň snižuje nutnost opakovaného snímání kvůli chvění fotoaparátu, což vám umožní zachytit každý okamžik a tvořit s větší jistotou.


Porovnávací video na obrazovce

Text

S RS 3 Mini|Bez  RS 3 Mini

Porovnávací video na obrazovce

 Text

S RS 3 Mini|Bez  RS 3 Mini

Porovnávací video na obrazovce

 Text

S RS 3 Mini|Bez RS 3 Mini

[Kroužení kolem objektu]

[Sledování objektu]

[3D 360° rotace]

Snímání v blízkosti lidí? Nechte RS 3 Mini, aby snadno dosáhl plynulých pohybů kamery. Při snímání nemusíte věnovat příliš velkou pozornost chůzi a tempu. 

V porovnání se snímáním při pevném držení fotoaparátu, může RS 3 Mini stabilně sledovat osoby a přepínat mezi vysokými a nízkými úhly pro rozmanitější škálu záběrů.

Dynamické snímání s 360° rotací přináší silný vizuální dojem a poutavé záběry.


Flexibilní a komplexní

Nová dvouvrstvá rychloupínací destička

Vylepšená dvouvrstvá rychloupínací destička je vybavena horní destičkou se zakřiveným vodítkem pro umístění, které zabraňuje otáčení a uvolnění fotoaparátu.

Díky výrazným montážním a zajišťovacím značkám se dále zvyšuje efektivita při spuštění a skladování. Rovněž se řídí standardem ARCA, což umožňuje snadné střídání stativů.



Nativní vertikální snímání

Řada RS dosáhla u modelu RS 3 Mini průlomu v nativním vertikálním snímání. Okamžitě přepněte na režim vertikálního snímání bez dalšího příslušenství. Stačí nasadit standardní rychloupínací destičku na vertikální rameno gimbalu a natáčet obsah optimalizovaný pro platformy sociálních médií.


V porovnání s režimy na výšku u jiných gimbalů je úhel natočení gimbalu RS 3 Mini v režimu Native Vertical výrazně rozšířen. Nabízí dokonce stejný zážitek z ovládání jako horizontální režim. Snadno se s ním také natáčí ve Svislém režimu, Podvěsu, Svítilně a dalších provozních režimech.


Rozšiřující port NATO

RS 3 Mini je vybaven portem NATO pro možnost instalace příslušenství, jako jsou rukojeti Briefcase Handle, externí plnící světla a monitory, což umožňuje více konfigurací a větší flexibilitu.


Intuitivní ovládání

Ovládání závěrky přes Bluetooth

RS 3 Mini je vybaven stejným ovládáním závěrky přes Bluetooth, které se poprvé objevilo u RS 3 Pro. Tato funkce podporuje běžné modely bezzrcadlovek a umožňuje RS 3 Mini po prvním spárování automaticky obnovit spojení s fotoaparátem. [2]


Po spárování přes Bluetooth můžete přímo ovládat funkce nahrávání videa a pořizování fotografií z kamery prostřednictvím tlačítka nahrávání na gimbalu. Při použití fotoaparátu Sony s podporovaným digitálním objektivem můžete přímo ovládat optický nebo digitální zoom objektivu pomocí předního ovladače, čímž odpadá nutnost používání ovládacího kabelu fotoaparátu. [2]


Tlačítko přepínání režimu gimbalu

Stisknutím tlačítka M přepínáte mezi režimy PF (sledování otáčení), PTF (sledování otáčení a náklonu) a FPV. Fotografové si také mohou na dotykovém displeji přizpůsobit rychlost sledování a další parametry RS 3 Mini, což usnadňuje plynulejší a intuitivnější fotografování.


1,4" barevný dotykový displej

RS 3 Mini je vybaven 1,4palcovým barevným dotykovým displejem s novým uživatelským rozhraním. Většinu funkcí můžete upravovat bez aplikace a k běžným nastavením máte rychlý a intuitivní přístup.


Zaostřování pomocí předního voliče

Stejně jako ostatní kamery řady DJI RS má i RS 3 Mini ergonomický přední volič, kterým lze otáčet pro nastavení zaostření, ISO, clony, závěrky a dalších parametrů. [3] Pomocí předního voliče můžete ovládat pohyb tří os gimbalu, abyste mohli efektivněji pracovat samostatně.

Natáčejte po dobu 10 hodin 

Integrovaná bateriová rukojeť vydrží v provozu až 10 hodin, což je dostatek energie
k zajištění celodenního natáčení. [4] Abyste se mohli rychle vrátit k natáčení, RS 3 Mini dobijete za pouhé 2,5 hodiny. Můžete jej používat i během nabíjení. [5] 


Nechte se inspirovat

Aplikace Ronin je plná inteligentních funkcí, které povzbuzují vaši inspiraci. 


Timelapse

Přidejte časosběrné video do jakéhokoli videa a vytvořte poutavý úvod nebo dechberoucí přechod.


Sledujte

Nastavte gimbal tak, aby se pohyboval až po 10 přednastavených bodech, a pořizujte dynamická videa jakékoli scény nebo prostředí.

Panoráma

Pomocí panoramatické fotografie můžete zachytit větší část krajiny a vyfotit tak větší celek.




Mikrofon DJI pro záznam zvuku na profesionální úrovni

Kombinujte RS 3 Mini s mikrofonem DJI a vylepšete své vlogy zvukem, který odpovídá vyšší kvalitě záběrů. [6] Díky integrovanému úložnému prostoru je DJI mikrofon připraven k použití ihned po vyjmutí z pouzdra. Kompaktní mikrofon dokáže zajistit přenos na vzdálenost až 250 m a s nabíjecím pouzdrem vydrží v provozu až 15 hodin. Vysílače jsou lehké, přenosné a vybavené magnetickým příslušenstvím pro utajené nošení, což vám umožní bez obav zvládnout nejrůznější scénáře záznamu zvuku.



Který stabilizátor kamery je pro vás ten pravý?

RS 3 Mini

Ronin-SC

RS 3

RS 3 Pro

 

Lehké tělo o hmotnosti 795 g (1,75 lbs)

Tělo o hmotnosti 1,1 kg (2,4 lbs)

Tělo o hmotnosti 1,3 kg (2,8 lbs)

Tělo o hmotnosti 1,5 kg (3,3 lbs)

Ramena os z uhlíkových vláken

Podporuje A7 + 24-70mm F2.8 GM

Dvouvrstvá rychloupínací destička (novinka)

Podporuje A7 + FE 16-35mm F2.8 GM

Jednovrstvá rychloupínací destička

Podporuje FX3 + 24-70mm F2.8 GM

Dvouvrstvá rychloupínací destička

Podporuje FX6 + 24-70mm F2.8 GM

Dvouvrstvá rychloupínací destička, prodloužená rychloupínací destička

Ruční zamykání os

Ruční zamykání os

Automatické zamknutí os

Přepínač režimu gimbalu

Automatické zamknutí os

Přepínač režimu gimbalu

Ovládání závěrky přes Bluetooth

Kabelové ovládání spouště

Ovládání závěrky přes Bluetooth

Ovládání závěrky přes Bluetooth

Nativní vertikální snímání

Podpora L destičky*

Podporuje vertikální upevnění kamery*

Podporuje vertikální upevnění kamery*

Podpora Briefcase Handle

Podpora zaostřovacího motoru Ronin-SC*

Podpora obrazového vysílače Ronin*

Podpora vysílání DJI*, obrazového vysílače Ronin*
a zaměřovacího systému LiDAR*.



1. DJI RS 3 Mini váží 795 g (1,75 lbs) v režimu na výšku, což je o 47 % méně než RS 3 Pro a o 38 % méně než RS 3. Při natáčení s horizontálním ramenem váží 850 g
(1,8 lbs). Obě hmotnosti zahrnují rychloupínací destičku a nezahrnují prodlouženou rukojeť/stativ. 

2. Podrobné informace o podporovaných modelech fotoaparátů naleznete v seznamu kompatibilních fotoaparátů.

3. Vyžaduje ovládací kabel k fotoaparátu. Podrobné informace o podporovaných modelech fotoaparátů naleznete v seznamu kompatibility fotoaparátů.

4. Měřeno s vybavením ve vodorovném a nehybném stavu a s vyváženým gimbalem. Pokud je gimbal v pohybu, provozní doba se zkrátí.

5. Testováno v prostředí s teplotou 25 °C při použití 10W nabíječky.

6. Mikrofon DJI se připojuje prostřednictvím kamery a je prodáván samostatně.



VýrobceDJI
PopisPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše