DJI Inspire 3
Na dotaz
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

DJI Inspire 3 představuje vrchol letecké kinematografie a nabízí bezprecedentní efektivitu pracovních postupů, natáčení videa a tvůrčí svobody. Tento univerzální kamerový dron s rozlišením 8K umožňuje filmařům na profesionální úrovni plně využít potenciál každého záběru a ovládnutí dosud neviděného
Více info
369 990 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zbožíDJII3
Hmotnost3995 g
Max. dosah (CE)8 km
Max. doba letuaž 28 minut
Max. rychlost94 km/h
Velikost senzoru35mm full-frame CMOS
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

DJI Inspire 3


Ovládni skrytou perspektivu.


 

 

DJI Inspire 3 představuje vrchol letecké kinematografie a nabízí bezprecedentní efektivitu pracovních postupů, natáčení videa a tvůrčí svobody. Tento univerzální kamerový dron s rozlišením 8K umožňuje filmařům na profesionální úrovni plně využít potenciál každého záběru a ovládnutí dosud neviděného.


Definice síly a výkonu

Elegantní, integrovaný design

Inspire 3 je profesionální kamerový dron s novou konstrukcí, která dokonale zohledňuje aerodynamiku a snižuje odpor vzduchu.

Maximální rychlost střemhlavého letu se zvýšila z 9 m/s u Inspire 2 na 10 m/s, zatímco rychlost vertikálního stoupání/klesání se zvýšila z 6 m/s a 4 m/s na 8 m/s. [1]

Výkonné manévrovací schopnosti zajišťují citlivé a přesné ovládání a prodlouženou dobu letu až na 28 minut. [2]

Kamera FPV, vizuální senzory, polohové antény a slot pro paměťovou kartu mají design, který je hladce integrován do draku letounu a zajišťuje minimalistický vzhled a moderní průmyslovou estetiku.

Inspire 3, který zdědil klasickou transformovatelnou konfiguraci řady Inspire, využívá zcela novou konstrukci, která podporuje 360° otáčení a naklápění. Když je podvozek spuštěný, gimbal podporuje natáčení v úhlu 80° směrem vzhůru bez překážek, [3] což umožňuje kameramanům pořizovat působivě inovativní záběry.

  

Prostorová inteligence za hranicemi

Vysoce mobilní systém přesného letu

 

Polohování RTK na úrovni centimetrů

Inspire 3 nabízí vysoce přesnou technologii určování polohy RTK, která se používá v odvětvích, jako je architektura a geodézie, a poskytuje přesnost na úrovni centimetrů. [4] V porovnání s tradičním určováním polohy na úrovni jednoho metru, které je nabízeno globálními navigačními satelitními systémy (GNSS), umožňuje RTK nejen stabilnější létání, ale také přesnější plánování letových tras, což výrazně zvyšuje efektivitu tvorby.

Antény RTK byly zabudovány do draku letounu s novou skládanou keramickou konstrukcí, která umožňuje tři typy GNSS (GPS, BeiDou a Galileo) a poskytuje dvoufrekvenční určování polohy až na úrovni centimetrů. Aktivací sítě RTK [5] nebo nastavením mobilní stanice D-RTK 2 [6] mohou uživatelé dosáhnout vysoce přesného určování polohy bez nutnosti montáže dalších modulů.





 

Vlastní síť RTK

Základnová stanice RTK

Používejte vlastní síťovou RTK přímo v oblastech pokrytých RTK. Jednoduše povolte přístup k internetu na DJI RC Plus a připojte se k serveru NTRIP, aby Inspire 3 získal komplexní data pro rychlé a přesné polohování.

V prostředích bez pokrytí síťovou RTK lze funkci RTK použít nastavením mobilní stanice D-RTK 2. Poté může Inspire 3 přijímat komplexní data z mobilní stanice pro přesné určování polohy.

 

Orientace duální antény

Přední i zadní část Inspire 3 mají vestavěnou skládanou keramickou anténu, která nabízí skvělé schopnosti proti magnetickému rušení pro další zlepšení přesnosti a bezpečnosti letu.

 





Waypoint Pro

Waypoint Pro, speciálně navržený pro leteckou kinematografii, umožňuje plánování letových tras a záběrů s širokou škálou přizpůsobených nastavení. S novými opakovatelnými trasami a režimy 3D Dolly lze snadno dosáhnout inovativního zážitku z automatizovaného fotografování. Polohování RTK na úrovni centimetrů navíc zajišťuje přesnější plánování a provádění letových tras. S Waypoint Pro skvěle zvládnete složité scény při sólovém natáčení i práci v profesionálním štábu, použijte ke zvládnutí i velmi složitých scén.

Opakovatelné trasy

Pomocí opakovatelných tras bude dron automaticky létat na stejné trase a zachová všechny přednastavené parametry, jako je nadmořská výška, rychlost a nastavení kamery. Opakování stejné letové mise umožňuje kameramanům bez námahy provádět obtížné jednorázové záběry nebo létat v různých časech na stejném místě a snadno vytvářet dlouhodobé časosběry, které například zachycují přechody dne a noci.

3D Dolly

3D Dolly dokáže na filmových scénách simulovat jeřáb nebo lanovou kameru a zároveň dalece přesahuje omezení těchto zařízení.

Po naplánování letové trasy může kameraman ručně ovládat dron, aby se pohyboval po trase tam a zpět, a zároveň upravovat parametry, jako je rychlost, úhel a další, přesně podle potřeb záběru. Díky tomu jsou složité pohyby kamery jednodušší a efektivnější a mohou do vašeho filmu přinést lepší vizuální efekty.

 

Spotlight Pro

Spotlight Pro, vylepšený z Inspire 2, umožňuje sólovým tvůrcům ještě více možností. Inspire 3 je založen na výkonných algoritmech strojového učení a podporuje automatizované rozpoznávání a „zamykání“ předmětů pro osoby, vozidla a lodě s větší přesností než jeho předchůdce.

Při použití režimu sledování Spotlight Pro se dron a kamera orientují stejným směrem a zůstávají uzamčeny na objektu, takže pilot může získat krouživé záběry bez nutnosti ručního nastavení.

 

Ve volném režimu, díky 360 ° gimbalovému panorámatu Inspire 3, může kamera gimbalového kloubu zůstat uzamčena na objektu, zatímco sólový pilot používá kameru FPV ke kontrole svého okolí a ovládání letové trasy citlivěji, aby bylo dosaženo složitějších pohybů kamery snadněji.

 

Všesměrový snímací systém

Inspire 3 je vybaven devíti vizuálními senzory, které umožňují robustní všesměrový snímací systém, který dokáže detekovat překážky ve všech směrech a poskytuje komplexní ochranu pro létání. [7] 

 

Poprvé byla do každého ze čtyř přistávacích ramen přidána kamera s rybím okem. Tato konstrukce pomáhá vyhnout se překážkám při zvednutí podvozku a umožňuje horizontální snímání překážek při spuštěném podvozku.

 

Přizpůsobitelné snímání překážek

Kromě toho je Inspire 3 vybaven novou přizpůsobitelnou funkcí, která pomáhá zajistit větší bezpečnost letu a větší tvůrčí svobodu. Horizontální snímání překážek lze povolit nebo nezávisle zakázat. Rozsah výstrahy překážek lze ručně nastavit tak, aby vyhovoval různým potřebám natáčení. [8]

 

I když je aktivní vyhýbání vypnuto, uživatelé mohou v reálném čase stále sledovat vzdálenost od překážky na navigačním displeji a přijímat zvukové upozornění, když je překážka v nastaveném dosahu, aniž by dron prováděl automatický vyhýbací pohyb. To přináší nové možnosti profesionálním týmům, které chtějí dosáhnout ještě komplexnějších výsledků.

 

Ultra široká FPV kamera pro noční vidění

Inspire 3 je vybaven novou FPV kamerou s 1/1,8palcovým snímačem s velikostí pixelů 3μm, ultraširokým DFOV 161° a schopností přenášet živé kanály rychlostí až 1080p / 60fps. Ve srovnání se svým předchůdcem je DFOV přibližně dvojnásobný. Tato FPV kamera poskytuje působivější schopnost snímání světla, což umožňuje pilotům pozorovat své okolí živě a jasně, a to i v noci, a zajišťuje vyšší úroveň bezpečnosti letu.

 

 


Ohromující letecká perspektiva

Full-Frame 8K zobrazovací systém

8K senzor na míru

Nejlehčí plně rámová tříosá kamera DJI, X9-8K Air, je vyrobena na zakázku pro Inspire 3 a posouvá kinematografické možnosti dronů na další úroveň. Je vybavena nejnovějším systémem zpracování obrazu DJI, CineCore 3.0, který podporuje interní nahrávání až 8K / 25fps videa CinemaDNG [9] a také 8K / 75fps [10] Apple ProRes RAW videa [9], který splňuje potřeby špičkových filmových a televizních produkcí.

  

8K znamená letecké záběry s ultra vysokým rozlišením, které si zachovávají věrné textury blízké tomu, co vidí lidské oko, s čistotou, která ohromí diváky při zobrazení na větších obrazovkách. RAW plně zapojuje snímač X9-8K Air a poskytuje dostatek prostoru pro vizuální efekty a gradaci barev.

V režimu S&Q podporuje X9-8K Air interní nahrávání až plnoformátového videa 4K/120fps ProRes RAW bez oříznutí, což poskytuje kreativnější možnosti úprav.

Duální nativní ISO

X9-8K Air podporuje duální nativní ISO. Při full-frame 30fps (a nižším) nabízí EI 800/4000 24fps běžně viděné ve filmových produkcích a 25fps používané v komerčních a televizních produkcích. Při více než 30fps je k dispozici EI 320/1600.

To umožňuje desce X9-8K Air zaznamenávat snímky s vynikajícími detaily a minimálním šumem, a to i při slabém osvětlení v městských scenériích nebo na plážích, což ji staví na úroveň profesionálních pozemních filmových kamer.

  

14+ zastavení dynamického rozsahu

X9-8K Air pokrývá 14+ stop dynamického rozsahu, který zachycuje bohaté detaily světel a stínů ve složitých světelných scénářích, jako jsou východy a západy slunce. Vysoký dynamický rozsah přináší více možností pro post-editaci a zachování originálních barev i po výrazných úpravách expozice.

 EI stupně šedi (30 snímků za sekundu a nižší)




EI Stupně šedi (nad 30 snímků za sekundu) 

 

Objektivy bajonetu DL [11]

X9-8K Air zdědil proprietární bajonet DL DJI a je kompatibilní s dalším 18 mm F2.8 full-frame ultra-širokým objektivem a novým teleobjektivem (bude uveden později) [12] nad předchozí výběr full-frame objektivů DL 24/35/50 mm F2.8. Všech pět objektivů je vyrobeno na zakázku pro leteckou kinematografii. Pouzdra jsou vyrobena z lehkých monokokových uhlíkových vláken, takže nejlehčí objektiv váží pouhých 178 g, což splňuje požadavky Inspire 3 na ultra vysokou manévrovatelnost.

 

Informace o novém objektivu DL 18 mm F2.8

Nový plnoformátový objektiv DL 18 mm F2.8 ASPH je speciálně vyroben pro 8K leteckou kinematografii. S full-frame DFOV 100° může ohnisková vzdálenost 18 mm obsahovat více informací, což je velmi užitečné pro zachycení ultra věrných barev větších objektů, jako jsou hory a architektura. Navíc při blízkém přiblížení k objektu může ultra široký úhel přinést mimořádné detaily. Jeho vysoká ostrost a dobře kontrolovaná chromatická odchylka také umožňují objektivu zaznamenávat 8K snímky s bohatšími detaily a věrnými barvami.

DJI Cinema Color System (DCCS)

Na základě vědeckých pokroků a nových technologií umožňuje DJI Cinema Color System DJI X9-8K Air zachovat autentické barvy, které nově definují vzhled letecké kinematografie. To platí pro přírodní prostředí a městskou krajinu a také přesně zachycuje tóny v různých prostředích a světelných podmínkách. DCCS zajišťuje snadnou shodu barev mezi X9-8K Air a pozemními kinokamerami, jako je DJI Ronin 4D, a poskytuje konzistentní barevný styl od vzduchu k zemi, aby vyhovoval potřebám pracovních postupů po úpravách filmové produkce.


Synchronizace časových kódů více kamer

Prostřednictvím 3,5mm portu můžete synchronizovat časový kód mezi zařízením ve vzduchu a na zemi. Při práci s velkým množstvím záběrů z více kamer je proces úprav výrazně jednodušší a efektivnější.

 

Propojený ekosystém

Systém přenosu a ovládání videa O3 Pro

DJI RC Plus

Inspire 3 je dodáván s profesionálním dálkovým ovladačem DJI RC Plus, který má vestavěnou 7palcovou obrazovku s jasem 1,200-nit. Ta poskytuje mimořádný zážitek z venkovního monitorování. Je také vybaven výstupním portem HDMI spolu s několika tlačítky a voliči na přední, zadní a horní straně, které umožňují rychlé a intuitivní ovládání. Funkce tlačítek lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly zvyklostem uživatelů a poskytovaly plynulejší ovládání.

Vestavěná baterie RC Plus poskytuje provozní dobu přibližně 3,3 hodiny, s externí baterií WB37 se prodlužuje až na 6 hodin. [11] Podporuje také výměnu baterií za provozu.

Kromě klasického rozhraní řízení letu přidává nová aplikace DJI Pilot 2 pro Inspire monitorovací rozhraní na úrovni kina, které umožňuje jednoduchou a pohodlnou kontrolu informací, jako je expozice kamery, specifikace videa, ohnisková vzdálenost a úhel gimbalu.

Profesionální příslušenství, jako je popruh a podpora pasu, jsou také k dispozici pro pohodlnější a efektivnější dlouhodobé použití.

 

Přenos videa O3 Pro [13]

Inspire 3 je vybaven O3 Pro, nejnovějším systémem přenosu videa DJI na úrovni kina, který umožňuje maximální přenosovou vzdálenost 15 km v režimu jednoho ovládání [14] a 12 km [15] v režimu duálního řízení. Kamera gimbal i kamera FPV podporují živé kanály 1080p / 60fps a ultra nízkou latenci 90 ms. [16] Ve srovnání se systémem přenosu videa Lightbridge v systému Inspire 2 učinil O3 Pro generační skok v přenosové vzdálenosti, latenci a celkové stabilitě.

Poprvé jsou podporovány živé kanály 4K / 30fps s maximální přenosovou vzdáleností 5 km, aby vyhovovaly potřebám monitorování UHD a živého vysílání na place. [17]

 

Nezávislá propojení pro duální ovládání [18]

Ve srovnání se svým předchůdcem byl zážitek z dvojího řízení Inspire 3 výrazně vylepšen. Dva dálkové ovladače mohou přijímat živé přenosy a ovládat dron nezávisle, takže pilot a operátor gimbalu mohou být na různých pozicích na place. Pokud pilot ztratí signál letadla, druhý operátor je nyní schopen převzít kontrolu nad dronem, aby se bezpečně vrátil domů nebo přímo přistál.

 

Kompatibilní s ekosystémem DJI PRO 

Podpora vysoce jasného dálkového monitoru DJI [11]

Kromě RC Plus, Inspire 3 umožňuje také použití DJI High-Bright Remote Monitor jako druhý dálkový ovladač. Vzdálený monitor se může spárovat přímo s Inspire 3 pro příjem živých kanálů a může dokonce ovládat gimbal a zaostřit, když jsou připojeny rukojeti Ronin 4D. [11] Porty HDMI [19] a SDI [19] na vzdáleném monitoru mohou také odesílat živé přenosy do jiných monitorovacích zařízení.

Podpora tříkanálového sledování DJI [11]

Jako člen ekosystému DJI PRO může nový DJI Three-Channel Follow Focus přenášet řídicí signály do Inspire 3 prostřednictvím přenosového systému O3 Pro (to vyžaduje DJI High-Bright Remote Monitor, který funguje jako zprostředkující zařízení). S tříkanálovým sledováním zaostření může stahovač zaostření dosáhnout přesného dálkového ovládání zaostření a plynulého nastavení clony pro zajištění integrovaného bezdrátového monitorování a ovládání.

 

* Pokud se DJI Three-Channel Follow Focus používá se dvěma dálkovými ovladači DJI RC Plus, musí se zprostředkující dálkový monitor DJI High-Bright připojit k RC Plus operátora gimbalu pomocí kabelů HDMI a USB A-C. To umožňuje, aby pilotáž, ovládání gimbalu a řízení zaostření bylo prováděno nezávisle určeným personálem.

 

Podpora DJI Master Wheel [11]

Když je dálkový monitor DJI High-Bright spárován jako druhý ovladač (jako prostředník ekosystému PRO), lze gimbal Inspire 3 ovládat pomocí DJI Master Wheels. Tímto způsobem může poskytnout zážitek z ovládání gimbalu na stejné úrovni jako Ronin 2, aby splňoval předchozí návyky kameramanů.

Podpora přenosu DJI [11]

S DJI Transmission podporuje Inspire 3 rozšířené monitorování na place, kdy lze RC Plus k DJI Video připojit vysílači s povoleným režimem vysílání. [20] Živé přenosy lze poté přenášet na neomezený počet vzdálených monitorů, což dále zvyšuje účinnost koordinace.






Stvořen pro celodenní fotografování

Efektivní provoz kdekoliv a kdykoliv

Systém se dvěma bateriemi

Inspire 3 je vybaven novým duálním bateriovým systémem TB51, který využívá nejnovější technologii baterií pro optimalizovanou spolehlivost a výkon.

Baterie TB51 jsou ve srovnání s TB50 menší, lehčí, efektivnější a mají vyšší napětí. Poskytují maximální dobu letu 28 minut [2] a podporují výměnu za provozu s přepracovaným uvolněním baterie, které umožňuje nepřetržitý provoz bez námahy.

Pokud teplota baterie klesne pod 18 ° C (64 ° F), baterie spustí funkci automatického ohřevu a udržuje odpovídající letový výkon i v místech s teplotami až -20 ° C (-4 ° F).

Nový nabíjecí rozbočovač baterie

Zcela nový skládací nabíjecí rozbočovač dosahuje optimální rovnováhy mezi účinností nabíjení a velikostí úložiště a může pojmout osm baterií. V rychlém režimu dokáže nabít dvě baterie na 90 % za pouhých 35 minut [21] a osm baterií na 100 % za pouhých 160 minut. [21] Přiložený 65W port USB-C lze použít také k nabíjení RC Plus.

DJI PROSSD 1TB v ceně

Přiložený DJI PROSSD 1TB podporuje maximální rychlost čtení 900Mbps [22] a záznam lze číst na počítači přímo prostřednictvím dodaného kabelu USB-C na USB-C bez potřeby čtečky karet.

 

Úložiště a cestování

Nově navržený kufr na kolečkách je vybaven výsuvnou rukojetí, dvěma bočními držadly a čtyřmi kolečky s 360stupňovým pohybem usnadňuje přepravu i pohyb během natáčení. Kromě toho jsou pro větší bezpečnost kufry vybaveny zámky. Kufr vozíku pojme jeden dron, jednu kameru X9-8K Air, dva dálkové ovladače RC Plus, čtyři objektivy, dvanáct baterií, dva nabíjecí rozbočovače baterií, tři sady vrtulí a další položky. Nové sklopné rychloupínací vrtule se snadno skladují a nevyžadují opětovnou instalaci před každým letem.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poznámky pod čarou

* Před letem si prosím ověřte místní zákony a předpisy a důsledně je dodržujte.
** Všechny údaje byly testovány s výrobním modelem DJI Inspire 3 v kontrolovaném prostředí. Skutečné zkušenosti se mohou lišit v závislosti na prostředí, použití a verzi firmwaru.
*** Všechna videa a obrázky na této stránce byly pořízeny v přísném souladu s příslušnými místními zákony a předpisy.
**** Před použitím musí být Inspire 3 aktivován prostřednictvím aplikace DJI Pilot 2.

1. Plná rychlost testována při letu v bezvětří na úrovni moře, s kamerou a objektivem s gimbalem připevněnými k letadlu a bez dalšího příslušenství. Údaje jsou pouze orientační.
2. Měřeno při letu vpřed konstantní rychlostí 36 km/h se spuštěným podvozkem v bezvětří na úrovni moře, s kamerou a objektivem s gimbalem připevněnými k letadlu a bez dalšího příslušenství a při nahrávání videa 4K/24fps H.264 (S35), dokud baterie nedosáhne 0 %. Tyto údaje slouží pouze jako referenční. Skutečné hodnoty naleznete v aplikaci.
3. Měřeno při použití objektivu DL 50 mm se spuštěným podvozkem a letadlem vznášejícím se v bezvětří.
4. Pokud je funkce RTK vypnutá, používá DJI Inspire 3 ve výchozím nastavení určování polohy pomocí GNSS.
5. Před použitím vlastního síťového RTK se obraťte na místního prodejce, který tuto službu nabízí.
6. Mobilní stanice D-RTK 2 se prodává samostatně.
7. Snímání překážek je během zvedání nebo spouštění podvozku vypnuto. Když je podvozek spuštěný, jsou v přední levé a přední pravé části letadla mrtvé úhly pro vyhledávání překážek přibližně 20°.
8. Vlastní brzdný rozsah vyhýbání se překážkám: 2-10 metrů horizontálně, 1-3 metry nahoru a 1 metr dolů. Vlastní rozsah výstrahy detekce překážek: 2,1-30 metrů horizontálně, 1,1-10 metrů nahoru a 1,1-10 metrů dolů.
9. Licenční klíč se prodává samostatně.
10. Natáčení videa v rozlišení 8K/75 snímků za sekundu vyžaduje full-frame s poměrem stran 2,4:1 a formát Apple ProRes RAW v režimu S&Q.
11. Prodává se samostatně.
12. Nový teleobjektiv bude uveden na trh později.
13. Měřeno ve venkovním prostředí bez rušivých vlivů, s kamerou s gimbalem a objektivem připevněnými k letadlu a bez dalšího příslušenství. Výše uvedené údaje ukazují nejvzdálenější komunikační dosah pro jednosměrné lety bez návratu podle jednotlivých standardů. Během letu věnujte pozornost upozorněním v aplikaci.
14. Nejdelší vzdálenost přenosu videa v režimu jednoduchého řízení: FPV kamera: přibližně 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC). Kamera s gimbalem (živé přenosy 1080p/60fps): cca 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC). Kamera s gimbalem (živé přenosy 4K/30 snímků za sekundu): přibližně 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC).
15. Nejdelší vzdálenost přenosu videa v režimu duálního řízení: FPV kamera: cca 12 km (FCC), 6,4 km (CE/SRRC/MIC). Kamera Gimbal (živé přenosy 1080p/60fps): cca 11,2 km (FCC), 5,6 km (CE/SRRC/MIC). Kamera s gimbalem (živé přenosy 4K/30 snímků za sekundu): přibližně 4 km (FCC), 2,4 km (CE/SRRC/MIC).
16. Nejnižší latence gimbalové kamery byla naměřena při záznamu videa 4K/60fps ProRes RAW. Nejnižší latence kamery FPV byla naměřena při silných signálech pro přenos videa.
17. Pouze při snímkové frekvenci 30 snímků za sekundu a nižší.
18. Při použití dvou dálkových ovladačů se ujistěte, že antény obou ovladačů směřují k letadlu a mezi ovladači a letadlem není žádná překážka. V opačném případě může dálkový ovladač se špatným signálem zhoršit kvalitu komunikace druhého ovladače.
19. Port se nachází na rozšiřující desce pro dálkový ovladač DJI, která se prodává samostatně.
20. Výkon přenosu se liší v režimu vysílání.
21. Testováno při pokojové teplotě 25° C v dobře větraném prostředí a slouží pouze jako referenční údaj.
22. Měřeno pomocí přiloženého datového kabelu USB-C na Apple MacBook Pro 2021 (čip Apple M1 Max).




 

Hmotnost3995 gMax. doba letuaž 28 minutMax. dosah (CE)8 kmMax. rozlišeníFoto: 8192×5456, Video: 8192×4320Max. rychlost94 km/hVelikost senzoru35mm full-frame CMOS

Letadlo:

Hmotnost letadla
Přibl. 3 995 g (zahrnuje gimbal kameru, dvě baterie, objektiv, PROSSD a vrtule)

Maximální vzletová hmotnost
Přibl. 4 310 g

Rozsah přesnosti vznášení
Vertikální:
±0,1 m (s polohováním vidění)
±0,5 m (s určováním polohy GNSS)
±0,1 m (s polohováním RTK)
Horizontální:
±0,3 m (s polohováním vidění)
±0,5 m (s určováním polohy GNSS)
±0,1 m (s polohováním RTK)

Přesnost polohování RTK (RTK fix)
1 cm + 1 PPM (horizontální)
1,5 cm + 1 PPM (vertikálně)

Maximální úhlová rychlost
Pitch: 200°/s
Roll: 200°/s
Odklon: 150°/s

Maximální úhel naklonění
Režim N: 35°
Režim S: 40°
Režim A: 35°
Režim T: 20°

Nouzová brzda:
55°

Maximální rychlost výstupu
8 m/s

Měřeno při létání v bezvětří na hladině moře, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Tato data jsou pouze orientační

Maximální rychlost klesání
Vertikálně: 8 m/s
Náklon: 10 m/s

Měřeno při létání v bezvětří na hladině moře, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Tato data jsou pouze orientační

Maximální horizontální rychlost
94 km/h

Měřeno při létání v bezvětří na hladině moře, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Tyto údaje jsou pouze orientační.

Maximální servisní strop nad hladinou moře
Standardní vrtule: 3800 m
Vysokohorské vrtule: 7000 m

Měřeno v prostředí se slabým větrem s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Tyto údaje jsou pouze orientační.

Maximální odolnost proti větru
vzlet/přistání: 12 m/s
Za letu: 14 m/s

Měřeno při letu na hladině moře, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Tato data jsou pouze orientační.

Maximální doba vznášení
Přibližně 25 minut

Měřeno při visení v bezvětří na hladině moře s gimbal kamerou a objektivem připojeným k letadlu a bez dalšího příslušenství, se zvednutým podvozkem a záznamem 4K/24fps H.264 (S35) videa, dokud baterie nedosáhne 0 % . Tyto údaje jsou pouze orientační. Podívejte se prosím na skutečné hodnoty v aplikaci.

Maximální doba letu
Přibližně 28 minut (sklopený podvozek)
Cca. 26 minut (podvozek zvednutý)

Měřeno při letu vpřed konstantní rychlostí 36 km/h v bezvětrném prostředí na hladině moře, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství a záznamem 4K/24fps H.264 (S35) videa až do baterie dosáhla 0 %. Tyto údaje jsou pouze orientační. Podívejte se prosím na skutečné hodnoty v aplikaci.

Model motoru
DJI 3511s

Globální navigační satelitní systém
GPS + Galileo + BeiDou

Model vrtule
Standardní vrtule: DJI 1671
Vysokohorské vrtule: DJI 1676

Provozní teplota
-20° až 40° C (-4° až 104° F)

Rozměry (rozložený, diagonálně)
Zvednutý podvozek: 695 mm
Snížený podvozek: 685 mm

Rozměry (složený, cestovní režim)
Výška: 176 mm
Šířka: 709,8 mm
Délka: 500,5 mm

Gimbal:


Snímač
35mm full-frame CMOS

Maximální rozlišení
Foto: 8192×5456
Video: 8192 × 4320

Podporovaný objektiv
DL 18 mm F2,8 ASPH objektiv
DL 24 mm F2,8 LS ASPH
DL 35 mm F2,8 LS ASPH
DL 50 mm F2,8 LS ASPH

Formát fotografií
JPG, DNG

Video formát
MOV, CinemaDNG

Provozní režim
Capture, Record, Playback

Expoziční režimy
P, A, S, M

Typ závěrky
Elektronická závěrka

Rychlost závěrky
8-1/8000 s

Vyvážení bílé
AWB
MWB (2000K–10000K)

Rozsah ISO
Foto
ISO: 100-25600
Video
EI: 200-6400

Režim snímání proti blikání:
Auto, 50 Hz, 60 Hz, OFF

Rozsah úhlových vibrací
Vznášení: ±0,002°
Létání: ±0,004°

Způsob instalace
Quick release

Mechanický rozsah
Tilt:
-128° až +110° (podvozek spuštěný)
-148° až +90° (podvozek zvednutý)
Roll: -90° až +230°
Pan: ±330°

Ovladatelný rozsah
Tilt (podvozek spuštěný):
Před prodloužením limitu sklonu gimbalu: -90° až +30°
Po prodloužení limitu sklonu gimbalu: -115° až +100°

Tilt (podvozek zvednutý):
Před prodloužením limitu gimbalu: -90° až +30°
Po vytažení limitu gimbalu: -140° až +75°
Roll: ±20°
Pan: ±300°

Maximální rychlost ovládání S DJI RC Plus:
Tilt: 120°/s
Roll: 180°/s
Pan: 270°/s

S DJI Master Wheels:
Tilt: 432°/s
Roll: 432°/s
Pan: 432°/s

Hmotnost
Přibl. 516 g (bez objektivu)

Přenosový systém:

 

Video přenosový systém
O3 Pro

Kvalita živého náhledu
FPV kamera: až 1080p/60fps
Gimbal Camera: Až 1080p/60fps, 4K/30fps

Maximální přenosová rychlost živého videa
50 Mbps

Maximální přenosová vzdálenost
Režim jednoho ovládání:
FPV kamera: cca. 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC)
Gimbal Camera (1080p/60fps živý přenos): přibl. 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC)
Gimbal Camera (živé přenosy 4K/30fps): přibl. 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC)

Režim duálního ovládání:
FPV kamera: cca. 12 km (FCC), 6,4 km (CE/SRRC/MIC)
Gimbal Camera (1080p/60fps živý přenos): přibl. 11,2 km (FCC), 5,6 km (CE/SRRC/MIC)
Gimbal Camera (živé přenosy 4K/30fps): přibl. 4 km (FCC), 2,4 km (CE/SRRC/MIC)

Měřeno v nerušeném venkovním prostředí bez rušení, s gimbal kamerou a objektivem připevněným k letadlu a bez dalšího příslušenství. Výše uvedené údaje ukazují nejvzdálenější komunikační dosah pro jednosměrné lety bez návratu podle každého standardu. Během letu věnujte pozornost připomenutím v aplikaci.

Nejnižší latence
FPV kamera: 90 ms
Gimbal kamera: 90 ms

Nejnižší latence gimbal kamery byla naměřena při nahrávání 4K/60fps ProRes RAW videa. Nejnižší latence FPV kamery byla naměřena se silnými signály přenosu videa.

Provozní frekvence
2,4000–2,4835 GHz
5,150–5,250 GHz (CE: 5,170–5,250 GHz)
5,725–5,850 GHz

V některých zemích a oblastech jsou frekvence 5,1 a 5,8 GHz zakázány nebo je frekvence 5,1 GHz povolena pouze pro vnitřní použití. Přečtěte si prosím místní zákony a předpisy.

Výkon vysílače (EIRP)
2,4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,1 GHz: <23 dBm (CE)
5,8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)

Baterie:



Model
TB51 Inteligentní baterie

Kapacita
4280 mAh

Jmenovité napětí
23,1V

Typ
Li-ion

Chemický systém
LiCoO2

Energie
98,8 Wh

Hmotnost Přibl.
470 g

Provozní teplota
-20° až 40° C (-4° až 104° F)

Teplota nabíjení
-20° až 40° C (-4° až 104° F)

Pokud je teplota baterie nižší než 10 °C (50 °F), baterie spustí funkci automatického zahřívání. Nabíjení v prostředí s nízkou teplotou pod 0 °C (32 °F) může zkrátit životnost baterie.

Maximální nabíjecí výkon
411 W

Nabíjení z letadla
Není podporováno


Nabíjecí HUB



Vstup
100-240 V AC, max 8 A
Výstup
26,4 V, 7,8 A

Celkový jmenovitý výkon
476 W, včetně 65W PD rychlého nabíjení portu USB-C

Doba nabíjení
Rychlý režim: Přibližně 35 minut na 90 %
Standardní režim: Přibl. 55 minut na 100 %
Tichý režim: Přibl. 80 minut na 100 %

Testováno při pokojové teplotě 25 °C (77 °F) a v dobře větraném prostředí. V rychlém režimu se každý pár baterií postupně nabije na 90 % a poté se osm baterií nabije dohromady na 100 %.

Teplota nabíjení
-20° až 40° C (-4° až 104° F)

Hmotnost
Přibl. 1 680 g

 

Paměťová karta



Typ paměťové karty
DJI PROSSD 1TB


Rozpoznávání překážek

 

Vpřed
Rozsah měření: 1,5–48 m
Efektivní rychlost snímání: ≤15 m/s
FOV:
Horizontálně 90°, Vertikálně 103° (podvozek zvednutý)
Horizontálně 72°, Vertikálně 103° (podvozek spuštěný)

Vzad
rozsah měření: 1,5–48 m
Efektivní rychlost snímání: ≤15 m/s
FOV: Horizontální 90°, Vertikální 103°
Laterální Rozsah měření: 1,5-42 m
Efektivní rychlost snímání: ≤15 m/s
FOV: Horizontální 90°, Vertikální 85°

Nahoru
Rozsah měření: 0,2–13 m
Efektivní rychlost snímání: ≤6 m/s
FOV: Přední a zadní 100°, levý a pravý 90°

Dolů
Rozsah měření: 0,3-18 m
Efektivní rychlost snímání: ≤6 m/s
FOV: Přední a zadní 130°, levý a pravý 160°

Provozní prostředí
Dopředu, dozadu, doleva, doprava a nahoru: povrchy s rozeznatelnými vzory a odpovídajícím osvětlením (lux >15)
Směrem dolů: povrchy s rozeznatelnými vzory a rozptýlenou odrazivostí >20 % (např. stěny, stromy, lidé); dostatečné osvětlení (lux >15)

Snímání překážek je deaktivováno, když se podvozek zvedá nebo spouští.

Rozsah měření infračerveného senzoru ToF
0-10 m

 

DJI RC Plus dálkový ovladač



Model dálkového ovladače
RM700B (DJI RC Plus)

Provozní doba
Vestavěné baterie: cca 3,3 hodiny
Vestavěné baterie Plus Externí baterie: přibl. 6 hodin

Provozní frekvence
2,4000–2,4835 GHz
5,725 GHz–5,850 GHz

V některých zemích a oblastech jsou frekvence 5,1 GHz a 5,8 GHz zakázány nebo je frekvence 5,1 GHz povolena pouze pro vnitřní použití. Přečtěte si prosím místní zákony a předpisy.

Výstupní video port
HDMI

Napájení
Vestavěná baterie nebo externí baterie

Koordinovaný provoz
Podporuje duální ovládání a koordinaci mezi více operátory

Příkon
12,5W

Provozní teplota
-20° až 50 °C (-4° až 122° F)

Skladovací teplota
-30° až 45° C (-22° až 113° F) (do jednoho měsíce)
-30° až 35° C (-22° až 95° F) (jeden až tři měsíce)
-30° až 30° C (-22° až 86° F) (tři měsíce až jeden rok)

Baterie
Vestavěná baterie:
3250mAh-7,2V (sada)
Externí baterie:
WB37 Intelligent Battery

Wi-Fi protokol
Wi-Fi 6

Provozní frekvence Wi-Fi
2,4000–2,4835 GHz
5,150–5,250 GHz
5,725–5,850 GHz

Výkon vysílače Wi-Fi (EIRP)
2,4 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,1 GHz: <26 dBm (FCC), <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)

Protokol Bluetooth
Bluetooth 5.1

Provozní frekvence Bluetooth
2,4000-2,4835 GHz

Výkon Bluetooth vysílače (EIRP)
< 10 dBm


Aplikace

App DJI Pilot 2


FPV kamera

FOV
161°

Rozlišení
1920×1080@60fps

Dron Inspire 31
Ovladač DJI RC Plus1
Zenmuse X9-8K Air Gimbal Camera1
Zenmuse X9-8K Air Gimbal Camera Case1
Lens Carrying Box (18/24/35/50mm)1
TB51 Intelligent Battery6
TB51 Intelligent Battery Charging Hub1
PROSSD 1TB1
Inspire 3 Foldable Quick-Release Propellers (Pair)3
RC Plus popruh k ovladači1
RC Plus podpora1
Inspire 3 přepravní kufr1
USB-C to USB-C High-Speed Data Cable1
USB-C to USB-A Data Cable1
Inspire 3 Gimbal Rubber Dampers2
TB51 Intelligent Battery Polepky1
Double-Headed Screwdriver1
TB51 Intelligent Battery Charging Hub AC Cable1
PopisParametryObsah baleníPříslušenstvíGalerie
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše