DJI O3 Air Unit
Na dotaz
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit
DJI O3 Air Unit

DJI O3 Air Unit

Jednotka DJI O3 Air Unit, která v kompaktním a lehkém těle integruje špičkovou technologii přenosu videa od společnosti DJI, posune vaše zážitky z FPV na novou úroveň. Užijte si vynikající přenos videa ve vysokém rozlišení z větších vzdáleností s nízkou latencí. Jednotka O3 Air Unit představuje skok vpřed v obrazovém výkonu díky 1/1,7palcovému snímači, superširokému úhlu záběru 155°, vlajkové technologii videa a dalším vylepšením. Je také kompatibilní se širokou škálou produktů a poskytuje řešení přenosu videa, které vám pomůže naplno rozvinout vaši kreativitu při natáčení.
Více info
6 399 Kč Cena s DPH
Na dotaz
Kód zboží740406
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

 DJI O3 Air Unit


Ještě dál



Jednotka DJI O3 Air Unit, která v kompaktním a lehkém těle integruje špičkovou technologii přenosu videa od společnosti DJI, posune vaše zážitky z FPV na novou úroveň. Užijte si vynikající přenos videa ve vysokém rozlišení z větších vzdáleností s nízkou latencí. Jednotka O3 Air Unit představuje skok vpřed v obrazovém výkonu díky 1/1,7palcovému snímači, superširokému úhlu záběru 155°, vlajkové technologii videa a dalším vylepšením. [1] Je také kompatibilní se širokou škálou produktů a poskytuje řešení přenosu videa, které vám pomůže naplno rozvinout vaši kreativitu při natáčení. [2]


Klíčové vlastnosti
  • 30 ms 10 km - Digitální přenos videa
  • 1080p/100 fps - Přenos videa H.265
  • 4K/60fps - Video
  • 155° -Velmi široké FOV
  • Automatické přepínání frekvence
  • Režim Canvas

Poháněno vlajkovou lodí přenosu videa

Jednotka DJI O3 Air Unit, vybavená funkcí přenosu videa DJI O3+, poskytuje řadu výkonných funkcí přenosu videa. Ovládejte svůj dron s rychlou odezvou a získejte ostrý, mimořádně ostrý živý přenos. Všesměrové antény 2T2R dále zajišťují stabilitu a plynulost přenosu videa v rozsahu pokrytí signálem.

  • Přenos videa H.265, 1080p/100 fps [3]
  • Maximální dosah přenosu videa 10 km [4]
  • Přenos videa s velmi nízkou latencí 30 ms [5]
  • Maximální přenosová rychlost videa 50 Mb/s [6]

Vidět znamená věřit 


Jednotka DJI O3 Air Unit nabízí rozlišení přenosu videa až 1080p při zachování vysoké snímkové frekvence 100 fps. Podporuje také formát kódování videa H.265, který představuje dodatečnou čistotu a plynulost živého náhledu. 


Urazte další míli 


Létejte dál a prozkoumejte více díky prodlouženému přenosovému dosahu jednotky DJI O3 Air Unit o 10 km. Dokáže dokonce automaticky vybrat frekvenční pásmo pro použití optimálního signálu a poskytuje vynikající výkon proti rušení. [7] Stabilní připojení s dlouhým dosahem vám zajistí klid při letu a umožní vám užívat si vzdálené scenérie jako na dlani.



Zvyšte úroveň svých vizualizací

  • 1/1,7palcový snímač, ekvivalentní ohnisková vzdálenost 12,7 mm, clona f/2,8

Jednotka DJI O3 Air Unit se vyznačuje vylepšenými obrazovými specifikacemi ve všech oblastech. Kamerový modul jednotky je vybaven 20 GB vestavěného úložiště a také 1/1,7palcovým snímačem, který prezentuje bohatší detaily a vysoce kvalitní snímky. Podporuje video v rozlišení 4K/60 fps a natáčí záběry se superširokým záběrem 155° pro ohromující vizuální efekty. [8] Barevný režim D-Cinelike navíc poskytuje větší tvůrčí svobodu při třídění barev a umožňuje vám flexibilněji upravovat a přizpůsobovat záběry


  • Díky úhlu záběru 155° FOV zachytíte více krajiny kolem sebe a vtáhnete do děje své diváky.
  • Natáčejte stabilní záběry v ultra HD rozlišení při 4K/60 fps a pozvedněte své FPV záběry na novou úroveň. 
  • Ponořte se do světa barev při fotografování v režimu D-Cinelike. Dodejte svým záběrům na kráse pomocí pokročilé úpravy barev v následných úpravách.

Vylepšete své výtvory

Kamerový modul O3 Air Unit lze použít se sadou ND filtrů DJI Avata (ND8/16/32). [9] ND filtry jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a poskytují reálné barevné detaily a kontrast světla a tmy a umožňují flexibilní ovládání clony a volbu expozice.


Dolaďte své zkušenosti


Jednotka DJI O3 Air Unit podporuje režim Canvas, který umožňuje přizpůsobit informace na obrazovce vašich brýlí DJI Goggles 2 nebo DJI FPV Goggles V2. Upravte parametry PID a nastavte systém podle svého stylu.

Nabitý výkonem

Jednotka DJI O3 Air Unit nabízí širokou kompatibilitu v lehkém a kompaktním těle pro flexibilní kombinace a montáž. Při použití s brýlemi DJI Goggles 2 a dálkovým ovladačem DJI FPV Remote Controller 2 si můžete užívat kompletní mobilitu. [10]

  • Přibližně 36,4g je hmotnost Air Unit (včetně kamerového modulu)
  • 32,5 × 30,5 × 14,5 mm jsou rozměry Air Unit
  • 21,2 × 20 × 19,5 mm jsou rozměry kamerového modulu


Kompatibilní s více zařízeními DJI


DJI Goggles 2

S brýlemi DJI Goggles 2 si užijete komfort a pohodlí na nové úrovni. Nyní jsou menší, lehčí a vybavené obrazovkami Micro-OLED, takže si při navigaci na obloze užijete mimořádně jasný obraz. 


DJI FPV Goggles V2

S přenosem obrazu DJI O3 pro přenos ve vysokém rozlišení, s nízkou latencí, na dlouhé vzdálenosti a silnou ochranou proti rušení.

DJI FPV Remote Controller 2

Dálkový ovladač s velmi nízkou latencí je vybaven ovládacími páčkami s Halovým efektem a ergonomickým designem, které nabízejí vysoce přesné ovládání. Odemkněte režim M a létejte svobodně a dosahujte pokročilejších manévrů.



Poznámky pod čarou:


1. FOV 155° je k dispozici pouze v případě, že poměr stran je 4:3 a specifikace záznamu videa je 2,7K@50/60fps nebo 1080p@50fps/60fps; nebo v případě, že poměr stran je 16:9 a specifikace záznamu videa je 4K@50/60fps, 2,7K@50/60fps nebo 1080p@50/60fps.
2. Kompatibilní s DJI Goggles 2, DJI FPV Goggles V2 a DJI FPV Remote Controller 2, které se prodávají samostatně.
3. Použití brýlí DJI Goggles 2 a testování ve venkovním otevřeném prostředí bez rušení.
4. V souladu s FCC a testováno ve venkovním otevřeném prostředí bez rušení.
5. Testováno ve venkovním otevřeném prostředí bez rušení. Údaje o latenci přenosu videa se u různých brýlí liší. U brýlí DJI Goggles 2 s kvalitou přenosu videa 1080p/100 fps je nejnižší latence přenosu videa 30 ms. S brýlemi DJI FPV Goggles V2 při kvalitě přenosu videa 810p/120fps je latence přenosu videa menší než 28 ms.
6. Testováno ve venkovním otevřeném prostředí bez rušení. Datový tok přenosu videa se liší v závislosti na provozním prostředí.
7. Pro příjem jsou podporována frekvenční pásma 2,4 GHz a 5,8 GHz; pro vysílání je však podporováno pouze frekvenční pásmo 5,8 GHz. Některé země nebo oblasti nepodporují frekvenci 5,8 GHz. Před použitím zkontrolujte, potvrďte a důsledně dodržujte místní zákony a předpisy.
8. Videa 4K/60fps nepodporují poměr stran 4:3 a podporují pouze poměr 16:9.
9. Prodává se samostatně.
10. V porovnání s brýlemi DJI FPV Goggles V2 a dálkovým ovladačem DJI FPV Remote Controller.
11. Velikost a hmotnost se mohou mírně lišit v důsledku konfigurace, výrobního procesu a způsobu měření.

* Při nahrávání s vysokým rozlišením a vysokou snímkovou frekvencí se může výrobek přehřát a přestat nahrávat kvůli relativně vysoké spotřebě energie. Pokud k tomu dojde, vraťte se a včas přistaňte, aby se ochladil. Kromě toho přijměte účinná opatření k odvodu tepla a neucpávejte větrací otvory.







VýrobceDJI
PopisPříslušenství
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše